Bildirim
Vodafone'dan Telekom'a gecmeyi düşünüyorum
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
taahhüt dolduğu gün faturasıza geçirin taşıma 5 6 gün sürüyor bi fatura daha ödemeyin -
Taahhütün son ayında cezai bedel yansımıyor diye biliyorum. Benim korkum Vodafone'un internetinden özellikle 3G'sinde in memnunum Telekom aratırmı acaba ? -
Önceleri türkcelden kazık yiyen vodafona, avea dan cekmeyen vodafona geçerdi,artık şartlar değişti bence,tt mobil avantajlı konuma geçti fiyat performans tt mobile döndü.quote:
Orijinalden alıntı: canernesto
Taahhütün son ayında cezai bedel yansımıyor diye biliyorum. Benim korkum Vodafone'un internetinden özellikle 3G'sinde in memnunum Telekom aratırmı acaba ? -
şuan için türk telekom avantajları çekim gücü v.s iyi.quote:
Orijinalden alıntı: ejke
Önceleri türkcelden kazık yiyen vodafona, avea dan cekmeyen vodafona geçerdi,artık şartlar değişti bence,tt mobil avantajlı konuma geçti fiyat performans tt mobile döndü.
Alıntıları Göster -
Tavsiye ederim türk telekom.Ben de kullanıuotum memnunum -
Bende tavsiye ederim şuan Telekom eskisine göre daha iyi çekim alanı ve gücü sunmakta. Elbette hala diğer 2 oparatöre göre zayıf halka Telekom ama eskiye gore bir iyileşme var.quote:
Orijinalden alıntı: pusat1249
Tavsiye ederim türk telekom.Ben de kullanıuotum memnunum
Özellikle bu 900 mhz bandlarını kullanmaya başladığında beri sinyal gücü ve kapsama alanı daha iyi halde bence. Fiyat performans olarak suan en iyi oparatör Telekom bencede. -
Cevaplarınız için tesekkürler arkadaşlar bugün TT'ye basvurumu yaptım. -
quote:
Orijinalden alıntı: Backspace7
Bende tavsiye ederim şuan Telekom eskisine göre daha iyi çekim alanı ve gücü sunmakta. Elbette hala diğer 2 oparatöre göre zayıf halka Telekom ama eskiye gore bir iyileşme var.
Özellikle bu 900 mhz bandlarını kullanmaya başladığında beri sinyal gücü ve kapsama alanı daha iyi halde bence. Fiyat performans olarak suan en iyi oparatör Telekom bencede.
Darısı çok fatura ödeyen Turkcell'lilere -
hocam hangi tarife bu bende vodafondan geçiş yaptım henüz aktif olmadı ama -
BOL VE HIZLI 2 GB
750 DK 1000 SMS 2 GB --> 19 TL -
teşekkürler hocam
edit: hocam baktımda 25 tl yazıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa150 -- 19 Nisan 2016; 20:53:24 > -
Fiyatlandırma değişmiş sanırım. -
vodafone'da taahhüdüm 21 haziranda bitiyor. sanırım ben de telekoma geçeceğim. 1000 dk, 1000 sms 5 gb 29 TL olan kampanyayı düşünüyorumquote:
Orijinalden alıntı: Mustafa Erpek
Fiyatlandırma değişmiş sanırım. -
turk telekomun çekiş kalıtesi gözle görülür artış oldu mu arkadaşlarquote:
Orijinalden alıntı: iquique
vodafone'da taahhüdüm 21 haziranda bitiyor. sanırım ben de telekoma geçeceğim. 1000 dk, 1000 sms 5 gb 29 TL olan kampanyayı düşünüyorum
Alıntıları Göster -
Vodafone dan gectim şöyle söyleyim her yerde çekiyor ancak bazı gerlerde çekiş gücü simgesi 2 dişe düşüyor ama internete bağlanma ve konusma da sıkıntı yok bu fiyata değer diye düşünüyorum -
Düşünmeden geçin TT -
25 tl civarlarinda 4gb interneti olan paket tavsiye edermisiniz. -
ben bu hafta geçiyorum vodafondan türk telekoma aylık 70 lira ödüyorum ama evimde 3g bile çekmiyorquote:
Orijinalden alıntı: YveJhin
25 tl civarlarinda 4gb interneti olan paket tavsiye edermisiniz.
Benzer içerikler
- şok cell
- kullanılmayan numaralar
- türk telekom cayma bedeli öğrenme
- türk telekom mobil abonesi olmadığınız için giriş yapılamamaktadır
- arama yapabiliyorum ama arama gelmiyor türk telekom
- yeni tesis özel iletişim vergisi nedir
- mobil imza nasıl alınır
- gizli numaradan arama
- türk telekom internet çekmiyor
- vowifi nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X