Şimdi Ara

🔴 Vodafone Net FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜP 🔴 (235. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.462
Cevap
66
Favori
173.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 233234235236237
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: buraközkan

Son birkaç gündür dikkatimi çekti gece 2den sonra hızım 50mbite geri dönmüyor. Modemi resetlesem de birşey olduğu yok. Ayın 15inde kota sıfırlanıyor. Düzelmezse çıkarım vodafonedan böyle kepazelik olmaz.

Ayın 15inde hızım 50mbite dönecek mi ondan da şüphe duymaya başladım. Zaten diğer internet sağlayıcıları taahhüt masrafınızı karşılayalım bize geçin diye arayıp duruyor.

50mbit 100gb akn tarifisindeyim.

Gece 03:55de yaptığım test:
    🔴 Vodafone Net FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜP 🔴

Kav para oduyorsun bana 50 mbit 250gb akk 73 lira dediler

Taahhutu henuz yenilemedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Baxa

quote:

Orijinalden alıntı: buraközkan

Son birkaç gündür dikkatimi çekti gece 2den sonra hızım 50mbite geri dönmüyor. Modemi resetlesem de birşey olduğu yok. Ayın 15inde kota sıfırlanıyor. Düzelmezse çıkarım vodafonedan böyle kepazelik olmaz.

Ayın 15inde hızım 50mbite dönecek mi ondan da şüphe duymaya başladım. Zaten diğer internet sağlayıcıları taahhüt masrafınızı karşılayalım bize geçin diye arayıp duruyor.

50mbit 100gb akn tarifisindeyim.

Gece 03:55de yaptığım test:

Kav para oduyorsun bana 50 mbit 250gb akk 73 lira dediler

Taahhutu henuz yenilemedim.

Modem ücreti dahil. 100gb aknli paket.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buraközkan -- 13 Aralık 2017; 4:6:30 >

• 2 yıldır 64/240 olan paketi kullanıyordum çok memnunum 1 ay kaldı taahüt bitimine aradılar.

50/250 paketi için 73 lira istediler niye 50 şu anki hızım 64 dedim o paket kalktı dediler.

Herneyse benim merak ettiğim şu 64 paketini halen kullanıyorum ve hızın 71 mb şimdi biz 50 olan pakete geçince 60 civarı vs alırmıyız?

50/250 paketine geçen var mı? Ne kadar hız alıyorsunuz?

Eğer 60-70 arası veriyorlarsa hiç isp değiştirmeye gerek yok gayet güzel hizmet aldım memnunum hele türknet faciasını gördükten sonra :)

Netspeed kampanyasıda güzel gözüküyor ama onlarda taşıma yapmıyorlarmış galiba vodafone kapatıp geçersek port sıkıntısı olursa ortada kalırız :)
  • Scrite S kullanıcısına yanıt
    Tasima yapiyoruz dedi temsilci ancak forumda bir kullanici yapamiyorlar diyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scrite

2 yıldır 64/240 olan paketi kullanıyordum çok memnunum 1 ay kaldı taahüt bitimine aradılar.

50/250 paketi için 73 lira istediler niye 50 şu anki hızım 64 dedim o paket kalktı dediler.

Herneyse benim merak ettiğim şu 64 paketini halen kullanıyorum ve hızın 71 mb şimdi biz 50 olan pakete geçince 60 civarı vs alırmıyız?

50/250 paketine geçen var mı? Ne kadar hız alıyorsunuz?

Eğer 60-70 arası veriyorlarsa hiç isp değiştirmeye gerek yok gayet güzel hizmet aldım memnunum hele türknet faciasını gördükten sonra :)

Netspeed kampanyasıda güzel gözüküyor ama onlarda taşıma yapmıyorlarmış galiba vodafone kapatıp geçersek port sıkıntısı olursa ortada kalırız :)

Firma cakallik yapiyor bende 60 mbite 150 gb lik paketi kullaniyorum hat 76 mbit tanimli .

Cakallik surada sen akk yi gecince 24 mbit e duserken onerdikleri 50 mbit pakette 16 mbite duseceksin, bunu onerirkende eski paketten kotu ve pahali sekilde yapiyorlar 73 yerine 65 yap dusunulur ama hem pahali hemde daha kotu paket hic gecilesi degil.

Port yoksa turknet gecis yapmiyor demin konustum.

• Baxa kullanıcısına yanıt
    Bende öyle düşündüm ama kararsız kaldım türknet hakkında şikayetler almış başını gidiyor.

Aslında altyapım iyi ama türknet throttling yaptığı için geçmeye korkuyorum.

Netspeed adında bir firma var paketleri güzelde taşıma yapmıyorlar ne yapacağız bilemedim :)

Firma yada güzel paket bulursan geçersen burdan yazarsan sevinirim, bende araştırıyorum.
  • Superonline bağlatıp 7 gün içinde iptal edio Vodafone fiber e geçmeyi düşünüyodum da 9-10 sayfa okudum sol altyapısında vodafone kullananlar hiç memnun değilmiş. Bu hız sorunu bütün sol altyapısında vodafone fiber kullananlarda oluyor mu acaba? Sizce sol un 24 mb 100 gb ına 70 vermek mi daha mantıklı vodafone un 100 mb 100 gb ına 79 vermek mi? Çok kararsız kaldım yardımcı olursanız çok sevinirim.

• erdote kullanıcısına yanıt
    Abi abicim dek istediğim hizim 16mb düştü 14gundur böyle sahada çıkmadı ne yaptıysam kar etmedi ama Android marjin 5.9 6.1 bu nereden yukselttiriliyor bilginiz varsa paylaşır mısınız şükür 34mb gayet iyiydi ama 16mb düştü sahada çıkmadı

• Arkadaşlar Vodafone dan 2 farklı numaradan arandım. Teklif veriyorlar. Bunların gerçek numaraları nedir?

• Bir sorum olacak arkadaşlar. Ben şuan turk telekomdan sabit telefon ve internet hizmeti alıyorum. Sabit telefonu tamamen kapattırmak istiyorum. İnterneti de muhtemelen vodafone a taşıyacağım 6 ocakta bitiyor taahüdüm. Geçiş işleminin hızlı olması için hangisini yapmam daha doğru olur?

Öncelikle sanırım vodafone da sabit hat olayı zaten olmadığı için sabit hattı turk telekoma kendim başvurarak kapatmam gerekiyor. Peki interneti de bu şekilde kapatıp sonra sıfırdan mı vodafone a başvurmalıyım yoksa taşıma yaparsam daha mı kolay olur veya siz nasıl yaptınız? Tavsiyelerinizi bekliyorum tşekkürler.
  • arkadaşlar vodafone netten otomatik ödemesi olan varmı sisteme ne zaman yansıyor?
  • Limonen kullanıcısına yanıt
    Faturanız bankada ödenmiş jet fatura üzerinden bakıldığında ödenmemiş mi gözüküyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ßlaCKFOX

Faturanız bankada ödenmiş jet fatura üzerinden bakıldığında ödenmemiş mi gözüküyor?

Evet hocam. Daha doğrusu banka ödendi diyor tutsr çekilmiş ama bankadan ve jet fatura dan sorguladığımda ödenmemiş gözüküyor. Banka para aktarilmis diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Limonen -- 15 Aralık 2017; 20:35:52 >
    aynı sorunu ben de yaşadım yaklaşık 1 hafta sonunda kendiliğinden çözüldü
    https://forum.vodafone.com.tr/t5/S%C3%BCper-%C4%B0nternet/Vodafone-S%C3%BCperNET-Fatura-Sorunu/td-p/767263
  • ßlaCKFOX ß kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim. ben ayrıca vodafona sitesinden dekont da gönderdim. büyük ihtimal sistemleri dandik. ama anlayamadığım nokta manuel öderken 10snde ödenen fatura otomatik olunca ne gibi sorun oldu? ilk kez denedim bir daha otomatik ödemenin yanından geçmem bütün gün kafama takıldı iş yapamadım. manuel ödemenin gözünü seveyim 10 snde işlem tamam
    en az 6 ay belki daha uzun süredir otomatik ödemede bu ay böyle bir sıkıntı yaşadım üstüne banka dekont vermeye yanaşmadı bir provizyon kodu verdi onu da Vodafone kabul etmedi bir haftadır onlarla uğraşmak zorunda kaldım
  • ßlaCKFOX ß kullanıcısına yanıt
    başka faturalarda böyle birşey yaşadın mı hocam? su elektrik gaz gibi. ben ilk kez bunda denedim kötü başlangıç oldu
    Bu olaya dek otomatik ödemelerle ilgili hiç bir sorunla karşılaşmadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ßlaCKFOX

Bu olaya dek otomatik ödemelerle ilgili hiç bir sorunla karşılaşmadım

O zaman sorun bunlarda boşuna bankanın günahını aldım

• quote:

Orijinalden alıntı: Kassady

Bir sorum olacak arkadaşlar. Ben şuan turk telekomdan sabit telefon ve internet hizmeti alıyorum. Sabit telefonu tamamen kapattırmak istiyorum. İnterneti de muhtemelen vodafone a taşıyacağım 6 ocakta bitiyor taahüdüm. Geçiş işleminin hızlı olması için hangisini yapmam daha doğru olur?

Öncelikle sanırım vodafone da sabit hat olayı zaten olmadığı için sabit hattı turk telekoma kendim başvurarak kapatmam gerekiyor. Peki interneti de bu şekilde kapatıp sonra sıfırdan mı vodafone a başvurmalıyım yoksa taşıma yaparsam daha mı kolay olur veya siz nasıl yaptınız? Tavsiyelerinizi bekliyorum tşekkürler.

Cevap lütfen
  • 
Sayfa: önceki 233234235236237
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.