Şimdi Ara

Vodafone'dan Telekom'a gecmeyi düşünüyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar herkese merhaba bu ayın 21'inde vodafone ile olan taahhütüm doluyor. Vodafone'da Esnek Ekstra tarifesini kullanıyorum ve 45 TL ödüyorum. 3GB interneti var. Telekom da 5GB 30 TL sizce mantıklı değil mi ? Bir de ceza ödemem herhalde değil mi ?

• Eğer taahhütünüz bitiyor ise ceza yansımaz, bendimde bugun 07.52 de hattım açıldı, 19 TL ye 1000 sms 750 dakika 2 GB bol ve hızlı 2gb paketini aldım, faturasizim bu arada. Bende Vodafone dan gectim buda hız sonucu, Türk Telekom un  Vodafone'dan Telekom'a gecmeyi düşünüyorum
  • taahhüt dolduğu gün faturasıza geçirin taşıma 5 6 gün sürüyor bi fatura daha ödemeyin
  • Taahhütün son ayında cezai bedel yansımıyor diye biliyorum. Benim korkum Vodafone'un internetinden özellikle 3G'sinde in memnunum Telekom aratırmı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: canernesto

Taahhütün son ayında cezai bedel yansımıyor diye biliyorum. Benim korkum Vodafone'un internetinden özellikle 3G'sinde in memnunum Telekom aratırmı acaba ?
    Önceleri türkcelden kazık yiyen vodafona, avea dan cekmeyen vodafona geçerdi,artık şartlar değişti bence,tt mobil avantajlı konuma geçti fiyat performans tt mobile döndü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ejke

Önceleri türkcelden kazık yiyen vodafona, avea dan cekmeyen vodafona geçerdi,artık şartlar değişti bence,tt mobil avantajlı konuma geçti fiyat performans tt mobile döndü.

Alıntıları Göster
    şuan için türk telekom avantajları çekim gücü v.s iyi.
  • Tavsiye ederim türk telekom.Ben de kullanıuotum memnunum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: pusat1249

Tavsiye ederim türk telekom.Ben de kullanıuotum memnunum
    Bende tavsiye ederim şuan Telekom eskisine göre daha iyi çekim alanı ve gücü sunmakta. Elbette hala diğer 2 oparatöre göre zayıf halka Telekom ama eskiye gore bir iyileşme var.
    Özellikle bu 900 mhz bandlarını kullanmaya başladığında beri sinyal gücü ve kapsama alanı daha iyi halde bence. Fiyat performans olarak suan en iyi oparatör Telekom bencede.
  • Cevaplarınız için tesekkürler arkadaşlar bugün TT'ye basvurumu yaptım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Backspace7

Bende tavsiye ederim şuan Telekom eskisine göre daha iyi çekim alanı ve gücü sunmakta. Elbette hala diğer 2 oparatöre göre zayıf halka Telekom ama eskiye gore bir iyileşme var.
    Özellikle bu 900 mhz bandlarını kullanmaya başladığında beri sinyal gücü ve kapsama alanı daha iyi halde bence. Fiyat performans olarak suan en iyi oparatör Telekom bencede.

Darısı çok fatura ödeyen Turkcell'lilere
  • Mustafa Erpek kullanıcısına yanıt
    hocam hangi tarife bu bende vodafondan geçiş yaptım henüz aktif olmadı ama
  • mustafa150 kullanıcısına yanıt
    BOL VE HIZLI 2 GB

750 DK 1000 SMS 2 GB --> 19 TL
  • Mustafa Erpek kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam

edit: hocam baktımda 25 tl yazıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa150 -- 19 Nisan 2016; 20:53:24 >
  • mustafa150 kullanıcısına yanıt
    Fiyatlandırma değişmiş sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mustafa Erpek

Fiyatlandırma değişmiş sanırım.
    vodafone'da taahhüdüm 21 haziranda bitiyor. sanırım ben de telekoma geçeceğim. 1000 dk, 1000 sms 5 gb 29 TL olan kampanyayı düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: iquique

vodafone'da taahhüdüm 21 haziranda bitiyor. sanırım ben de telekoma geçeceğim. 1000 dk, 1000 sms 5 gb 29 TL olan kampanyayı düşünüyorum

Alıntıları Göster
    turk telekomun çekiş kalıtesi gözle görülür artış oldu mu arkadaşlar
  • Vodafone dan gectim şöyle söyleyim her yerde çekiyor ancak bazı gerlerde çekiş gücü simgesi 2 dişe düşüyor ama internete bağlanma ve konusma da sıkıntı yok bu fiyata değer diye düşünüyorum
  • Düşünmeden geçin TT
  • 25 tl civarlarinda 4gb interneti olan paket tavsiye edermisiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YveJhin

25 tl civarlarinda 4gb interneti olan paket tavsiye edermisiniz.
    ben bu hafta geçiyorum vodafondan türk telekoma aylık 70 lira ödüyorum ama evimde 3g bile çekmiyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.