Vodafone sanırım Turkcell'in RaHat tarifesi gibi bir hizmet oluşturmuş, başlıkta da dediğim gibi paketlerin de taahhüt ve aşım yok! İstediğiniz zaman Faturasız hatta, Faturalı'ya veya başka operatöre cayma bedeli ödemeden geçiş yapabilirsiniz. Şuan sadece 3 tane paketi bulunmaktadır; Simple Small ₺45 10 GB Her Yöne 10 SMS 1000 DK Sınırsız Kullanım Simple Medium ₺55 15 GB Her Yöne 10 SMS 1000 DK Sınırsız Kullanım Simple Large ₺75 25 GB Her Yöne 10 SMS 1000 DK Sınırsız Kullanım Ayrıntılı bilgiler için tıklayın; https://www.vodafone.com.tr/Simple/index.html Ben de bu hizmeti yeni keşfettim, şayet bir yanlışım var ise affola şimdiden. Yorumlarınızı bekliyorum < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-842350F0A -- 4 Temmuz 2021; 19:13:20 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Vodafone Simple sizlerle! (Taahhüt yok, aşım ücreti yok)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Fiyatlar yüksek olmuş. 10’ar lira düşerse düşünülebilir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
10 SMS mi? Gerçekten 10 tane SMS hakkı mı vermişler? Şaka mı bu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Maalesef evet, 10 SMS hakkı var
Yine mükemmel bir konu, eline sağlık hocam.
Fakat bu fiyata önünden bile geçilmez.
1 Megabit hızla 25 GB internete 75 lira vermek çok şizofrence.
Ve de 10 sms çok komik cidden neremle gülsem bilemedim, hiç vermeseler bari
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9A0BECBC3 -- 10 Temmuz 2021; 3:12:9 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İlk ben açmiştim konuyu herneyse
Paketler arttırılırsa düşünülebilir.
Hocam önemi mi var, ha siz açmışsınız ha başkası ama bu konu çok tertipli yanlış anlamayın. Konu açilirken konuyu düzgün açmak lazım yoksa corba olur o konu.
Ve de ödeme ne ?
Ödeme nakit mi?
Ay sonu mu ödüyoruz
sms arada lazım oluyor bende aylık 30 60 arası kadar kullanıyorum. 10 sms çok sıkıntı yani.
-
sss kısmında böyle yazıyor
Vodafone Simple tarifelerini kullanmak için, otomatik ödeme tanımlaman gerekmektedir. Bu nedenle başvuru sırasında tarifenin aylık ödemesini yapacağın kredi kartı bilgilerini girip, otomatik ödeme onayı vermen gerekiyor. Böylece, tarifen her 30 günde bir yenilenirken ödemen de kredi kartından otomatik olarak alınır
-
Banka/kredi kartı ile otomatik ödeme talimatı aracılığıyla ödeme yapabilirsin
Turkcell Rahat tarifede bence kafa daha rahat.
Aşım yok , Önce kullan sonra öde , Ek masraf yok.
Fiyat daha makul (15gb 50₺) ve ekip içi (Aile içi) konuşma ücretsiz daha ne olsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GENERALCELL -- 5 Temmuz 2021; 15:51:0 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
vasat simple
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-9A0BECBC3
Hocam önemi mi var, ha siz açmışsınız ha başkası ama bu konu çok tertipli yanlış anlamayın. Konu açilirken konuyu düzgün açmak lazım yoksa corba olur o konu.Bunu bana yazdigin iyi oldu kardes bi daha da konu açmam
Çok alıngansınız
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-9A0BECBC3
Çok alıngansınızAlınganlıkla alakasi yok reis ben konu açmışım sanki simple konusu hiç açılmamış gibi davrandınız.buradaki tekel konumundaki arkadaslara bırakıyorum konu açma işlerini.
-
Bölgeden bölgeye değişir hız sonuçları, bunu anlayamacak kapasite de olduğunuzu bilmiyordum maalesef. Hayırlı akşamlar, iyi günlerde kullanın tarifeyi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
![](/static/forum/img/enbegenilen_icons/tumyanitlarigenislet.png)
Fiyatlar yüksek olmuş. 10’ar lira düşerse düşünülebilir.
|
Yine mükemmel bir konu, eline sağlık hocam.
Fakat bu fiyata önünden bile geçilmez. 1 Megabit hızla 25 GB internete 75 lira vermek çok şizofrence. Ve de 10 sms çok komik cidden neremle gülsem bilemedim, hiç vermeseler bari ![]() |
Benzer içerikler
- hücresel ağa erişilemiyor ne demek
- vodafone hat devir ücreti
- vodafone şebeke güçlendirme kodu
- red"li fırsat 25 gb ultra paketi içeriği
- bu numarayı arama izniniz yok
- özel numara bulma
- yanımda premium nedir
- vodafone mobil imza
- gizli numaradan arama
- çağrı sonlandırıldı ne demek
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X