Şimdi Ara

Vodafone Sarj

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar daha onceden vodafone da sarj sorunu vardi halen devam ediyor mu simdiden tesekkurler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Devam ediyor.
  • Benim bir telefonum var eski model, diğer hatlarda sıkıntı yok, vodafone hat takınca kafayı yiyor, rehbere girince kilitleniyor vs. vs. Sanırım sim kartlarında bir sıkıntı var.
  • Eski model telefonlar konusunda bir bilgim yok ama akıllı telefonlarda bır fark göremedim şarj konusunda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avea ve vodafone da sıkıntı var. Turkcell de 3 gün giden şarjım avea da bir gün gidiyor. Vodafone için dayım şarjı içiyor diyor
    Not:turkcellde mobil veri genelde kapalı wifi açıktı aveada wifi kapalı mobil veri açık bu olay en kötü 1 gün fark ettirse en az 1 gün kayıp daha doğrusu %33 kayıp var aveada turkcell e göre

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hat ile telefon bataryasının ne alakası var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FurkanGulsen

Hat ile telefon bataryasının ne alakası var?

Biraz internette arama yaparsanız görürsünüz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vodafone şarj problemi
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben hiç öyle birşeyle karşılaşmadım ama biliyorum olabilir belki
  • teşekkürler arkadaşlar bilgilendirme için.lütfen bilgi sahibi olmadan bişey yazmıyalım
  • Olay şu vodafone 3g şebekesinde cihaz çok sık baz istasyonu degistiyor çekse de çekmese de bu da haliyle şarj tüketimini hizlandiriyor.Bu istasyon değişimine de sim kartin neden olduğu tahmin ediliyor.Hat ve bataryanin alakasi bu

• quote:

Orijinalden alıntı: gefe16

Olay şu vodafone 3g şebekesinde cihaz çok sık baz istasyonu degistiyor çekse de çekmese de bu da haliyle şarj tüketimini hizlandiriyor.Bu istasyon değişimine de sim kartin neden olduğu tahmin ediliyor.Hat ve bataryanin alakasi bu

Hareket halindeyken mi yoksa durağan iken mi?

Çünkü ben iPhone 5 cihazıma vodafone hat taktım. Genelde ofiste masa başı işi yaptığımdan şarjım çabuk BiTMiYOR. Ancak İstanbul'da değişik yerlere gidersem şarj çabuk bitiyor.
  • İlk Vodafone'u kullanmaya başladığımda ben de bu şarj sorununun olduğunu düşünüyordum, şarjın belirgin şekilde hızlı azaldığını fark etmiştim.

Ama zamanla bu algım kayboldu. Avea'da iken de 1 gün gidiyor, Vodafone'da iken de 1 gün.

Belki çok az bir fark varsa vardır, ama bunu net bir şekilde söylemek doğru olmaz.

Dediğim gibi ikisi de 1 gün gidiyor, aşağı yukarı aynı kullanımla.
  • baz istasyonuyla alakalı değil. Simkart üzerindeki mikroişlemcilerin gücüyle ilgili. Avea ve Turkcell de 3mA kullanılırken Vodafone da 5mA lik işlemciler var diye hatırlıyorum. Emin değilim.
    Mobil veri wifi den daha fazla güç tüketir.
    Hat sinyalin ne kadar kuvvetliyse şarjın biraz daha gidebilir.

• Her gün şehir değiştiren birisi olarak söylüyorum ki,

Gecen haftaya kadar turkcelliydim, Turkcell'in 2Gsi vodafone'un 3gsindem daha çok yiyor. Ama daha hizliydi :(

Cihazim: htc sensation xl

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.