Şimdi Ara

Vodafone Fibermax/ADSL Paketlerde Sizlere 20 TL Ödüyoruz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Vodafone FiberMax ve ADSL alımlarınızda sizlere ilk geçişinizde 20 TL geri ödeme yapıyoruz! Taahüt hiç sıkıntı değil, 500 TL'e kadar tüm taahütleri sizin için ödüyoruz. Donanımhaber'e özel üyelerimizin nakil sürelerini olabildiğince kısa sürelere çekiyoruz.Aynı zamanda abonelik boyunca yakın teknik destek sözü veriyoruz.

Paketleri aşağıdaki görsellerden inceleyerek avantajlı kampanyalardan yararlanabilirsiniz. Ayrıca 20 TL geri ödemeyi tüm kampanyalarımız ve tarifelerimiz için ödeyeceğiz.

Diğer tüm tariflerimiz için buraya tıklayınız.

Vodafone Fibermax/ADSL Paketlerde Sizlere 20 TL Ödüyoruz

İyi güzel de peki fiber alt yapım var mı ?
    - Sorunuzun cevabına ulaşmak buraya tıklamak kadar yakın.(VodafoneMax olarak Türkiye'nin en gelişmiş fiber altyapısı olan Turkcell Superonline altyapısını kullanmaktayız.)

Teknik sorularınızı konunun altından yada bana Özel Mesaj yoluyla yada 0 (554) 399 27 99 numaralı telefondan dilediğiniz saat 7/24 olarak ulaşabilirsiniz. Referanslarımı da profilimden inceleyebilirsiniz. Yeni kampanyalar geldikçe konu güncellenecektir. Herkese neşeli forumlar dilerim. Sevgiler.

• Bazı binalarda vodafone fiber kutusu var onlar vodafone nun değil mi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • zaferq Z kullanıcısına yanıt
    Selamlar @zaferq,

İyi forumlar dilerim hocam, vodafone hem kendi altyapısını kuruyor aynı zamanda ortak işe girişerek superonline altyapısı üstünden de işlem yapabiliyor.
  • Hocam merhaba. Balıkesir'de ikamet ediyorum. Bir ay önce aparmana süperonline fiber kutusu konuldu. 100 mb 100 gb akli paketten bağlamak istiyorum. Fakat okuduğum yorumlara göre taahhüt edilen hızı alamayanların sayısı bir hayli fazla. Acaba bu durum bölgeye göre mi değişiyor. Balıkesir'de süperonline yeni geldiği için abone sayısı az.hızın stabil olmasını etkiler mi. Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Genç profosyonel tarifesinde bi saçmalık sezmediniz mi? 50 mbps 150 gb aknli tarifenin 12 aylık taahhütlüsü 89.90 lira 21 ayliği 99.90lira yanlış olmuş sanırsam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkaninn59 -- 9 Mart 2018; 14:37:14 >
  • erkaninn59 kullanıcısına yanıt
    Yanlış yazılmış ilk 12 ay 89 sonraki 12 ay 99 yazılacakken 21 olmuş.

• Süperonline altyapısı ve en gelişmiş iyi güldüm

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mesajıma cevap vermediniz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.