Şimdi Ara

Vodafone Mobil TV (Yada Turkcell) Yardım !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar. yaklaşıl 40gün kadar televizyon imkanım yok mobil dışında internet imkanımda olmadığı için bir aralar benimde kullandığım Mobil TV ye bakayım dedim ancak pek birşey anlamadım..

Şimdi Vodafone ve Turkcell TV+ olarak iki farklı mobil tv imkanı var herhalde (Avea olsada çekmiyor bulunduğum yerde).

Hangisini tercih etmeliyim. Burada önemli olan şey şu Turkcell TV+ da acaba kota gibi bir durum söz konusumu. Neticede wifi gibi birşeyden bağlanmayacağım telefonun kendi internetinden bağlantı kuracağım..

Birde bunu windows platformlarda izlemek için yapabilecek birşey varmı bildiğiniz daha araştırmadım illaki bulunur ama bildiğiniz varsa zaman kaybetmeyeyim. (Windows Tabletim var da ondan izleme amaçlı.)

Şimdiden teşekkürler arkadaşlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• En iyisi Turkcelltv
    Vodafonetv'de KanalD,Atv,FOX gibi kanallar yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkeytv

En iyisi Turkcelltv
    Vodafonetv'de KanalD,Atv,FOX gibi kanallar yok

Çok teşekkürler hocam bilgi için peki bu telefondan gireceğim için interneti dahil değil mi ücretlerine yani kısıtlama yok
    ?

Yani ekstradan internet e gerek varmı acaba

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birde hocam bilgisayar dan Windows işletim den izlemeyi düşünüyorum sorun olur mu gerçi Virtual ile sanallaştırma yaparak bi Android işletim sistemi kurarım sorun değil de yani bu servisi bilgisayara entegre imkanı varmı

• Turkcell de malesef 1gb gibi bir limit var anladığım kadarıyla bugün Kızılay da Faturasız vodafone hat 1 tl yazıyordu yarın gidip alacağım olmadı taşırım turkcell e mobil tv için. Ancak şu turkcell deki bi gb muhabbeti nedir bilen varmı 1 gb lik internet bitince yayın da mı bitiyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.