Bugün numaramı turkcellden vodafona tasımak için basvurdum 3-4 güne geçer denildi.Bir kaç sorum olacak:
Soru1: Peki ben vodafona geçtikten sonra ne gibi hediyeler gelecek hattı mı taşıdıgım için ?
Soru2: Özgür genç tarifesine geçmek istiyorum fakat hat annemin üstüne yanlız vodafonun internet sitesinde şu ibare yer alıyor:Evet. Annenizin/babanızın numarasını Vodafone’a taşıması esnasında abonelik sözleşmesi üzerinde yer alan hattın kullanıcı bilgisi alanının doldurulması ve sisteme kaydedilmesi durumunda anne ya da babanıza ait hattınız ile bu tarifeden faydalanabilirsiniz. Bu durumda ben özgür genç tarifesine geçebiliyor muyum ?
Soru3:Vodafonda turkcell gibi bayilerde otomatik sisteme tl yollama varmı ? mesela turkcellde sana kart falan vermeden direkt hattına yolluyorlardı ?
sorularımı cevaplarsanız sevinirim iyi günler
up up up ! bileniniz yok mu aranızda ?
ya cvap veren olmayacak mı türkiyenin en büyük forumunda ?
Tam haiz değilim ama konuyu cevapsız bırakmayalım:
1) vodafonun 1000dk+1000mb internet hediyesi var faturasızda. Her ay yükleme yaptıkça 100dk+100mb olarak gönderiyor 10 ay boyunca
2) Şayet web sitesinde yazıyorsa eşşek gibi yapmak zorundalar. Bayii yapmazsa sitede yazıyordu diye diretin, olmadı m.hizmetlerini arayın, lafınızın arkasında durun, geçirirler
3) Tüm operatörlerde artık o hizmet var elbet ama bu yükleme yaptığınız bayiinin kapasitesine göre değişir. Yani onilne sistemleri yoksa bahsettiğiniz şeyi yapmazlar. Ayrıca o şekilde otomatik gönderme yapmak yerine kredi kartınızla internetten, vodafonun kendi sitesinden kontör almanızı tavsiye ederim. Dha agaranti ve bayilerin aldığı1-2tl'lik farkları ödemiyorsunuz. 20tl ise 20tl ödüyorsunuz.