Şimdi Ara

Vodafone numara taşıma işlemi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cuma günü numara taşıdım. Ama şuana kadar Vodafone tarafından hiçbir bilgilendirme gelmedi, normalde numara taşırken daha bayiden çıkmadan geçiş işlemleri başladı diye mesaj gelirdi. Bu durum normal mi? Bunu nasıl sorgulatabilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Müşteri hizmetlerine arayıp sormanızı tavsiye ederim, çare olmazsa eğer ki numara taşıdığınız mağazaya uğrayınız.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Vodafone normalde mesaj atmalı mıydı? Bir arkadaş da benle yakın zamanda Türk Telekom’a numara taşıdı ona da hiç mesaj bilgi falan gelmedi. Şuana kadar 10 kez kadar numara taşımışımdır ilk kez bu kadar sessiz kaldılar en azından birkaç saat içinde mesaj atarlardı. Müşteri hizmetlerini ararsam ne soracağım taşıma işlemi başladı mı falan diye mi sorayım?

• Bayiye gidin hocam sıkıntı var muhtemelen bende dün sabah diğer hattıda taşıdım oğlumun kullandığı yarın hat açılacak

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Evet hocam öyle yapın, sormakta fayda var.

• alper_love kullanıcısına yanıt

Akşam başvurdum ben, zaten hemen geçmesi gibi bir derdim yok isterse 20 gün sonra geçsin işime bile gelir ama hiç geçiş olmaması ihtimali korkutuyor.

Size başvuru sonrası SMS gelmiş miydi?

• Dediğiniz gibi başvuru alındı dite 1-2 saat sonra sms geldi ertesi günde taşınma sms geldi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    E sim numara taşıma
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bayiden pazartesi günü sim karti aldim. Cumartesi 20:30 civari asagidaki mesaj geldi. Baya bi uzun sürdü tasima. 2 ocak gibide tasima tamamlanir.

Sayın E**** **** numara tasima talebiniz operatorunuze iletilmistir.Hattinizin acilma zamani en gec 48 saat icinde sizinle
    paylasilacaktır. B003

• Bana 4-5 gün sonra mesaj geldi bilginize

• corpixx kullanıcısına yanıt

Konuyu güncelleyim, hiçbir yerde numara taşıdığıma dair bir bilgi yoktu, MH de pek bir şey diyemedi. Neyse birkaç gün bekleyim zaten indirimler bitti en kötü ne olabilir ki dedim ve 2 gün önce Turkcell bana TKÜ devir mesajı attı, evet Vodafone hala sessiz. 1 gün önce de Vodafone sonunda mesaj atarak bana tarih verdi, an itibariyle de hattım kullanıma açık durumda.

Yani benzer bir durum yaşayan olursa diyebilirim ki Vodafone bilgilendirme konusunda rezil durumda, birkaç gün bekleyin büyük ihtimalle geçiş olur 😃

• Dark Territory kullanıcısına yanıt

Bana direkt açılma saatini attılar ön bilgi vs hiç yapılmadı, bazılarına da birkaç saat içinde hemen mesaj gitmiş. Biraz şans işi sanırım.

• hatunun hattını turkcell den vodafone taşıdık hat dün gece 1 de aktif oldu , ama hiç memnun değil internet çok yavaş vs diyor , turkcell e geri geçmek istiyor , ne kadar cayma bedeli çıkar 12 aylık red20 paketine geçmişti şuan vodafone kullanalı 9-10 saat olacak.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.