Şimdi Ara

🔴 Vodafone Net FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜP 🔴 (234. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.462
Cevap
66
Favori
173.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 232233234235236
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BiPeRVA

Vodafone fiber hattıma Yen'i Asus n16 modem aldım ama bir türlü bağlantı sağlayamadık. Bu modemi kullananlar var mı acaba ?

n17u kullanıyorum. Sıkıntı yok. Sizde ki sorun nedir?
  • QhellThosh kullanıcısına yanıt
    Modemi hiç bir türlü kuramadım. Bir yerde hata da yapmıyorum. Anlamadım gitti..

Türkiye seçtiğiniz zaman alt tarafa ne yazıyorsunuz siz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BiPeRVA kullanıcısına yanıt
    Evde değilim, gidince bakayım..
  • Ben de 64/240 kullanıyorum, birkaç aya bitecek taahhüt, dün aradılar 50mbit 250gb 24 ay taahhüt 72.90 teklif verdiler, araştırıp dönerim dedim. Var mı daha makul öneriniz arkadaşlar, teklif iyi midir yoksa şu daha iyi diyebileceğiniz bir alternatif olur mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: KaFKa

Ben de 64/240 kullanıyorum, birkaç aya bitecek taahhüt, dün aradılar 50mbit 250gb 24 ay taahhüt 72.90 teklif verdiler, araştırıp dönerim dedim. Var mı daha makul öneriniz arkadaşlar, teklif iyi midir yoksa şu daha iyi diyebileceğiniz bir alternatif olur mu?

az önce banada aynı yeklifi ettiler.bende kabul etmedim türknet akn siz 50mbit 60 tlye veriyo dedim.bakalım neler olacak yaklaşık 3 ay var daha.arayan numara 0542 542 0000.
  • KaFKa kullanıcısına yanıt
    Serkan4554 S kullanıcısına yanıt
    Var tabi ki,türknet..35mbit hızda kotasız 60 tl. Sınır yok, üstelik türknet alt yapısına uygun ise bu hız artıyor.
    Bu ayın 23 de sözleşmem bitiyor, hemen geçiş yapacağım.
    Birazdan arayıp son iki gündür neden hazım 8mbit indi diye soracağım bakalım ne diyecekler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdote

Var tabi ki,türknet..35mbit hızda kotasız 60 tl. Sınır yok, üstelik türknet alt yapısına uygun ise bu hız artıyor.
    Bu ayın 23 de sözleşmem bitiyor, hemen geçiş yapacağım.
    Birazdan arayıp son iki gündür neden hazım 8mbit indi diye soracağım bakalım ne diyecekler.

Arada yokluyorum surekli 50 mbitlik paketi onerip duruyorlar.

Turknet o kadar sorunluki hic gecme istegim bile yok.

• Arkadaşlar, 64mbit 240gb paketim 2 ay sonra bitecekmiş. Bugün aradılar 50mbit 250gb paketini 73liraya teklif ettiler. Kendi paketime de 105 lira dediler. Baya zorlamama rağmen kendi paketim için indirim yapmadı. Ben de 50mbiti kabul ettim şimdilik. Size nasıl teklif geldi?
  • bu mesaj silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 17 Temmuz 2020; 20:44:51 >
  • Şaka gibi 2 yıl önce 6000 'e pc alırsın aynı parçalar şuan 8000 olur 69.90 a net paketi alırsın 2 yıl sonra aynı pakete 105 isterler Anaryaya (geri vitese) taktık gidiyoruz Allah hayır eylesin sonumuzu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: matrix52

AKK sonrası hızın artık 24Mbps yerine 16Mbps olacak. Fiyatı biraz pahalı ama sorun yaşamıyorsanız böyle iyi.

240 gb akk 64 hızda net kullandım tam ıkı sene , yeni kanun cıktı hızım 24 düşmesi lazım akk den sonra ama nerde ,,8mbit iniyor aylardır.defalarca aradım haksızlık yapıyorsunuz,yasalara uymuyorsunuz diye,size geri dönüş yapacağız dediler her seferinde, ya dönmediler yada sistemsel diye mesaj attıp üzerini örtül ler , bu yüzden bırakıyorum bu ay.
    türknet de çok sorun var diyen arkadaşlar var, ben bu son 2 seneden önce türknet kullandım 4 sene, hiç sıkıntı yaşamadım, bir kaç kez hızda düşme olmuş veya net kesilmişti , o zamanlar bölgede çalışma olduğundan dı. zaten çok kısa sürmüştü, aynı sorunlar her firmada zaman zaman oluyor zaten. onun dışında ben memnundum.
    neden vodofone geçtiniz derseniz o zamanlar hız olarak en fazla 16 veriyorlar dı. vodofone den 64 hız alınca tercih sebebim olmuştu..

• erdote kullanıcısına yanıt
    Benim hep 24mbite düştü. Vodafonedan, kurulum zamanı hariç, gayet memnunum. 64mbit demelerine rağmen 77 veriliyor. Ama işte 2 sene sonra, hız ve akk hız olarak geri gelmek hiç mantıklı gelmedi. Yapcak bişi yok herhalde. Bir sene katlanıcaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lavetera

Benim hep 24mbite düştü. Vodafonedan, kurulum zamanı hariç, gayet memnunum. 64mbit demelerine rağmen 77 veriliyor. Ama işte 2 sene sonra, hız ve akk hız olarak geri gelmek hiç mantıklı gelmedi. Yapcak bişi yok herhalde. Bir sene katlanıcaz.

bu şerefsizlere bunu anlatamadım işte,bana telefonda sistemsel diyorlar
    kendileri bilir ben bırakıyorum,onlar bir kişiden bişey olmaz diye düşünebilir,
    burada yazılanları binlerce insan okuyor. elbet hatalarını anlarlar,en azından ben abone olacak insanları uyarıyorum,.
    insanları aptal yerine koymayı bırakana kadar tepkim devam edecek..bizden parasını sonuna kadar alıyorlar ise bizde hakkımızı almak zorundayız..

• erdote kullanıcısına yanıt
    bu mesaj silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 17 Temmuz 2020; 20:44:43 >
  • Olabilir di ama artık uğraşmayacağım. Onlar düşünsün, sonuçta müşteri kaçırıyorlar.
  • sevgili arkadaşlarım sizleri birşey sormak istiyorum 8 9 aydır turknet kullanıyorum 4.ayında yapaya geçirdiler sonrasında bi baktım 100mb hız geçiş yaptım gittim bi vdsl destekli modem aldım son 2aydır modemin arayüzündeki hız 34mb idi son bir haftadır 17mbe düştü kaçkere kayıt oluşturdum dönüş yapmadılar sizce nedendir sorun bu arada vodafoneyi aradım engelli tarıfesi ile 64m 240gb interneti destekliyor santralınız yakın vb şeyler söyledi dopingin fiber neredesinden kontrol ettim 76mb gösteriyor vodafonede öyle gördü ama en yüksek hızımızs 64mblık paketimiz var dediler rahatlıkla 50mb alırsınız altına kesinlikle düşmez dediler tahattütsüz olarak 69tlye yararlanacagım begenmezsen memnun kalmazsam zaten iptal ederim siz ne düşünüyoırsunuz bu konuda vodafone tamsilcisi dedi turknet 35mb üstünü vermez felan dedi sizde türknetten çıkıp geçeyimmi bulundugum adres 76ma kadar hız varmış vodafone net sizce 64mb rahatlıkla verirmi akn kotam hemen bitermi sizce bilgi verirseniz memnun olurum birde huawei marka vdsl modem veriliyormuş alınırmı sizce bende zxycel vmg3312 b10b modemim var internetten 2ci el almıştım aldıgımda dsl yanmıyordu servise yolladım sıfırı geldi modem işimi görürmü

• 16 mbit 60 akn 24 ay taahhüt bitti 40 TL veriyordum iyiydi. TTNet altyapısını kullanıyor ve boş port yok maalesef mahkumuz doğal olarak şimdi kötü bir pakete geçmek zorunda kaldım .akşam 7 sabah 7, 3 mbit , sabah 7 akşam 7 , 16 mbit tamamen sınırsız kotasiz akn siz. 3 yerine 5 mbit olaydı iyiydi. Anayola 20 metre mesafedeyim fiber yok canına yandigimin yerinde.

• İki üç gündür ping dalgalanmaları devam etti. Bugün ping sonuçlarım şu şekilde (akn dolduğu için 16Mbit şu an hız)

🔴 Vodafone Net FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜP 🔴

Artık ayın başında yaptığım şikayet kaydının mı etkisi, altyapı düzeltmesi mi yoksa bitmek üzere olan taahhüt nedeniyle göz boyama amaçlı bir ayarlamamı yaptılar merak etmiyor değilim. özellikle iki gün önce vodafone.net`ten taahhüt bitişi sebebiyle aranmam sonrası bu değerlerin gelmesi çok ilginç...

Edit: Bu arada yurtiçi başka isp seçerek yaptığım hız testinlerinde ping değerleri hala yüksek çıkıyor. Mesela vodafone.net`e yapınca 50-60ms, superonline`a yapınca 100-100ms gibi abartı değerler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KovenanT -- 11 Aralık 2017; 21:15:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: omercanakgul22

sevgili arkadaşlarım sizleri birşey sormak istiyorum 8 9 aydır turknet kullanıyorum 4.ayında yapaya geçirdiler sonrasında bi baktım 100mb hız geçiş yaptım gittim bi vdsl destekli modem aldım son 2aydır modemin arayüzündeki hız 34mb idi son bir haftadır 17mbe düştü kaçkere kayıt oluşturdum dönüş yapmadılar sizce nedendir sorun bu arada vodafoneyi aradım engelli tarıfesi ile 64m 240gb interneti destekliyor santralınız yakın vb şeyler söyledi dopingin fiber neredesinden kontrol ettim 76mb gösteriyor vodafonede öyle gördü ama en yüksek hızımızs 64mblık paketimiz var dediler rahatlıkla 50mb alırsınız altına kesinlikle düşmez dediler tahattütsüz olarak 69tlye yararlanacagım begenmezsen memnun kalmazsam zaten iptal ederim siz ne düşünüyoırsunuz bu konuda vodafone tamsilcisi dedi turknet 35mb üstünü vermez felan dedi sizde türknetten çıkıp geçeyimmi bulundugum adres 76ma kadar hız varmış vodafone net sizce 64mb rahatlıkla verirmi akn kotam hemen bitermi sizce bilgi verirseniz memnun olurum birde huawei marka vdsl modem veriliyormuş alınırmı sizce bende zxycel vmg3312 b10b modemim var internetten 2ci el almıştım aldıgımda dsl yanmıyordu servise yolladım sıfırı geldi modem işimi görürmü

kal olduğun yerde kardeşim,,bizde oraya gelicez zaten.
    35 mbit kotasız hız neyine yetmez..burada 240gb akk, ay bitmeden tükeniyor.
    35 hız kotasız ve 60 tl,daha ne istiyorsun.

• Son birkaç gündür dikkatimi çekti gece 2den sonra hızım 50mbite geri dönmüyor. Modemi resetlesem de birşey olduğu yok. Ayın 15inde kota sıfırlanıyor.

50mbit 100gb akn tarifisindeyim.

Gece 03:55de yaptığım test:

Edit : Bu gece sorun kendiliğinden düzeldi. Şuanda problem yok.

Şuanki durum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buraközkan -- 13 Aralık 2017; 4:8:6 >

• 
Sayfa: önceki 232233234235236
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.