Şimdi Ara

Vodafone hız sorunu yaşayan varsa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim 2 vodafone hattım var ama 2 hattımla aynı yerde olmama rağmen 4g modemde kullandığım hatta hız yavaş değilken telefonda kullandığım hatta hız yavaştı 3g açık 4.5g de açık zaten 4.5g diye yazıyordu telefonda youtube videoları takılıp duruyordu hız testi de 8 mbps falan çıkıyordu Telefonu kapatıp açsamda bişey değişmiyordu farklı telefonda da denedim yine aynı yani sorun hattaydı müşteri hizmetleri de bişey yapamadı neyse bu birkaç aydır böyleydi bugün İnternette aradım benim durumda olan biri daha varmış ve yazdığı çözümü denedim gerçekten işe yaradı belki sizdede çözüm olabilir hız konusunda, GPRS KAPAT yazın 7000 e gönderin 1 dk sonra GPRS AC yazıp 7000 e gönderin sonra mesajla veya online işlemlerden 3g yi ve 4g yi açın telefonu kapatıp açın veya uçak moduna alıp tekrar normal modu açın yoksa 4g aktif olmuyor şuan hız 25 mpbs falan çıkıyor youtube da da takılma yok sadece paylaşmak istedim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Benden başka sorun yaşayan yokmuş herhalde forumda 😀

• hayır vodafoneda herkes hız sorunu yaşıyor, ama yazdığın şey o kadar alakasız ki, cevap verilecek birşey kimse bulamamış. bu yaptıklarınala sadece data servisini kapatıp açıyorsun, sonrada 3g ve 4g yi kapatıp açıyotsun, bu yaptıklarınla sorun çözülüyor olsaydı vodafone toplu olarak bir gece herkese kendisi bu işlemi çaktırmadan yapar, ülkenin en rezil durumdaki operatörü olma durumundan yırtardı. sadece şansına yaşadığın bir durum bu, ya cihazın başka bir bant daha yakaladı, birleştirme yaptı, yada istasyonun sakin anına denk geldin.
  • Tmm da niye kızdınız ki kaç aydır benim böyleydi ta ki internet ten bulup bu işlemi yapana kadar yapmadan önce bana da saçma geldiydi hatta yapmadan önce youtube videosu açtım denedim hala takılmaya devam ediyordu yaptıktan sonra düzeldi hız da 8 mbps den 25 mbps ye çıktı diğer hattında sıkıntı yoktu sadece telefonda kullandığım hatta vardı o da düzeldi ben sadece belki işine yarayan olur diye yazdım

• Bendede Vodafone var aşırı kötü İnterneti var foruma bile nazlanarak giriyor taahütü bitsin bidaha ya tövbe almam

• Ben 2010 yılından beri Vodafone kullanırım, hız konusunu hiç dert etmedim.

Çünkü telefonumda radyo dinlerken, youtube ve netflix izlerken ve hatta konuşurken sıkıntı yaşamadım. Bunlar için bana aylık 13-14 GB yetiyor.

AVM gibi yerlerde yılbaşı ve bayram zamanlarda telefon görüşmesinde kesinti yaşadığımda hediye dakika verdiler.

Turkcell'deki 0532 ile başlayan numaramı Vodafone'a taşıma sebebim etrafımda (akraba ve arkadaşlar dahil) ödemeli arama yapmasını engellemek. Müşterilerinde aynısını yapmasını istemiyorum.

Vodafone'daki tek sıkıntı online işlem merkezi kısmında beni rahatsız eden numaraları ve gereksiz reklam sms'lerini engelleyemiyorum. Müşteri hizmetleri bu konuda bir şey yapmıyor. Kullandığınız telefonunda numara ve sms engelleme özelliği varsa o zaman bir nebze engelleyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdarski -- 12 Ekim 2019; 13:45:1 >
  • Aynı hat aynı mekân farklı telefonlar ile test edin farklı sonuçlar alırsınız birinde 10 mbps alıyorken diğer telefonda 27 aldığım oldu bu telefonun kullandığı gsm bandı frekansına göre değişiyor haberiniz olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Starforces S kullanıcısına yanıt
    Ayarlardan 4g kapatıp 3g dene işe yaradığını göreceksin üzgünüm ama Bir çok yerde halen Vodafone 3g ye yaptığı yatırımın ekmeğini yiyor 4g de upload hariç leş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vodafone hız sorunu yaşayan varsa

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.