Şimdi Ara

Vodafone faturalıdan faturasıza geçiş ve hattı üstüne alma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar mevcutta Vodafone faturalı hattım var 12. Ayın sonunda taahütüm bitiyor ve hattı kendi üstüme almak istiyorum.Bu işlem faturalıda yapılabilir mi? Faturasızda daha kolaymış sanırsam faturalıdan faturasıza geçerken ücret ödermiyim(taahüt bitince) ve hat babamın üstüne kendi üstüme almak için ne kadar ödemem gerekir?(Bu işlem müşteri hizmetleri ile yapılabilir mi yoksa illa bayiye mi gitmemiz gerekir?)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bayiye gitmeniz şart hocam

130-150 TL ödetirler, yeni sim kart ücreti kadar fiyatı var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-842350F0A -- 4 Kasım 2020; 22:9:27 >
  • Peki ücretler hakkında bilginiz var mı acaba hocam?(faturalıdan faturasıza geçiş ve hat devir alma ücretleri)

• Hawk28 H kullanıcısına yanıt

Faturalı dan faturasız'a geçişte taahhüt var ise onun cayma bedelini alırlar hocam (Vodafone Yanımda uygulamasın dan yahut 542 Müşteri hizmetlerin den cayma bedelini öğrenebilirsiniz)

Devir ücreti de dediğim gibi 120 - 150 civarı bir fiyat olur hocam.

• Peki faturalıdan faturasıza geçişte taahütüm bittiyse (12. Ayın sonunda bitecek ama cayma bedeli son ay alınmıyor diye biliyorum yanlış biliyorsam düzeltin) herhangi bir ek bedel çıkarırlar mı cayma bedeli haricinde ve bu faturalıdan faturasıza geçiş için de mi Bayiye gitmem gerekiyor müşteri hizmetleri veya yanımda uygulamasından yapamaz mıyım? @Yokizm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hawk28 -- 4 Kasım 2020; 23:33:28 >

Evet hocam cayma bedeli son ay alınmıyor doğrudur, hocam en fazla gün bazlı fatura çıkarırlar oda 5 ila 10 TL civarı olur.

Uygulama dan yapamazsınız hocam, ya bayiye gitmeniz gerek ya da müşteri hizmetleri ile geçiş yapabilirsiniz.

• Bizim burdaki bayiye sordum 50 tl dedi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Göreledeki mi hocam?Eynesil de acaba aynı fiyat mı istiyor 50 tl ise iyi turkcell yeni hat parası istiyormuş.Bir de göreledeki hangi bayi acaba tarif edebilir misiniz? @astanca111

Belediye altindaki wodafon 50 tl dedi faturasiz hat devretme onun yalancisiyim :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.