Yeni Vodafone fon oporotörüne geçiş yaptım faturasız kolay 7 paketi pakete ilave 9.9 TL karşılığında Vodafone yanımda uygulaması üzerinden Vodafone tv paketi aldım. Cep telefonuma gelen SMS aşagıda ama cep telefonuma Vodafone TV calışmadı müşteri hizmetlerini aradım evet yanımda uygulamasından satış yapıyoruz ama kolay faturasız paketlerde uygulamamız çalışmıyor yapacak bir şey yok üçret iadeside yapmıyoruz sözleri karşısında şok oldum.. Böyle bir nitelikli kurumsal dolandırıcılık görmedim hayatımda paketi sat ama calışmasın pişkinliğe bak üçret TL iadeside yok
VODAFONE tarafından iletildi: Degerli musterimiz, Vodafone TV Full Paket'e aboneliginiz basariyla gerceklestirilmistir. Paketiniz iptal etmediginiz surece her ay vergiler dahil 9.90 TL karsiliginda yenilenecektir. Paketinizi iptal etmek icin IPTAL FULLTV yazip 7000'e gonderebilirsiniz. Detayli bilgi icin
Vodafone işte, vf de sorun yaşamayan bir iki kişi gelir şimdi TT şöyle Turkcell şöyle der. Ah şu BTK bir ilgilense! Suç Vodafone un değil tamamen BTK nin.
Web sitesine girişle bilgisayar üzerinden ancak izleyebilirsiniz,yada ailede vodafone kullanan varsa o kullanabilir bu kadar saçma bir durum olur mu ya yakışmadı vodafone!
Hahahah tamam orta dogu balkanlar ve avrupanin en kötü operatörü biliyoruz da, bu kadar olmaz koptum, bu nasıl bi şuursuzluk...
Vodafone online işlemlerden destek kaydı oluşturun, ücreti iade ederler. Destek kaydı kısmı BTK ile entegre, o yüzden çözüm üretilir.