Şimdi Ara

Vodafone Freezone’dan Gençlere 24 Saat Geçerli Sınırsız İnternet Hediyesi (sektörel)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

metni:
    Vodafone FreeZone, genç müşterileri için yeni bir fayda sunuyor. Vodafone FreeZone'a gelen 26 yaş altı faturalı ve faturasız müşteriler, yeni İnternet Sınırsızlaştırıcı özelliği sayesinde her ay seçtikleri bir gün 24 saat boyunca interneti sınırsız kullanabilecek.Vodafone, gençlik markası Vodafone FreeZone ile genç müşterilerine ayrıcalıklı teklifler sunmaya devam ediyor. Vodafone FreeZone'a gelen 26 yaş altı faturalı ve faturasız müşteriler, Vodafone'un genç kullanıcıları için geliştirdiği yeni İnternet Sınırsızlaştırıcı faydası sayesinde her ay seçtikleri bir gün 24 saat boyunca interneti sınırsız kullanabilecek. FreeZone'lular, böylece internet keyfini doyasıya yaşayabilecek.Vodafone FreeZone'un sunduğu yeni faydayı değerlendiren Vodafone Türkiye Pazarlama Direktörü Uğur Sennaroğlu, şunları söyledi:"Vodafone FreeZone çatısı altında, genç müşterilerimizin ihtiyaçlarına yönelik ayrıcalıklı ve uygun maliyetli teklifler geliştirmeye devam ediyoruz. Bu doğrultuda, hem faturalı hem de faturasız müşterilerimizi kapsayan yeni bir fayda geliştirdik. 'FreeZone güzellikleri' kapsamında sunduğumuz İnternet Sınırsızlaştırıcı özelliğiyle genç müşterilerimize 24 saat geçerli sınırsız internet hediye ediyoruz. Gençler, her ay diledikleri bir gün bu özellikten yararlanabiliyor. Vodafone FreeZone olarak, yenilikçi ürün ve servislerimizle genç müşterilerimizin hayatını kolaylaştırmaya devam edeceğiz."
    Vodafone Yanımda üzerinden alınabiliyorİnternet Sınırsızlaştırıcı faydasına Vodafone Yanımda uygulaması üzerinden sahip olmak mümkün. Faturalı gençler Vodafone Yanımda uygulamasında Ek Paketler altındaki FreeZone kategorisinden, faturasız gençler ise Vodafone Yanımda uygulamasında Sana Özel Kolay Paketler sekmesinden İnternet Sınırsızlaştırıcı hediyesine ulaşabiliyor.

https://medyamerkezi.vodafone.com.tr/basin-bultenleri/vodafone-freezone-dan-genclere-24-saat-gecerli-sinirsiz-internet-hediyesi

• Tamamen sınırsız mobil internet yaygınlaşsa güzel olacak, yapsa yapsa bunu da Vodafone'un yapacağını umuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haftada 1 gün , Ay'da 4 gün verseniz o zaman ses getirebilirdi.
    Bu haliyle CepNet'i içerik, özellik ve fiyat olarak revize ederek tekrar sunmak çok daha iyidir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bencede vodafonede n başka su sınırsız vermez
  • 1 ay sonra 26 yaşında olacan acaba bu ay numaramı taşısam bu kanpanyada faydalanabilirmiyim

• raskoln26 R kullanıcısına yanıt
    Denemek lazım ama sıkıntı olmaz bence yaşı doldurmadıktan sonra.
  • denemekten bişey kayıp etmem doğrusu ama aklıma o berbart bayi ciler gelince insan ephey düşünceli kalabiliyor faturasız hat isteyenlere ve kullananlara üvey evlat muğamelesi yapılıyor

• raskoln26 R kullanıcısına yanıt
    Umarım sıkıntı yaşamazsınız hocam.
  • Bu ozelligi hotspot ile bilgisayarda kullanabiliyor muyuz

• bunu yapmasi zor olur bunun icin alt yapi gerek li biliyorsunuz bizim millet sinirsiz diye surekli indirme yapar onda da baz istasyonu yetetsiz kalir
  • Kalktı galiba bu olay faturasız VF hattım var kolay paketlerde bulamıyorum bunu

• sahinssahin54 S kullanıcısına yanıt
    Hayır hocam faturasız freezoneluyum ve 0 TL'ye alabiliyorum. Ayrıca değişik bir kolay paket gelmiş şuan farkettim.

13 GB her yöne, 5 GB sosyal medyaya özel + 750 dk + 250 sms 75 TL.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.