Şimdi Ara

🔴 Vodafone Net FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜP 🔴 (237. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.462
Cevap
66
Favori
173.973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 235236237238239
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu ne dolabı 120mb destekliyormus adresim onerebilceginiz uygun yüksek hızlı sağlayıcı varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozserdar2834 -- 27 Aralık 2017; 22:12:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chronotide

Şu an 50mbit 250gb akk kablonette 105 liraya kullanıyorum taahhütsüz (akk sonrası 8mbit internet istemediğim için) , vodafone'un sitesinde 100mbit 100gb akk 70 lira görünüyor 12 ay taahhütle. AKK sonrası hız 24 mü 32 mi? Kablonet kaldırdıktan sonra 25 mbit üstünü doğru düzgün kimse vermiyordu şaşırttı bu tarife, yeni mi? Problem yaşayan var mı?

64mbit hız kullanıyorum ve kota bitimi hızımı 8mbit indiriyorlar,birde utanmadan mesaj ile bildiriyorlar.
    Aylardır bu konu için görüştüm hiç bir şey yapmadılar,sistemsel deyip geçiştirdiler.
    şikayet konusu açtılar en az 5 kere ama hiç birinde geri dönmediler.
    sahtakar bu firma haberiniz olsun.
    türknet ile görüştüm yarın evraklar gelecek imzalayıp geri göndereceğim bu ay sonu tahüdüm bitiyor.
    35 mbit hız,kota sorunu yok ve tahütde yok,üstelik sadece 60 tl.
    ilk ay beğenmez isen paranıda iade ediyorlar.
    zaten vodofoneden önce 4 yıl türknet kullanmıştım şikâyetçide olmamıştım,gayet iyi hızmet verdiler o zamanlarda.
    vdsl hız yoktu bende vodofone veriyor bu hızı diye geçmiştim..
    tekrar yuvaya dönüş yaptım..

• Arkadaşlar TOKİ de oturuyorum,1 senelik bina biz yeni taşindik fiber net var. Eski binamda 2 senedir tt kullaniyorduk fiber. Tasindik burada da fiber var hizimizi aliyoruz ama bu ay taahhutumuz bitti biticek. Baska firmalara gecelim diyoruz ama adres sorgulama yaptigim da turknet de altyapi bilgisine ulasilamadi deniyor.

Vodafone bayisine gittim bugun bana o toki sikintili biraz ttnet paylasmiyor altyapiyi yeni abone baglayamiyoruz dedi. Bununla ilgili ne yapabilirim. Vodafone net e gecmek istiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostlar bu fibernette bu sayfada birkaç şikayet okumuştum normalde akn harici bir kota görünmemesine rağmen download mı veya upload mı tam hatırlamıyorum belli bir miktarı geçince faturaya ek ödeme biniyormuş bunun aslı astarı nedir bilgisi olan var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kassady

Dostlar bu fibernette bu sayfada birkaç şikayet okumuştum normalde akn harici bir kota görünmemesine rağmen download mı veya upload mı tam hatırlamıyorum belli bir miktarı geçince faturaya ek ödeme biniyormuş bunun aslı astarı nedir bilgisi olan var mı ?

Benim öyle bir sorunum yok. Kota 120 genelde 300-400 download yaparım Ekstra bir fatura gelmiyor. Klasik 60 tl

• Dün akşam yaşadığım bir olay ; Vodafone NET 64Mbit/240Gb AKN 15 aydır kullanıcısıyım (Adana'da ttnet altyapısı üzerinden hizmet veriyor vodafone ) ilk bağlattığımda 70mbit kusursuz çalışıyordu 2 ay sonra 30/40 mbitlere düşmeye başladı 10 'larca belki 100 'lerce arıza kaydı ve vodafone forumlarına şikayette / arıza kaydında bulunmama rağmen hep iç tesisat arızası diyorlardı.

OYSAKİ insanların interneti yoğun kullanmadığı sabah/öğle/gece yarısında hızım normale dönüyordu taaki akşam 19:00 'dan 23'e kadar yada pazar günleri gibi hızım 20-30-40 Mbitler arasında gidip geliyordu,

sorunun iç tesisatta olmadığını porttaki yoğunluktan olduğunu söylememe rağmen kabullenmiyorlardı en son genel müdürlüğe attığım mail sonrasında telefonla geri dönüş yapıldı karşıdaki arkadaş tam olarak ne demek istediğimi anlamış aslında probleminde bundan kaynaklı olduğunu kendiside biliyordu ve gerekli arkadaşlara gerekli özeni göstermeleri konusunda bilgilendirme yapacağını söyledi ve Çok Şükür 2 'aya yakındır problemim ortadan kalktı her saatte aynı kaliteyi alabiliyorum.

Şimdi bu yazıyı yazma/paylaşma sebebime gelince Dük Akşam saatlerinde Türk Telekom Müşteri hizmetlerinden bir bayan arkadaş aradı vodafone kullanıyorsunuz dedi , dedim evet ve sizin alt yapınızda vodafone kullanıyorum bana uygun paketiniz olmadığından geçtim dediğimde hızımı ve kotamı sordu 64/240gb akn 69.90 TL dediğimde bayan arkadaş gerçekten ucuza kullanıyormuşsunuz size teklifte bulunacaktım ama bu paketten daha uygun fiyatlı bir paket bizde yok , şuanki paketinizi kullanmaya devam etmeniz çok daha mantıklı dedi. (Dürüstlüğüne Çok Şaşırdım açıkcası ilk kez böyle bir müşteri temsilcisiyle görüştüm.)

Merakımdan soruyorum dedim adamlar hem sizin alt yapınızı kiralıyor ve ordan bana satış yapıyor hemde sizin kiracınız olarak Bu hizmeti Sizden Çok daha ucuza veriyorlar bu gerçekten çok ilginç sizde neden pahalı dediğimde kadının bana verdiği cevap; Vodafone Net Genel olarak 4 ve 6 nolu portları bizden kiralıyor bunun sonucunda o portlardaki yoğunluktan ve kalitesizlikten dolayı tam hızınızı alamıyorsunuz dedi ve örnek verdi mesala 8mbit hız aldınız vodafone netten size 8 gelmesi çok zor 2-5 arası gelir ama Bizim Türk Telekom Müşterileri 1 Nolu Porttan Hizmet alır bant genişliği ve kalitesi iyi olduğundan 8mbit net olarak alabilirler dedi.

Vodafone Net ile Aylarca uğraştım arıza kayıtları Şikayet mailleri attım ve bir türlü kabullenmek istemediler problemin kendilerinde olduğunu. Türk Telekom müşteri hizmetlerindeki bayan arkadaş açık açık anlattı.

Özetle Bana Sorarsanız Bulunduğunuz Konumda Vodafone Net Alt yapısı yok ise Hiç Abone olmayın Ağrımayan başınıza dert almayın.

Bu arada şubat ayından Sonra Türk Telekom Kotayı Kaldırıyormuş Kadını bu kadar samimi ve dürüst görünce btk 2018 aralık yada 2019 demişti siz 2018 şubat diyorsunuz pazarlama taktiğimi resmi yazı geldimi sizlere dedim , kendilerine genel müdürlükten böyle bir bilgi geldiğini ve şubattan sonra AKN kalkacağını söyledi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kings Never Die -- 6 Ocak 2018; 13:32:9 >

• arkadaşlar 64/240gb kullanıpta taahhüt yenileyen varmı?
  • Hadi hayırlısı ben yine de TT'nin AKN'yi kaldıracağını pek sanmıyorum ancak en azından taahhüt olayını 1 seneye düşürseler ya da şöyle yüksek hız veya yüksek kotalı paket yapsalar güzel olacak. Ben de Vodafone net kullanıyorum ADSL paketini. Mart'ta taahhüt bitecek ilk 1 seneye yakın iyiydi ancak sonrasında öyle ping ve lag sorunu olduki oyunlarda anlatamam. Kaç kere aradım arıza kaydı yaptırdım yok bir türlü kabul etmediler sorunun porttan olduğunu. En sonunda hızı 12'ye sabitleyip birazcık düzeltebildiler. O yüzden bir daha Vodafone veya TT alt yapısını kullanan bir ISS'e bulaşmam. En iyi ihtimal taahhütsüz Turknet ya da Netspeed denerim.
  • 50mbps 250gb akk 72,90 ödüyorum. ADSL'den VDSL'e dün geçiş yaptım 1 gün içinde problem yaşatmadan geçirdiler ve memnunum.

47mbps download 3.4, 3.7 arası upload alıyorum. hat değerlerimi yorumlayacak var mı? bana en fazla 77mbps destekliyor dediler ama 100mbps geçebilirim çünkü saha dolabı 50 metre falan dibimde
  • hat değerlerine göre 100 ü rahat kaldırır bence.50 mbps hızla kotayı aştığınızda hızınız kaça düşüyor hocam?
  • Serkan4554 S kullanıcısına yanıt
    Benimde 64/240 paketim mart ayinda 24 aylik tahaddutu bitiyor..gecen aradilar vodafone netten 50/250 gb paketi 72 tlden verelim dediler..bende 64/240gb pakete 69.9 verirken neden 50/250gb ye geceyim dedim 64/240gb paketleri yokmus..bende simdilik kalsin mart ayi gelince bakariz dedim

Kotayı hiç geçmedim daha ama geçtiğimde 16 mbps hıza düşecek diye bilgi verdiler
  • tistanbul_tr kullanıcısına yanıt
    Aynı teklifi banada ettiler bende dursun dedim. Mart 1 de taahhüt bitiyor. Size veya bana başka teklif edilirse birbirimize haber verelim.

• Akn sonrası hızınız muhtemelen 24 mbps olacak. Çünkü size gelen hız 51mbps.50 ve 75 arası 24 e düşüyo olması lazım.

Değerler normal mi peki? Line attenuation 7.5 ve 16.2 olarak gözüküyor. Saha dolabı en fazla 100 metre uzağımızda ve bina yeni kabloları vesaire sağlam. Ev içi tesisatta problem yok bu değer biraz daha düşük çıkar diye düşünmüştüm saha dolabına benden uzak kalanlar nasıl bağlanıyor acaba
  • değerler konusunu pek anlamam.ama hattının alabileceği max hız 122 mbps.onun için 100 mbps yi destekler dedim.
  • Peki 100 mbps kullanan var mı? Upload hızı kaç oluyor 100 mbpsde?
  • Dün akşamdan beri internetim yok aradım arıza falan yok dediler bina kutusuna baktım kablolar yerinde durduk yere net gitti. Böyle birşey başına gelen varmı hiç sorun yoktu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Limonen -- 15 Ocak 2018; 11:3:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Limonen

Dün akşamdan beri internetim yok aradım arıza falan yok dediler bina kutusuna baktım kablolar yerinde durduk yere net gitti. Böyle birşey başına gelen varmı hiç sorun yoktu

Şimdi mesaj atmışlar

INTERNET ERISIMINIZLE ILGILI TARAFIMIZCA GEREKEN KONTROLLER SAGLANMISTIR. HIZMET ALABILMENIZ ICIN BINA ICI KABLO BAGLANTILARINIZI KONTROL ETTIRMENIZ GEREKMEKTEDIR. B016

Gel de sovme dag gibi internet gitti bi anda

• quote:

quote:

Dün akşamdan beri internetim yok aradım arıza falan yok dediler bina kutusuna baktım kablolar yerinde durduk yere net gitti. Böyle birşey başına gelen varmı hiç sorun yoktu

Şimdi mesaj atmışlar

INTERNET ERISIMINIZLE ILGILI TARAFIMIZCA GEREKEN KONTROLLER SAGLANMISTIR. HIZMET ALABILMENIZ ICIN BINA ICI KABLO BAGLANTILARINIZI KONTROL ETTIRMENIZ GEREKMEKTEDIR. B016

Gel de sovme dag gibi internet gitti bi anda

vodafone forum ve diğer vodafonun sosyal platformlarına şikayetinizi yazın daha çok özen gösteriyorlar. Zamanında bana da az demediler iç tesisat arızanız var diye yutturabildiklerine işte..

• 
Sayfa: önceki 235236237238239
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.