Şimdi Ara

🔴 Vodafone Net FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜP 🔴 (236. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.462
Cevap
66
Favori
173.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 234235236237238
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kesinlikle çünkü kart ekstresinde para ödenmiş gözüküyordu jet faturadan bakıldığında ödenmemiş gözüküyordu
  • ßlaCKFOX ß kullanıcısına yanıt
    Neyse hocam teşekkürler şu an hala düzelmedi duzelirse burdan yazarım yine

edit: vodafone nete özel mail adresi varmış oraya dekontu attım hemen otomatik cevap geldi çağrı numarası göndermişler. aradım dekontu incelemek için finans birimine aktardı kontrol için birkaç güne düzelir dedi. bu sefer umudum var. ayrıca mh kadının sesi çok tatlıydı sanırım aşık oldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Limonen -- 16 Aralık 2017; 20:40:30 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • vpnbook hala aknyi yarıp geçiyor... 64 mb abonesiyim 24' inen hız Vpn book ile 40-50 arası görüyor...

24 mb'den düşenler için müthiş olur çünkü 24'ü tamamen verir..
  • Limonen kullanıcısına yanıt
    banka ödedikten sonra gönlünüz rahat olsun işin kötü yönü bende bannka da dekontu vermiyordu

öyie bir mail adresinin variığından vf forum ve twitter Vodafonedestek hesabında bahsedilmedi o mail adresini de almam mümkün mü başka zaman sorun yaşarsam o kanalı da kullanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ßlaCKFOX -- 16 Aralık 2017; 22:5:32 >
    tabiki mail adresi netyardim@vodafone.com bu adres vodafone nete ait çağrı merkezinde bile bu maile bakıyorlar
    Fatura ödenmiş hocam sonunda cumadan bu yana iyi yordu beni

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kassady

Bir sorum olacak arkadaşlar. Ben şuan turk telekomdan sabit telefon ve internet hizmeti alıyorum. Sabit telefonu tamamen kapattırmak istiyorum. İnterneti de muhtemelen vodafone a taşıyacağım 6 ocakta bitiyor taahüdüm. Geçiş işleminin hızlı olması için hangisini yapmam daha doğru olur?

Öncelikle sanırım vodafone da sabit hat olayı zaten olmadığı için sabit hattı turk telekoma kendim başvurarak kapatmam gerekiyor. Peki interneti de bu şekilde kapatıp sonra sıfırdan mı vodafone a başvurmalıyım yoksa taşıma yaparsam daha mı kolay olur veya siz nasıl yaptınız? Tavsiyelerinizi bekliyorum tşekkürler.

Cevap bekleniyor
  • Limonen kullanıcısına yanıt
    gözün aydın Hocam Vodafone net muhasebe departmanında işler iyi geç yürüyor anlaşılan
  • Kassady kullanıcısına yanıt
    Hattını taşırsın ev telefonunu kapatırsın. Geçiş sırasında sana bilgilendirmeyi yaparlar. Ya da ev telefonun Türk Telekom da olacak şekilde sadece İnternetini taşırsın.

Vodafone fiber yoksa adsl/vdsl tarifeleri pek uygun değil. Tavsiyem Türk Telekom müdürlüğüne gidip iptal dilekçesi doldurman. O zaman çok düşük fiyatlara internet alabiliyorsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mcrew kullanıcısına yanıt
    Ne yapacağımı şaşırdım açıkcası. Vodafone da downloadda kotayı aşınca faturaya yansıtıyormuş sanırım saçma bir şekilde. TTnetten de kurtulmak istememin sebebi yalın interneti fahiş fiyattan vermesi.
    Seni eski tarifelerden ücretlendiriyorlar sanırım. Ne kadar ödüyorsun aylık sabit telefon ile birlikte.?

Şu an 35 mbps hız 50 gb akn, akn sonrası hız düşümu 16 mbps olacak şekilde yalin internet her şey dahil 65 lira.

Türk Telekom un yeni abonelere sunduğu hepsi dahil kampanyasını incelersen görürsün fiyatları. Yalın paketler var orada.

Eğer eski müşteri isen müdürlüğe gidip iptal dilekçesi doldurdugunda yeni aboneye sunulan paketin daha uygununu sunuyorlar sana. 45-50 liraya her şey dahil limitsiz internet teklifi yapıyor Türk Telekom. İptal dilekçesi yazanlara ikna paketi adı altında.

24 mbit 75 gb akn internete ayrı fatura gelior 56.90
    Yaklaşık 20 tl de aylık telefona verioruz.

35 mbite kadar verirlerse ona geçerim gibi. İptal dilekçesini doldurduktan sonra teklif olarak mı sunuyorlar bunu hocam? Patlamayalım da sonra?
    Öncelikle taahhütun bitmiş olması lazım. Taahhütun bitmediyse felaket patlarsın.

İkinci olarak Türk Telekom un yeni abonelere verdiği 24 mbps 75 gb hız yalın olarak. Direk siteden ekran görüntüsü alıyorum altta da link. 50 gb ve 100 gb gözüküyor şu an. 75 gb kaldırılmış sanırım. Şu an sen yeni abone olarak başvursan her şey dahil 100 gb i 70 liraya alıyorsun. Yani şu an ödediğin fiyatın 7 lira altına 25 gb daha fazla akn lisini alıyorsun. Ama şimdi ben bu pakete geçmek istiyorum dediğinde sana bu tarifeler yeni abonelere özel diyor. O yüzden taahhütun biter bitmez iptal dilekçesi doldur. Dilekçeyi doldurduktan sonra onay için arayacağız diyorlar o zaman ikna paketi sunuyorlar. Ya da dilekçe doldurmadan bile güzel paketler sunabiliyorlar. Yeterki müdürlüğe gidip ben iptal edeceğim de. İptal etseler bile yeni abonelik yaptığında şuankinden daha ucuza baglatabiliyirsun. Tavsiyem 35 mbps 50 gb akn li tarife. 65 lira fiyatı.

🔴 Vodafone Net FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜP 🔴

https://bireysel.turktelekom.com.tr/evde-internet/web/kampanyalar/Sayfalar/fiber-hizli-hepsi-dahil-kampanyasi.aspx

Sabit telefonumu kapatmak istemiyorum dersen de bu fiyatlarin aynısı veriyor. Türk Telekom alo adı altında.

Taahütüm 6 ocakta sona eriyor üstat hangi tarihte gitmem doğru olur? Önce telefonda arayıp mı söylemem doğru olur bu pakete geçmek istediğimi? Yoksa müdürlük yakın direk müdürlüğe gidip iptal ettirmek istiyorum desem daha iyi olmaz mı ?

Sabit telefonumu kapatmazsam ayrıyeten ona fatura gelmeye devam edecek mi ?
    6 ocağa kadar seni muhtemelen yine pahalı tarifelerden birine geçirmek için teklif yapacaklar. Ararlar taahhüt bitimine yakın.

Şu an 57 lira ödüyorsunuz. 25 gb kotanizi artıralım fiyatı aynı kalsın ya da iki lira indirim yapalım falan derler belki. O zaman söylersin ben Türk Telekom sitesinden paketlere baktım. Fiyatlar web sitesinde olan tarifelere göre çok pahalı. Ben eski abonenizim. Neden pahalı fiyat veriyorsunuz falan dersin.

Onlar hık mik onlar yeni abonelere. Sistemde bu paketler gözüküyor falan derler. O zaman iptal edeceğini söylersin belki talep alırlar. Gitmene bile gerek kalmaz belki. Ama en uygun fiyatları müdürlüklerde veriyor diyorlar.

https://forum.donanimhaber.com/suana-kadar-aldiginiz-en-iyi-ttnet-ikna-kampanyalari--120771563-14#130440743

Bu konuyu da inceleyebilirsin. Nasıl uygun fiyat alıyorlar fikrin olur

• sa arkadaşlar ben birşey sormak istiyorum mevcutta turknet kullanıyorum şuan halen engelli tahattütsüz olarak bölgem vdsl destekliyor yeni kutu koyuldu 50 60mb hız veriliyor dedi telekom santralı ama ne hikmetse hali halihazırda turknet 35mb iken 15gün önce 14mb düştü zırt pırt bina içi veya santrale uzaklık diye mesaj geliyor her kayıt oluşturdugumda herneyse efendim vodafoneyi aradım tahattütsüz olarak 64mb 240gb 69tlye önerdiler kontrol ettiler 76mb destekliyor adresim rahat 50mb tin altında kesinlikle düşmez dediler sormak istedigim başvurumu yaptım dün kurulum için geldiler modemde verdiler adsl şifreyi girdiler modem 10lu ip alıyor mh arıyorum daha aktivasyon yapılmamış dediler beklemede diyor ama bu arada turknet aktif acaba aktif oldugu içinmi vodafone aktif olmuyor bu durumda ne yapmam gerekir aynı numara aynı dairede 1 internet olur dimi vodafone bu durumda aktif olurmu turknet iptal olurmu bir türlü anlayamadım gerçi turknet için iptal dilekçesini yolladım iptal edecegim 2 3 güne kadar iptal ederim inşallah anlatmak istedigimi anlayan arkadaş cevap verebilirmi lütfen bu arada santrale gittigimde turknetin dolapları burada bakır kablo üzerinden veriyor hizmet dedi adsl olarak vdsl sunuyor ama hız 14mb bizim hemen evin 80 90 metre yukarsına telekom yeni kutu koydu santralde yetkili dedi ttnet vodafone alırsan bizim yukardaki kutudan internet alacaksın dedi hızım enaz 50 60mb gelir dedi :) not: türknet 2 gün önce iptal oldu halen 10lu ip almakta acaba gelen arkadaş ankastredeki kabloyu yanlış biyere takmış olabilirmi lütfen bilgili arkadaşlar cvp verebilirmi daha abone olamadan iptal ettirme yolu gözüküyor 1 hafta oldu nerdeyse gelen giden yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozserdar2834 -- 20 Aralık 2017; 13:58:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: omercanakgul22

sa arkadaşlar ben birşey sormak istiyorum mevcutta turknet kullanıyorum şuan halen engelli tahattütsüz olarak bölgem vdsl destekliyor yeni kutu koyuldu 50 60mb hız veriliyor dedi telekom santralı ama ne hikmetse hali halihazırda turknet 35mb iken 15gün önce 14mb düştü zırt pırt bina içi veya santrale uzaklık diye mesaj geliyor her kayıt oluşturdugumda herneyse efendim vodafoneyi aradım tahattütsüz olarak 64mb 240gb 69tlye önerdiler kontrol ettiler 76mb destekliyor adresim rahat 50mb tin altında kesinlikle düşmez dediler sormak istedigim başvurumu yaptım dün kurulum için geldiler modemde verdiler adsl şifreyi girdiler modem 10lu ip alıyor mh arıyorum daha aktivasyon yapılmamış dediler beklemede diyor ama bu arada turknet aktif acaba aktif oldugu içinmi vodafone aktif olmuyor bu durumda ne yapmam gerekir aynı numara aynı dairede 1 internet olur dimi vodafone bu durumda aktif olurmu turknet iptal olurmu bir türlü anlayamadım gerçi turknet için iptal dilekçesini yolladım iptal edecegim 2 3 güne kadar iptal ederim inşallah anlatmak istedigimi anlayan arkadaş cevap verebilirmi lütfen bu arada santrale gittigimde turknetin dolapları burada bakır kablo üzerinden veriyor hizmet dedi adsl olarak vdsl sunuyor ama hız 14mb bizim hemen evin 80 90 metre yukarsına telekom yeni kutu koydu santralde yetkili dedi ttnet vodafone alırsan bizim yukardaki kutudan internet alacaksın dedi hızım enaz 50 60mb gelir dedi :) not: türknet 2 gün önce iptal oldu halen 10lu ip almakta acaba gelen arkadaş ankastredeki kabloyu yanlış biyere takmış olabilirmi lütfen bilgili arkadaşlar cvp verebilirmi daha abone olamadan iptal ettirme yolu gözüküyor 1 hafta oldu nerdeyse gelen giden yok

hocam 64mb 240gb 69 tl yi size ne zaman önerdiler yenimi oluyo bu olay?benim taahhüdüm bitiyo bu dediğiniz tarifeyi kullanıyom aynısından devam edelim diyom o tarife kalktı diyolar.

• Serkan4554 S kullanıcısına yanıt
    ayın 10unda ama engelli tarifede var engell olarak başvurdum ben vodafonenet engelli tarife var göreceksin
    http://www.vodafone.com.tr/Net/Engelleri-Asan-Adsl.php linkte bu hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozserdar2834 -- 21 Aralık 2017; 18:14:57 >
  • Şu an 50mbit 250gb akk kablonette 105 liraya kullanıyorum taahhütsüz (akk sonrası 8mbit internet istemediğim için) , vodafone'un sitesinde 100mbit 100gb akk 70 lira görünüyor 12 ay taahhütle. AKK sonrası hız 24 mü 32 mi? Kablonet kaldırdıktan sonra 25 mbit üstünü doğru düzgün kimse vermiyordu şaşırttı bu tarife, yeni mi? Problem yaşayan var mı?

• 
Sayfa: önceki 234235236237238
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.