|
Vodafone, Qualcomm ve Xiaomi, yeni 5G teknolojisiyle 1,8 Gbps hıza ulaştı
-
-
Huawei ye ambargo xiaomi ye serbest nasıl oluyor?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Asıl olay zaten içinde kullanılan Qualcomm, Xiaomi'nin yaptığı bir şey yok. Huawei kim Xiaomi kim
5.5G dedikleri bu olsa gerek.
-
Biz hâlâ 3G'den bozma 4G kullanıyoruz. (Kullandırtıyorlar) üstelik yüksek yüksek fiyata.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
0,6 mbps 4,5 Full Vodafone Teşekkür ederim.
-
Vodafone Turkiye de sinirsiz paketteyseniz hiziniz kasitli bilerek fesatca kahpece dusuk veriyor ama ayni yerde ayni cihazda cift sim li ikisi de Vodafone biri sinirsiz olmayan bir paketliyse bolgenizde neyse sundugu hizi bariz daha yuksek olarak sunuyor ...
Yani klise bolgenizde yogun kullaniliyor neymis baz istasyonuna mesafeniz uzakmismis filan bunlar kesin bastan hikaye .. Mecburdur bir donem katlandim sonra iptal ettim. Gerekce mecbur degildi ama yine de belirttim. Duzelteceklerini sanmiyorum cunki bu bir politika!
-
Kullanıcı başı adam gibi 10 Mbit verseler de yeter 3G de buna yeter 1.8 gbit i napalım telefonun hafızası da internet paketleri de bunu kullandırtmaz telefondan yaptığımız en büyük olay video izlemek onu istediğimiz kalitede donmadan oynatsa yetecek. Hele ki bizim ülkede 4.5g güya teorik bilmem ne kadar hızı var da şehir merkezinde bana verdiği bazen kbit seviyesinde, 4g 5g şarjda fazla yiyor adam gibi 3g verse yetecek biz daha onu yapmadan 5g çıkarmaya çalışıyoruz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi judger90 -- 16 Temmuz 2024; 22:2:12 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şu adı geçen hızların esamesi okunmuyor.onu geçtim Antalya`da şehrin göbeğinde Vodafone 5 yıldır çekmiyor adamlar daha baz istasyonunu güçlendirmediler mecburiyetten başka operatöre geçmek zorunda kaldım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi candirli -- 17 Temmuz 2024; 10:52:7 >
Malesef ki son kullanici olarak bizim tecrubelerimiz gecerli.
Istanbulda ikamet ediyorum. Iş hattim vodafone. Konusmalarda ve sinyal gucunde sikinti yasamasam da 4G de internet hızlari kagni hizinda. 1mbit den daha az hiz aldigim bir suru bolgeler, whatsapp a baglanmadigi bir suru bolgeler var malesef.
Hep hikaye. Şöyle bir rota izleyin
1 adet bilgisayar
10 adet kablosuz red box modem
Hotspot shield programı ile netleri aptal switch denilen aletle birleştiriyorsunuz 150mbit hız...
Veya normal hat ile deneyin.
Sadece vodafone için değil tüm operatörler ve tüm ülkeler için bu geçerli. Çünkü baz istasyonları, istasyon başına 500000 cihaza kadar full internet verebilecek kadar güçlü. Limit yok falan hikaye tamamen. Vpn ile beleş bağlananlar var.
10 adet redbox ile ne yapacak? O kadar hat ve faturaları için parayı verene kadar kullanacağı yere fiber bile çektirir. :D
500 bine kadar kaldırırmış. Yavaş atın. Sinyalleşme yükünü kaldıramaz, bırakın kullanıcıların kullanımını. :D
Bu arada 1024 QAM kullanımı için ağdaki cihazların çoğunluğunun da desteklemesi gerekecektir. Yoksa desteklemeyen cihazlar için şebeke 256QAM yayın yaparken 1024 de verimli olamıyor. Bahsedilen ideal koşullardan biri de bu mesela.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sis651 -- 10 Eylül 2024; 21:7:31 >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Biz hâlâ 3G'den bozma 4G kullanıyoruz. (Kullandırtıyorlar) üstelik yüksek yüksek fiyata.
|
Vodafone Turkiye de sinirsiz paketteyseniz hiziniz kasitli bilerek fesatca kahpece dusuk veriyor ama ayni yerde ayni cihazda cift sim li ikisi de Vodafone biri sinirsiz olmayan bir paketliyse bolgenizde neyse sundugu hizi bariz daha yuksek olarak sunuyor ... Yani klise bolgenizde yogun kullaniliyor neymis baz istasyonuna mesafeniz uzakmismis filan bunlar kesin bastan hikaye .. Mecburdur bir donem katlandim sonra iptal ettim. Gerekce mecbur degildi ama yine de belirttim. Duzelteceklerini sanmiyorum cunki bu bir politika! |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X