Bildirim
Vodafone'dan Telekom'a gecmeyi düşünüyorum
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
-
taahhüt dolduğu gün faturasıza geçirin taşıma 5 6 gün sürüyor bi fatura daha ödemeyin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Taahhütün son ayında cezai bedel yansımıyor diye biliyorum. Benim korkum Vodafone'un internetinden özellikle 3G'sinde in memnunum Telekom aratırmı acaba ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Önceleri türkcelden kazık yiyen vodafona, avea dan cekmeyen vodafona geçerdi,artık şartlar değişti bence,tt mobil avantajlı konuma geçti fiyat performans tt mobile döndü. -
şuan için türk telekom avantajları çekim gücü v.s iyi. -
Tavsiye ederim türk telekom.Ben de kullanıuotum memnunum
Bende tavsiye ederim şuan Telekom eskisine göre daha iyi çekim alanı ve gücü sunmakta. Elbette hala diğer 2 oparatöre göre zayıf halka Telekom ama eskiye gore bir iyileşme var.
Özellikle bu 900 mhz bandlarını kullanmaya başladığında beri sinyal gücü ve kapsama alanı daha iyi halde bence. Fiyat performans olarak suan en iyi oparatör Telekom bencede. -
Cevaplarınız için tesekkürler arkadaşlar bugün TT'ye basvurumu yaptım.
quote:
Orijinalden alıntı: Backspace7
Bende tavsiye ederim şuan Telekom eskisine göre daha iyi çekim alanı ve gücü sunmakta. Elbette hala diğer 2 oparatöre göre zayıf halka Telekom ama eskiye gore bir iyileşme var.
Özellikle bu 900 mhz bandlarını kullanmaya başladığında beri sinyal gücü ve kapsama alanı daha iyi halde bence. Fiyat performans olarak suan en iyi oparatör Telekom bencede.
Darısı çok fatura ödeyen Turkcell'lilere
hocam hangi tarife bu bende vodafondan geçiş yaptım henüz aktif olmadı ama -
BOL VE HIZLI 2 GB
750 DK 1000 SMS 2 GB --> 19 TL
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
teşekkürler hocam
edit: hocam baktımda 25 tl yazıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa150 -- 19 Nisan 2016; 20:53:24 > -
Fiyatlandırma değişmiş sanırım.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
vodafone'da taahhüdüm 21 haziranda bitiyor. sanırım ben de telekoma geçeceğim. 1000 dk, 1000 sms 5 gb 29 TL olan kampanyayı düşünüyorum -
turk telekomun çekiş kalıtesi gözle görülür artış oldu mu arkadaşlar -
Vodafone dan gectim şöyle söyleyim her yerde çekiyor ancak bazı gerlerde çekiş gücü simgesi 2 dişe düşüyor ama internete bağlanma ve konusma da sıkıntı yok bu fiyata değer diye düşünüyorum
Düşünmeden geçin TT
25 tl civarlarinda 4gb interneti olan paket tavsiye edermisiniz.
ben bu hafta geçiyorum vodafondan türk telekoma aylık 70 lira ödüyorum ama evimde 3g bile çekmiyor
Benzer içerikler
- numara doğru ama yanlış diyor
- magnet internet fiyatları
- 0551 hangi hat
- cepten internet ne demek
- türk telekom tl yükleme en az
- telsiz kullanım ücreti 2025
- vodafone mobil imza
- wifi araması nedir
- yeni tesis özel iletişim vergisi nedir
- gizli numaradan arama
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X