Şimdi Ara

Vodafone Fatura Çakallığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nedense anlam veremediğim çakallık. Fatura ödemeye gidiyorum son üç aydır yok sistem kapalı yok şöyle yok böyle diye ödeme almıyorlar. Güya bakıyorlar ekrandan son ödeme yaklaşmış ceza parası almak için parayı almıyorlar. Aynı çakallığı türk telekom da yapıyor. İnternet için.

• İnternet bankacılığı olan çevrende biri yok mu? Ona parayı ver hesabından yatırsın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Enpara kredi kartı veya banka kartı ile yatır. Bu sorun sırf Vodafone'a özel değil. Diğer bayilerde fatura ödemesi için nedense sorun çıkarıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bayilerin önünden bile geçmiyorum nerdeyse 😃

Nakit ödeme yapacaksın kartından çeker nakiti alır , kart uzatırsın nakit alabilirim sadece der , sürekli bi dert

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • november27 N kullanıcısına yanıt
    Var tabii de evin altında hocam aşağı inip yatırıyorum işte beyefendiler para almıyor.
  • Fatura kesildikten sonra 4. gün sistemlere yansıyor, acaba erken mi gidiyorsun?

Yanımda yeterince nakit varsa faturalarımi bazen bayiiden yatırırım hiç böyle birşeye rastlamadım. Sonuçta para veriyorsun, niye sorun çıkartsınlar ki? Senin faturayı geç ödemeni sağlamasının bir bayiiye ne faydası olabilir ki? Aslında bayiiye değil vodafone'a ödüyorsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bayilerin gunluk belli bir nakit fatura kotasi var, o kotayi doldurduklarinda nakit odeme alamiyorlar. O yuzden de gelenlere sistemde sorun var diyorlar, bana dediler ayni seyi "ya suna kisaca nakit fatura kotamiz doldu odeme alamiyoruz desenize" dedim oylece yuzume bakip haklisiniz diyebildiler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.