Şimdi Ara

Vodafone İnternet hız Sorunu Galaxy Note ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

yaklaşık 2 aydır telefonumda internet yavaşlamış durumda..

flash içerikli siteleri açmaya calısınca durum çubuğu %90 doluyor ama bi türlü %100 olmuyor.. bu yüzdende çoğu flash içerikli yerler soru işaretli kalıoyor veya resimler..

sayfalar %100 dolsa bile hem çok çok geç doluyor hemde bi türlü çoğu flash içerikler gözükmüyor... 2 ay öncesine kadar yoktu böyle bi sorunum..

ver hasıl sorunum telefondadır ehralde diye pek dert etmemiştim ama geçen gün arkadaşın Turkcell hattını bi deneyeyim dedim ve baktım ki piyuwwww net uçuyo ve açılmayan birşey yok.. çatır çatır giriyo her yere.. flash içerikli siteler : donanımhaber en sonhaber engadget gsmarena haber7 vs vs hiç bi sorun olmadıgını gördüm..

müşteri hizmetlerini aradım defalarca hepside aynı şeyi yaptırıyo : yok menu ayarlar mobil ağlar network access point sora reset to default.. sora telefon reset.. hep aynı şey.. en son biri hattınız 2g dedi cepshoptan deiştirin dedi.. gittim 3g li yaptım ama nafile.. aynı tas aynı hamam..

bi türlü anlamış değilimm.. müşteri hizmetleri sorunun vodafondan kaynaklı olmadıgını söyluor ama turkcell i taktıgımda ise çok çok hızlı nete giriyorm.. bunun bi çözümü olamsı lazım ?

• Hız testlerinde nasıl çıkıyor peki durum ?
  • Hattınızda 3g aktıf mı?
    3g yazıp 3636ya yollayın bı ıstersenız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: s.volkan

Hız testlerinde nasıl çıkıyor peki durum ?

hocam hız testlerinde sorun yok bazen 2.5 bazen 3-4 gibi gidiyo.. upload da 1.5 - 2 arası değişiyo..

hattımı da değiştirmek istemiyorum acıkcası ama böyle devam ederse mecbur turkcell e gecicem cunku arkadasın hattını dün de taktım bugunde taktım hiç sorun yok yani değimi yerindeyse çatır çatır giriyo yani herseye..
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkattack

Hattınızda 3g aktıf mı?
    3g yazıp 3636ya yollayın bı ıstersenız.

3g yazdım hatalı mesaj dedı KAPSAMA yazıp gönderdim bölgenizde 3g kulanabılırsınız mesajı geldi.

eğer kastınız 3g alabilmemle ilgiyliyse 3g simgesi var net acıkken daha dogrusu H simgesi var hep..

sorun 2 aydır basladı ve aynı sekıldede devam ediyto :S
  • Sim kart degisikligi yaptiniz mi peki

• quote:

Sim kart degisikligi yaptiniz mi peki

Evet 2g den 3g li hatta geçtim geçen gün
  • Cok garip bir sorun..Turkcellde olmayip Vodafone da oluyorsa sorun Vodafoneda belliki..

Ancak bu mesela benim arkadasimda yasanmiyor. Size ozgu bir durum. 3g aktif hiz testlerinde sorun yok ama sayfa acislari cok yavas..

Peki uygulama acilis ve kullanim hizlari nasil? mesela youtube ta 3g ile video izleme durumu nasil?

Ve eger imkaniniz varsa cepnet paketi kullanmayan ama data paketi olan bir arkadasiniz varmi? Onun vodafone hatti ile deneseniz..

Bide siz cepnet kullanip hiz yavaslamasi felan yasamadiniz umarim

• quote:

Cok garip bir sorun..Turkcellde olmayip Vodafone da oluyorsa sorun Vodafoneda belliki..

Ancak bu mesela benim arkadasimda yasanmiyor. Size ozgu bir durum. 3g aktif hiz testlerinde sorun yok ama sayfa acislari cok yavas..

Peki uygulama acilis ve kullanim hizlari nasil? mesela youtube ta 3g ile video izleme durumu nasil?

Ve eger imkaniniz varsa cepnet paketi kullanmayan ama data paketi olan bir arkadasiniz varmi? Onun vodafone hatti ile deneseniz..

Bide siz cepnet kullanip hiz yavaslamasi felan yasamadiniz umarim

youtube videoalrıda gayet ii bi şekilde acılıyor hocam onda sorun yok yani.

2 gb paketim var cepnet değil yani.. 1 yıllık sözleşmem var 60 tl lik hepsi paketi olarak.. 2gb net 2000 sms 2000 dk

bi vodafone bulup dediğiniz gibid enemeye calısıcam bide öyle deneneyım bakayım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.