|
Vodafone'un e-ticaret platformu Her Şey Yanımda büyük fırsatlarla açıldı
-
-
150/50 ve indirimli ürünlerle iyi giriş yaptı
-
ne aldınız uyguna paylaşırsanız bız de alalım, sankı yok gibi
-
Ben oyuncu kulaklığı aldım uyguna geldi 700den 400e aldım onu da yeğen istemedi elimde kaldı
-
Konusu var
https://forum.donanimhaber.com/vodafone-150ye-50-indirim--150912633
Tava ve kaşar en çok alınanlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çin Devleti nasıl aliexpress vb. üzerinden milyonlarca ürünün ücretsiz olarak kargo ile yollamasına destek verdiyse, bizim de böyle bir sistem kurup yurtdışına satmamız lazım. En son PTT 3 kat zam yaptı yurtdışı gönderilere. Ürünleri kendi içimizde satsak ne fayda !!!
-
fotoğraf, arama yapma ve arama loglarına erişim izni istiyor uygulama. Izin vermeyince açılmıyor. Kendini konfigüre etmek için istiyormuş bu izinkeri. Arama geçmişi ile nasıl bir konfigurasyon yapıyor anlamadım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Forumun favori ürünleri ,fıstık ve sucuk fırsatları varsa bakalım.
-
Ürün çeşidi cok az 150/50 kupon var ama kullanacak ürün yok. Bebek bezi alayım diyorum ne marka çeşitliliği var ne de numara seçeneği. Eğer çeşitliliği artmazsa ilk 3e girmek yerine 3 ayda kaybolup gider bence.
Daha gsm olayını becerememiş bir firma bu işlere el atmış… gelir yakında komik komik rezalet haberleri, bizde bol bol dalga geçeriz artık beceriksizlikleri ile ve bile bile bu firma ile uğraşacak cesur üyeler ile…
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Biz 4.5G işinde çakıldık beceremedik,eticaret işi bari yapalım Türkiye'de demiş Vodafone.
Kullanacaklara şimdiden söyleyeyim:
Ürünün ödemesi alındı ama sipariş gönderilmedi sistemlerde görünmüyormuş,Ürünü iade ettim ama sistemlerde geç görünebiliyormuş 2 haftadır ücret iadesi yapılmadi,VFone bankanızla görüşün diyor,Banka ise iade edilse görürdük VFone ile görüşün diyor, gibi durumlara şimdiden hazırlıklı olun. Milletin TL'sini al,Türkiye'de faize yatır yada altına yatır,1-2 hafta kullan öyle ver parasını. Bunu büyük firmalar bile yapıyor. 100 bin kişi aralarında para toplasınlar 50'şer TL,bana versinler,ben o parayı günlük faize yatırayım yada altın alayım,1 hafta sonra bana borç verenlere paralarını faiz ödemeden aynen ödeyeyim.
Nasıl uyanıklık ama. Türkiye'de bunu yapan büyük firmalar var yok sistem hatası,paranız er yada geç haklıysanız size ödenir diyerek,yok bizde hata yok deyip oyalayarak.
Bu ay 100 bin müşteriyi keklesen,öbür ay diğer 100 bin müşteri,öbür ay sıradaki 100 bin müşteri.. Sadece 10 milyon müsteriyi sırayla gezdiginde senin başına ancak 10 yılda bir gelir bu keklenme paranın kullanılması durumu ve sen 10 yılda bir olan bu durumu hata sanar önemsemezsin,henüz kendisine sıra gelmemiş kişi de,ben yaşamadım,sizde bir hata olmuştur der firmaya güvenerek.
Yani neyle karşı karsıya oldugunuzu bilin,böyle bir durumda hata degil,strateji söz konusu oldugunu bilin. Bir haftalığına 20 TL borç vermişsiniz çok mu dimi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 27 Ekim 2021; 1:59:44 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Tam bir hilkatgaribesi Vodafone, Pazaryeri ise hilkatgaribesinin ağa babası... İlanda kocaman 1.8kg ağırlığında kedi maması yazıyordu gelen ürün 360gr olunca iade ettim, ettim etmesine tam 63 gün oldu halen iadem gelmedi. Vodafone bu işi beceremediği gibi aklımızla oyun eder gibi 63 gündür üzgünüz en kısa sürede çözeceğiz demekten bıkmadılar. Sonunda verdim tüketici mahkemesine, şimdi onlar uğraşsın. Şunu diyeyim aman bulaşmayın!!!
Tamam işte,benim önceki yazıda anlattığım sahte***lık ve dolan******lık.
Bişey biliyoruz da yazıyoruz. Senaryo değil.
Sizin tarlayı sürmüşler,sizin para yatırımda. Parası kullanılan binlerce kişiden birisinizdir.
Paramızın üzerine yatacak halleri yok en fazla gecikerek ödeyecekler, burada kayıp müşterinin olmaz, büyük kaybı Vodafone yapacak, bir müşteri yüzlerce müşteri kaybettirir, bunu anlamayan bir çok alışveriş sitesi tarihe karıştıquote:
Orijinalden alıntı: OkumadanAlmaTamam işte,benim önceki yazıda anlattığım sahte***lık ve dolan******lık.
Bişey biliyoruz da yazıyoruz. Senaryo değil.
Sizin tarlayı sürmüşler,sizin para yatırımda. Parası kullanılan binlerce kişiden birisinizdir.
Cok erkencisin admin.konuyu daha önce ben açmasaydim keşke
Mesela benim paramı hiç ettiler. Haziran'da Hepsiburada alışverişim yaptım. Aynı gün ürünleri iptal ettim. Hepsiburada para iadesi yaptı. Vodafone pay iade para yakında hesabınızda olacaktır diye mesaj attı. Ancak 6 aydır 150 TL mi iade etmediler. Çağrı merkezi aradım haklısınız ama sistemler biraz ağırdan çalışıyor diyorlar. benim beklemem lazımmış 😅. Ne kadar beklemek lazım diyorum? Bilemeyiz diyorlar. Resmen dalga geçtiler. Bende 150 için soğuk su içtim. Tek yapabildiğim şikayet vara konuyu yazdım ama yine sonuç yok.
Sizde benim gibi ödemeniz ve iadenizin evrak ve ekran görüntüleri ile tüketici mahkemesine başvurun. Paranızı faizi ve mahkeme masrafları ile ödetirsiniz merak etmeyin
bu kadar ağır bir arayüz olamaz. Sistemin kendiside hantal çok yavaş çalışıyor.
-
Sizce sistem hatası mı,bahsettigim taktik mi?
Ben ne oldugundan 100 de 1000 eminim,ya sizce?
Çok teşekkür ederim. Birde bu yöntemi deniyeyim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Daha gsm olayını becerememiş bir firma bu işlere el atmış… gelir yakında komik komik rezalet haberleri, bizde bol bol dalga geçeriz artık beceriksizlikleri ile ve bile bile bu firma ile uğraşacak cesur üyeler ile…
|
Tam bir hilkatgaribesi Vodafone, Pazaryeri ise hilkatgaribesinin ağa babası... İlanda kocaman 1.8kg ağırlığında kedi maması yazıyordu gelen ürün 360gr olunca iade ettim, ettim etmesine tam 63 gün oldu halen iadem gelmedi. Vodafone bu işi beceremediği gibi aklımızla oyun eder gibi 63 gündür üzgünüz en kısa sürede çözeceğiz demekten bıkmadılar. Sonunda verdim tüketici mahkemesine, şimdi onlar uğraşsın. Şunu diyeyim aman bulaşmayın!!! |
Biz 4.5G işinde çakıldık beceremedik,eticaret işi bari yapalım Türkiye'de demiş Vodafone.
Kullanacaklara şimdiden söyleyeyim: Ürünün ödemesi alındı ama sipariş gönderilmedi sistemlerde görünmüyormuş,Ürünü iade ettim ama sistemlerde geç görünebiliyormuş 2 haftadır ücret iadesi yapılmadi,VFone bankanızla görüşün diyor,Banka ise iade edilse görürdük VFone ile görüşün diyor, gibi durumlara şimdiden hazırlıklı olun. Milletin TL'sini al,Türkiye'de faize yatır yada altına yatır,1-2 hafta kullan öyle ver parasını. Bunu büyük firmalar bile yapıyor. 100 bin kişi aralarında para toplasınlar 50'şer TL,bana versinler,ben o parayı günlük faize yatırayım yada altın alayım,1 hafta sonra bana borç verenlere paralarını faiz ödemeden aynen ödeyeyim. Nasıl uyanıklık ama. Türkiye'de bunu yapan büyük firmalar var yok sistem hatası,paranız er yada geç haklıysanız size ödenir diyerek,yok bizde hata yok deyip oyalayarak. Bu ay 100 bin müşteriyi keklesen,öbür ay diğer 100 bin müşteri,öbür ay sıradaki 100 bin müşteri.. Sadece 10 milyon müsteriyi sırayla gezdiginde senin başına ancak 10 yılda bir gelir bu keklenme paranın kullanılması durumu ve sen 10 yılda bir olan bu durumu hata sanar önemsemezsin,henüz kendisine sıra gelmemiş kişi de,ben yaşamadım,sizde bir hata olmuştur der firmaya güvenerek. Yani neyle karşı karsıya oldugunuzu bilin,böyle bir durumda hata degil,strateji söz konusu oldugunu bilin. Bir haftalığına 20 TL borç vermişsiniz çok mu dimi. |
fotoğraf, arama yapma ve arama loglarına erişim izni istiyor uygulama. Izin vermeyince açılmıyor. Kendini konfigüre etmek için istiyormuş bu izinkeri. Arama geçmişi ile nasıl bir konfigurasyon yapıyor anlamadım.
|
Benzer içerikler
- video düzenleme programı
- instagram şifremi unuttum
- youtube uyku modu
- whatsapp mesaj sabitleme
- whatsapp numara gizleme var mı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X