Şimdi Ara

Vodafone Kontratlı HTC Desire PDA >> Custom Rom Yükleme İşlemi.... (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
456
Cevap
2
Favori
33.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şimdi cihaza rot işlemini yapmaya çalışıyorum. oxijen romunu kuracam.
    şuraya kadar geldim.

4. Cihazın bilgisayarla bağlantısını kesin ve normal şekilde başlatın. (En kolayı pilini çıkarın normal olarak başlatın.)
    PDA mız tamamen açıldıktan sonra birkaç ayar yapmamız gerekiyor.
    Menü tuşu Ayarlar/Uygulamalar/Geliştirme içerisindeki USB hata ayıklama yı aktif hale getirin.

buraya kadar tamam. bunları yaptım . telefonu pc ye bağladım ve bana telefonu yalnız şarj et dedim ama olmadııııııı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigbooss -- 11 Şubat 2011; 17:29:53 >
  • ya arkadaşlar herşeyi doığru yaptım. bende bu yazı çıkıyor hiçbirşey olmuyor. yardım edin lütfen.

Vodafone Kontratlı HTC Desire PDA >> Custom Rom Yükleme İşlemi....
  • @bigbooss
    cihazın usb hata ayıklama modunun aktif olduğundan, htc sync'i kaldırdığından ve driveri tanıttıından emin misin? (android 1.0)
  • evet android 1.0 ı yükledim. usb hata ayıklama modu aktif. ancak htc sync açık ya da kapalı mi bilemiyorum şöyle ki ; program ekle kaldır dan girdim. htc sync varsa kaldırıyım diye ama kaldıramadım çünkü öyle bir şey yoktu. her ihtimali deneyim diye htc sync yi yükleyim ve yükledikten sonra kaldırıyım dedim telefondan htc sync yi seçip usb ile bağladım ama yüklemedi .. nasıl çözerim bu sorunu ..

android 1.0 yükledikten sonra telefonun bağlantısını kestim. bataryasını çıkarttım ve tekrar başlattım. usb ayıklama modunu aktif yaptım. yalnızca şarj et i seçtim ve sonrasında aygıt yöneticisine baktığım da şunu gördüm.

Vodafone Kontratlı HTC Desire PDA >> Custom Rom Yükleme İşlemi....

VE Buna ek olarak BRAVO PVT1 SHİP S-ON olarak gözüküyor bende. sorun bundan kaynakalanıyor olabilir mi. lan bi makineye rot atamadık. ne biçim iş bu.

internetten htc sync yi indirdim. kurup pasif yapacam. bakalım bu sefer olacak mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigbooss -- 12 Şubat 2011; 15:25:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: monoblaine

Yabancı kaynaklardan derlediğim bilgilerle HTC Desire'a Oxygen v2.0 RC7 yüklemekle ilgili bir yazı hazırlamıştım bir kaç gün önce. Sonra Google'da biraz Türkçe siteleri araştırırken bu konuyu keşfettim. İlk mesajda konu gayet güzel anlatılmış ama alternatif kaynak olması adına ben de kendi yazımı konuya ekliyorum:

http://kemalersin.com/htc-desirea-android-2-3-custom-romu-yuklemek.html

arkadaşım teşekkür ederim burdan yazdıklarınla ikinci defa rom yükledim şuan z room var bende kurulu olan bakalım bir sürede bunu kullanacagım

• @bigbooss
    bende çok fazla şey bilmiyorum daha bilgili arkadaşlar yardımcı olabilirler.
  • sonunda yükledimn. htc sync yi kurunca oldu:)) ohh bee
    yalnız görsel olarak pek beğenmedim. okxijen kurdum.
    market olarak da bir tane marketi var.
  • Rica ederim. Yalnız şunu hatırlatmakta yarar var: Yazıda paylaştığım Oxygen sürümünde, kamera çalışmıyor. Bunu unutmayın lütfen.

quote:

Orijinalden alıntı: murat2580

quote:

Orijinalden alıntı: monoblaine

Yabancı kaynaklardan derlediğim bilgilerle HTC Desire'a Oxygen v2.0 RC7 yüklemekle ilgili bir yazı hazırlamıştım bir kaç gün önce. Sonra Google'da biraz Türkçe siteleri araştırırken bu konuyu keşfettim. İlk mesajda konu gayet güzel anlatılmış ama alternatif kaynak olması adına ben de kendi yazımı konuya ekliyorum:

http://kemalersin.com/htc-desirea-android-2-3-custom-romu-yuklemek.html

arkadaşım teşekkür ederim burdan yazdıklarınla ikinci defa rom yükledim şuan z room var bende kurulu olan bakalım bir sürede bunu kullanacagım

• Özen hocanın anlatımı çok güzel, eline diline sağlık.
    Ancak bende bir problem var :))) Yardım Lütfen

1) bunu bir türlü indiremiyorum;
    quote:

[FroYo Sense] LeeDrOiD V2.3b (17/12 l Official l OC&UV l FAST l STABLE l WWE) orijinal roma çok yakın HTC Sense arayüzlü ve Türkçe destekli romdur

2) Radio rom olarak LATEST dediginiz i indiremiyorum.

Sitede anlattığınız yazıdaki linklere tiklayarak
    a) Android usb driver'i indirip bir klasöre açtım
    b) Recoveri-RA-desire-v2.0.0 ı indirdim
    c) reflash package i indirdim.

ama V2.3b yi indiremiyorum
    radio/latest i indiremiyorum.
    bu iki dosyayı rapid veya hotfile koyarmısınız lütfen ben ordan alayim.

Benim rom işine girme isteğim, cihazımın DUBAİ çıkışlı olmasındandır.
    Arapça ve İngilizce olarak çalışıyor ama more locale2 yi yüklediğim
    ve seçeneklerden Turkey/Turkish TR yi seçtiğim halde, sadece yüzde 20 Türkçe oldu.

Hem Türkçe olur hemde dahaa hızlı olur diye düşünüyorum. Daa önce pekçok
    windows lu cihaz kullanıp pekçok kere rom update ve rom değişikliği yapmıştım,
    Son cihazım htc touch2 idi.

Şimdi DESİRE var çok çok güzel, internette en çok onu kullanıyorum, notebook nerdeyse
    unutuldu :)) Ama Arapça ve ingilizce kullanmak istemiyorum. İlk defa android bir cihaz
    kullandığım içinde hata yapmak istemiyorum.

Yardımlarınızı beklerim.

• rom yüklemede sorun yaşayanlar için şunu söyleyebilirim. ilk safayadaki anlatım çok açıklaycı ama benim gibi htc sync yi bilgisayara yüklemezseniz baya bir uğraşırsınız. o yüzden ilk önce htc sync yi bilgisayara kurun, makineye root atarken kapatın yeterli . eğer yüklemezseniz sorun oluyor.
  • z rom da şöyle bir sorun yaşıyorum ana ekrana kişiler kısa yolunu koydum ama tıkladıgımda isimleri açamıyor işlem yapıyor görünüyor ama isimler yok
    bazen donmalar oluyor
    hiç bir ekstra yüklemedim ama batarya 3 gün rahat görüyor
  • ROM. 2.3b ve radio Rom indiremiyorum yardim linki
    Goderirmisiniz lutfen
  • LeDroid Custom ROM'u kurdum arkadaşlar.
    Telefonu alalı tam 1 hafta oldu ama rahat duramadım

Market olayı çok iyi.
  • Arkadaşlar ROM ve Radıo Rom'unu t.o.rrentten çekin.
    Ben öyle yaptım.
    T.o.rrent linkide mevcut.
  • Tore n ten cekin, demissiniz. Ama Nasil indirebilirim, link verirmisiniz.
  • arkadaşlar benim sdkart partition ile bi sorunum var. kartın içindekileri attım bilgisayara. sonra girdim ext2 oluşturdum. onu ext3e dönüştürdüm. bi sorun çıkmadı hiç. yeniden başlattım telefonu. sonra taktım telefonu bilgisayara usb ile. ama sanki hiç takmıyormuşum gibi, hiç bi hareket yok bilgisayarda ve telefonda. neden ki?
  • Selamlar,

Uzun süredir foruma girmiyordum. 1,5 ayı bulmuştur. O zamanki verdiğim linkler sanırım değişti...

https://www.dropbox.com/s/vmzmcham696dsuo/LeeDrOiD_2.3d_A2SD.zip
    LeeDroid Rom

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=687464&highlight=radio
    Güncel Radio Rom.lar

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=809328
    HTC Desire ile ilgili kaynak. Birçok şeyi bulabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: halbarad

arkadaşlar benim sdkart partition ile bi sorunum var. kartın içindekileri attım bilgisayara. sonra girdim ext2 oluşturdum. onu ext3e dönüştürdüm. bi sorun çıkmadı hiç. yeniden başlattım telefonu. sonra taktım telefonu bilgisayara usb ile. ama sanki hiç takmıyormuşum gibi, hiç bi hareket yok bilgisayarda ve telefonda. neden ki?

HTC nin programını yüklemeniz gerekiyor. Özellikle vista ve win7 de usb aygıtını tanımıyor.
  • OzeNHocA
    şu konuyu açmışsın ya Alla senden razı olsun. acayip yardımı dokundu. en kısa ve en güzel anlatım burada bence.

RCMIxHD_v3.0 ı tavsiye etti bir arkadaş kullanan varmı bu romu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigbooss -- 18 Mart 2011; 17:43:43 >
  • root rom vs olayından korkuyordum ama OzeNHocA sağolsun yazdığı gibi adım adım yaptım. bende bi sorun çıkarmadı. telefon hafızası çözüm bulabilmek için leedroid a2sd+ rom yükledim. gerçi halan telefon hafızası için istediğim bi çözüm olmadı gibi :) araştırmalar devam ediyor.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.