Şimdi Ara

Vodafone' nun reklam smslerini iptal etmek için Vodafone' a para ödemek!?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Vodafone’ nun gönderdiği reklam smslerini sürekli iptal etmeme rağmen alıyorum(sms yoluyla), vodafone çağrı merkezini arıyorum, dakikası 60 kuruş, iptal edin diyorum.

Böyle para kazanma varsa bende kazanmak istiyorum, kendi gönderdikleri reklam smsleri iptal etmek için para ödemek sorunda kalıyorum!

• turkcell turk telekom mobil yada sabit hattan her yöne dakika paketinden arayabilirsin hocam. IPTAL yazıp 1000 e mesaj gönderebilirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İptal yazıp gönderdim, hemde 10 kere.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wi Fi kullanıcısına yanıt
    Bir kere iptal mesajı yolladıktan sonra yine gonderıyorlarsa kanıtlarıyla birlikte btk'ya şikayet edin. Siz değil onlar uğraşsın. Kullanıcının izni olmadan ticari mesaj göndermeleri yasak. Ret bildiriminden sonra 3 iş günü içinde göndermeyi kesmek zorundalar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Boone -- 20 Mart 2016; 12:38:45 >
  • Kesinlikle haklısın

• Birde bunlarım deneyin hocam. Firmalardan gelen reklam mesajlarını engellemek için VAZGEC yazıp 4004'e gönderin ve Vodafonun kendi yaptığı tarife ve kampanya mesajlarını almak istemiyorsanız IPTAL yazıp 5203'e gönderin.
  • effect68 kullanıcısına yanıt
    Bunları denedim zaten, firma ısrarla göndermeye devam etti, resmen dalga geçiyorlar...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Valla turkcell platinumdayken de istenmeyen reklam sms leri icin benden ucret istemislerdi :D ilk basta hediye verdiler 1 ay sonra paraliya dondu

• quote:

Orijinalden alıntı: Wi Fi

Bunları denedim zaten, firma ısrarla göndermeye devam etti, resmen dalga geçiyorlar...

Yukarıdaki arkadaşında yazdığı gibi müşteri hizmetleriyle görüşüp aradan uzun zaman geçmesine rağmen reklam smsi gönderiyorlarsa ilgili yerlere şikayette bulunabilirsiniz.

• KAPAT yazıp 7232 de işe yarıyor pop up tipi servis phishing mesajlarında.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.