4 Mart Cuma günü Turkcell'den Vodafone 'a numaramı taşımak için online 'dan başvuru yaptım.. kargo bekleme fin uğraşmayayım ,cabuk olsun diye de sim kart teslimi için Vodafone mağaza seçeneğini işaretledim...SMS ile hemen bir başvuru kodu geldi bu numara ile mağazaya başvurun diye..iki saat sonra gittim magazaya , Mağaza : ana sistemdeki başvurular bizde 24 saat sonra görünüyor bu yüzden yarın gelin dedi.. (nasıl bir network ağı varsa aralarında artık? )tamam dedim bugün 5 Mart'ta tekrar gittim, mağaza Vodafone tarafından verilen başvuru koduna gerek yok, sadece TC no yeterli oluyor artık dedi. (Artık sadece TC no yeterli ise Vodafone niye hala bu kodu gönderiyor?) Neyse kimliği verdim, sonrasında 6 tane imzadan sonra SIM kartı verdiler ve geçiş tamamlanınca takarsınız dediler.. yasa gereği vermek zorunda oldukları, imzaladığm belgelerin kopyasını istedim.emaille otomatik hemen gider dediler...eve geldim baktım email yok.sadece email doğrulama maili gelmiş.. Vodafone sitesinden başvurumu takip edim dedim..sadece onlinedaki ilk başvuru görünüyor . Yani Vodafone sisteminde kendi bayisinde yapilan işlem görünmüyor.. Müşteri hizmetlerini aradım 4 güne kadar mutlaka görünür dedi????nasıl bir bilgi sistemi ise artık..! daha önce Vodafone 'dan Turkcell 'e geçerken imzalar bittikten iki dakika sonra Turkcell'den geçiş işleminiz başlamıştır ,4 gün içinde geçiş işleminiz tamamlanacaktir diye bilgilendirme SMS 'i gelmişti.. Diğer taraftan Vodafone 'la bayisi arasında en az bir günlük iletişim süresi..bayinin insafına kalmış durumdasınız, elinizde hiçbisey yok, sözde Vodafone 'a basvurmuş devam ediyorsunuz , Vodafone 'un kendi altında yapılan işlemden haberi yok..inanılmaz... yarın öbür gun de Vodafone sisteminde takip edemezsem iptal ettircem geçişi.. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim