Şimdi Ara

Vodafone mu Turkcell mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
40.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Turk Telekomdan on yıllık müşterisini öpmeye çalışması nedeniyle ayrılıyorum. Vodafone ya da Turkcell'e ailecek hatları taşıyacağız. Aylık ortalama 10gb civarı internet kullanimim oluyor. Daha fazlası da fena olmaz. Turkcell ya da Vodafone'da yeni gelen müşterilere özel ,faturalı paket tavsiyelerinizi bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tabiiki Turkcell.

Lifecel sarı günler tarifesi 15GB 59 TL. 6GB 39 TL.

• Sarı günler fena değil gibi 17tl fazla ödeyeceğim Telekom'a göre ama 5gb fazla internet var.

• Vodafonedaki tarifeler Turkcellden daha pahalı görünüyor , çok ilginç.

• vodafone cekmiyor geçme

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şakamı
  • Faturalı geçeceksen Turkcell ön ödemeli geçecek isen Vodafone

Vodafone hep f/p olmuştur benim için

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    türkcell mi telsim mi avea mi
    19 yıl önce açıldı
    Turktelekom mu vodafone mu?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Turkcell kalitesi ayrı, vodafonedan geçince attan inip uçağa binmiş gibi oldum.
  • Vodafone red 12 kullanıyorum sözleşmem bitmek üzere aradılar ve 52tl yi 59 tl yapalım dediler şuan için kabul etmedim.turkcelle geçmeyi düşünüyorum bakalım

• Tartışmasız Turkcell...

• O tarifeler her şey dahil tarifeler.

Vodafone'da konuşma olsun, sms olmasın, internet olmasın gibi bir ayırım yok. Bu olay aslında kendi şebekesinin olduğu bütün ülkelerde böyle. Almanya, İngiltere, Hollanda, Yunanistan, Mısır ve Yeni Zelanda'daki Vodafone tarifelerini incelersen farkedersin.

Ayrıca bulunduğun bölgede hangi operatör iyi çekiyorsa onu kullan..

Ayrıca bütün operatörler eski müşterileri öpüyor. En güzeli taahhüdün bittiğinde diğer operatöre geçen yüzer-gezer müşteri olmak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdarski -- 20 Temmuz 2019; 14:19:37 >
  • Para çok sorun değilse türkcell tabiki. Vodafone ölüm.

• Tavsiyeleriniz için çok teşekkürler, işimin niteliği gereği telefonun çekmesi çok önemli, Turkcell çekim gücü daha iyiyse fazla para vermeye razıyım. Telekom evin yarısında çekmiyor mesela.

• 2-3 yıl önce Vodafone'a geçeyim demiştim birkaç hafta zor dayandım operatör değiştirdim. Şu anda özellikle internet konusunda en kötüsü Vodafone. 5 sene önceki Avea ne ise şimdiki Vodafone o.
  • Lifecell sarı günler paket fiyatı artmış.. Ne geçebiliriz arkadaşlar??
  • Vodafone inanılmaz berbat şarj sömüren müşteri hizmetlerinde muhattap bulamadığın berbat bir operatör

• Turkcell tabiki, ayrıldığıma 100 kere pişman ettiler.

• Turkcell sözleşme sürem bitti. Paketi 169.90 TL yapmışlar. Ben 88.60 TL ödüyordum. Aslen pakette 110 TL idi. Şimdi başka tarifeye geçeyim diyorum uygun değil diyor. Benim sözleşmem yok bağım yok ama gecemezsin diyor. Turkcell ısrarla git diyor bana. Gidip başka yere sonra geri mi donsem ne tavsiye edersiniz? Hazır kart Vodafone falan gitsem iç ay kalmak gerekiyor mu? Turkcell iyi ama aşırı şımarık bir sistemi var

• sokrates60 S kullanıcısına yanıt
    Hattını taşı, hat açılınca geri gel. Diğer operatörde bekleme zorunluluğu yok. (Tabi faturalıya geleceksen) Tarife olarakta Platinum+ Hoşgeldin 15GB 79 TL veya Lifecell Sarı Günler 15GB 59 TL.

Seçim senin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 26 Temmuz 2019; 8:15:15 >
  • Yurtdışı için ne önerirsiniz? Avrupa ülkeleri için faturalı ya da faturasız hangi operatör ? Ve hangi tarife ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.