Şimdi Ara

VODAFONE HAT DEVİR İŞLEMİ REZİLLİĞİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
4.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün Forum Bornova Vodafone bayisine gittim hat devretme işlemi yapmak için. İşlemleri yaptık 1 saat içinde hattınız açılacak dendi 1 saat dolaştım sonra hattım açılmadı geri bayiye döndüm. İşlem tamamlanamamış dediler 3 gün sonra hat açılır dediler. 3 gün ben aramalara kapalı olacağım yani kimseye ulaşamıyacağım kimse de bana ulaşamayacak. Böyle saçmalık mı olur ellerinden bir şey gelmiyormuş. Resmen mağdur duruma düştüm. Çalışan insanlarız telefonum kapalı 3 gün benim için çok sıkıntı. 542 li numarayı aradığımda ise bilgisiz bir müşteri temsilcisi daha sorunumu bile anlamadı devir işlemini tarife değişikliği sandı. Bana bir de diyor 3 gün değil o 6 gün diyor şaka gibi. Son bir aydır daha önce yaşamadığım sıkıntıyı Vodafone ile yaşadım.

Gerçeği söyleyin kardeşim bize yapmadan önce anlatın işlemi 6 gün sürecek diyin yapmayalım.

Bu devir olayının doğrusunu anlatıcak bir allahın kulu var mı forumda?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Vodafone Hat Devir İşlemi: Bilinmesi Gerekenler

Vodafone hat devir işlemi, hattını bir başkasına devretmek isteyen kişiler için önemli bir prosedürdür. Bu süreç, aşağıdaki adımları içerir:

• Vodafone Hat Devir Formu'nu Doldur: Hat devir işlemini başlatmak için Vodafone Hat Devir Formu'nu doldurmalısın. Bu form, Vodafone mağazalarından veya Vodafone'un resmi web sitesinden temin edilebilir.

• Gerekli Belgeleri Sun: Formu doldurduktan sonra, kimlik kartın, pasaportun veya sürücü belgen gibi kimlik belgelerini sunman gerekir. Ayrıca, devir işleminin yapılacağı kişinin de kimlik bilgilerinin olması gerekir.

• İşlemi Tamamla: Belgelerin kontrol edildikten sonra, Vodafone yetkilisi işlemi tamamlayacaktır. Bu işlem, hat devir işleminin başlatıldığı günden itibaren genellikle 3-5 iş günü sürer.

Vodafone hat devir işleminin süresi, devir işleminin karmaşıklığına ve yoğunluğa göre değişiklik gösterebilir. Ancak, genel olarak işlemin tamamlanması birkaç iş günü almaktadır.

Hat devir işlemi sırasında, aşağıdaki noktalara dikkat etmek önemlidir:

• Devir işlemi sırasında, hattın mevcut kullanıcısı ve devralan kişi her ikisi de hazır bulunmalıdır.
    • Devir işlemi için herhangi bir ücret alınmamaktadır.
    • Hat devri yapıldıktan sonra, hattın mülkiyeti devralan kişiye geçecektir.
    • Hat devri işlemi geri alınamaz.

Vodafone hat devir işlemi hakkında daha fazla bilgi için Vodafone mağazalarına başvurabilir veya Vodafone'un resmi web sitesini ziyaret edebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Vodafone çöp. Turkcell'de 2 yılda yaşamadığım sorunu Vodafone'da iki haftada yaşadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bemim bildiğim devir işlemi anlık oluyor ve devirde hat kullanıma kapanmıyor.

• operatör vodafone gibi boktan bir firma olursa her türlü rezillik yaşanabilir. allah sabır versin, ben avea ve turkcell de devir yapmıştım hiç kapanma olmadı 10 dk da tüm işlemler bittiydi...
  • Bugün bayiye gidip biraz azar çekmeliyim diye düşünüyorum başka türlü olmayacak.

Demek anlık oluyor bu işlem o da yalan söylenmiş demekki

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vodafone hat devir ile ilgili
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.