Şimdi Ara

Vodafone'dan iphone 4s alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Şu sıralar telefonumu değiştirmek istiyorum.( iphone 3g ) Normalde operatörlerin kampanyalarını pek sevmem fakat vodafone güzel bir kampanya yapmış kişisel görüşüm.

Çok fazla detaylı araştırmadım, derinlemesine muhasebe yapmadım ama kabataslak bakınca olumlu geldi. Sizlerin de bu konuda görüşlerini almak isterim.

Kampanya şu şekilde:

Tarife paket ücreti - 59 TL
    Ek ücret- 69 TL
    Toplam- 128 TL

1000 Dk, 1000 Sms, 1 Gb internet.

24 ay boyunca 3072 TL cebimden çıkacak.

Cihaz şu an hepsiburada.com gibi sitelerde 1700 TL civarında seyrediyor. Ben her ay 25-30 TL arası TL yüklüyorum. Kendimi zorlayıp bu maceraya girsem mi? Aklımı sorgulayan bir diğer önemli soruda İphone 5'in çıkması fakat iph 5 1 sene daha ülkemizde hak ettiği fiyatı bulacağını sanmıyorum. Yurtdışından getirme veya getirilmiş telefon almak da istemiyorum. Durum bu şekilde. Sizlerin görüşleri ne olur?

Teşekkürler...

• gerçekten böyle bir tarifeye ihtiyacınız varmı bunuda göz önünde bulundurun 24 ay içinde caymanız yada tarifeyi değiştirmeniz durumunda cezai bedeller yansıyacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 11 Kasım 2012; 1:10:09 >
  • Tarife olarak bana tam uygun. Her ay bin dk ve bin sms kullanıyorum. Sadece internet pahalı olduğu için fazla kullanamıyordum. Bunda öyle bir sıkıntım da olmayacak.Tarife olarak 2 sene boyunca isteklerimi karşılayabilecek bir kampanya. Sadece bu kadar büyük ücretlerin ve taksitlerin altına girmek ilerde sıkıntı yaratır mı onda şüpheleniyorum. Telefonumu değiştirmem lazım, beni karşılayabilecek telefonlar s3 iph 4s tarzı telefonlar. 300-500 lük bir telefon yetersiz kalacaktır bana. İphone 4s alındı mı en az 24 ay kullanmamak zaten olmaz :) Aklım çok karıştı en son yazı tura yapıp bayiye öyle gideceğim:)
  • Birincisi ben bu tarifenin yada kampanyanın bir cazibesini göremedim.
    İkincisi ayda 130 lirayı ödeyebilirmiyim, ödeyemezmiyim, bunun cevabı sizde :)
  • Telefona 1650 lira veriyorsunuz zaten bu sözde fırsat ile. Telefonu kampanyadan alıp 24 ay yükün altına girmeden alın derim ben ayda 69 lira telefon ücretiyse eğer?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vodafone taahhütü bitmesine 1 aydan az kalan bir kullanıcı olarak uzak durun derim.

• 24 ay çok uzun bir süre bence nakit al
  • 4s kullanicisi olarak 4s alinmaz bence lumia 920 cikmisken dostum

• quote:

Orijinalden alıntı: sertacxx

Telefona 1650 lira veriyorsunuz zaten bu sözde fırsat ile. Telefonu kampanyadan alıp 24 ay yükün altına girmeden alın derim ben ayda 69 lira telefon ücretiyse eğer?

Hızlıal.com 1700 tl fiyata 12 taksitle. Al

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tarifeyi salla arkadaslarin dedigi gibi alcaksan 12 taksitle al 1700 tl den,eger yeterse vodafonun 500dk 5000sms 500mb paketi var 35 TL ye tavsiye ederim taahhut felan gerekmio

• Eger operatorden alacaksaniz az daha bekleyip 5 cikinca yine 4s'i alin. Cunku mutlaka tarifelerde indirime gidecekler.

Ama bence mantikli olan herhangi bi yerden 12 taksitle alip ustune vodafone'dan istediginiz tarifeyi almaniz olacaktir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.