Şimdi Ara

Vodafonedan Gizli Tarifeler! (İlle de Vodafone kullanacağım diyenlere.) (160. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.684
Cevap
289
Favori
550.257
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
126 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 158159160161162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aman hocam. Cep Aran aboneliği paylaşınca terör örgütüne üye yapmışız gibi muamele gördük burada.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • isviçreli bilim adamı kullanıcısına yanıt
    Tarife yenilenmişken geçtik biz de eski tarifeyi kullanmaya devam edebiliyoruz. Bittiğinde ₺ yükleyeceğiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar numaram bugun tasindi vodafone
    Şifre icin sms atinca gelen mesaj :

Kurumsal aboneliklerde sadece ana numara sifre alabilir. Lutfen musteri hizmetlerini arayiniz B003

Musteri hizmetleri hattiniz bizde gözükmüyor bir kac gune normale döner dedi, vodafone hattim calisiyor ama

Sorun mu var, bayi bi firildak yapmamıştır İnşallah

• Uyumlu 7gb 29 lira ilk yıl. Kullananlar memnun mu

• Arkadaşlar 1 yılı aşkındır vodafone kullanıyorum paketim 750dk+1000sms+6gb lik paket 32tl (Vergi hariç) ödüyorum.Sorum şu biraz daha uygun fiyatlı geçebileceğim vodafone faturasız bir paket var mı?

4gb ve üzeri internet yeterli olacaktır.
  • 558memoli kullanıcısına yanıt
    Hocam 7gb+750dk+1000sms=27 tl vergi hariç.7008 müşteri hizmetlerini arayın,diğer işlemler 5i tuşlayın sonra sesli asistan kısmında müşteri hizmetleri diyerek sesli söyleyin ve bağlanın.Tarifenin adı "interneti bol large" gecmek istiyorum diyerek belirtin tanımlasınlar.

• Maksimum 30 35 liraya Vodafone freezone a geçiş yapsak hangi tarifeyi önerirsiniz? FATURASIZ

• gazi07tr kullanıcısına yanıt
    Bende de aynısı oldu hocam bugün , 1 2 saat sonra bir sürü mesaj geldi tarife hatta tanımlandı düzeldi şuan normal kullanıyorum. Müşteri hizmetleri bana da aynısını demişti.

• quote:

Orijinalden alıntı: fox_doctor

Uyumlu 7gb 29 lira ilk yıl. Kullananlar memnun mu
    26 yaş kardeşiniz felan varsa uyumlu 7 genç tavsiye ederim.kullanıyorum çok memnunum.devretme özelliğide var heray 7 gb + 7gb internet olmuş oluyor ayrıca çevir kazanda 3 5 gb veriyor her hafta

• Hattımı vodafone'a taşıyacağım uyumlu 7 genç tarifeler arasında görünmüyor. Aylık en fazla 30-35 liraya interneti bol bir tarife arıyorum. Yardımcı olabilir misiniz? Tırt telekom'da taahhütüm bitti arayan soran yok.
  • Önceki faturalı tarifem devreden 3Gb 26₺’ydi. 39₺ ye çıkarmışlar. Geçmek istediğim tarifelerde ise 39₺ den aşağı tarife çıkmıyor. Nasıl yapabiliriz? Yoksa başka operatöre geçeceğim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mr.leon kullanıcısına yanıt
    Bende o tarifeyi düşünüyordum ama kalkmış sanırım, göremedim bende.
  • cepAnkara C kullanıcısına yanıt
    Bulamadım

• Vodafonedan Gizli Tarifeler! (İlle de Vodafone kullanacağım diyenlere.)

Böyle bir şey geldi ama geçemedim. Müşteri temsilcisi de göremediğini söyledi. Buna geçebilen var mı?
  • Saçma Güzel Online S kullanıyorum 5+5+2 7-10 şeklinde, tarifem bitti sanırım ama hala fiyattan devam ediyorum nedenini bilen var mı?

Tarifemden çok da memnunum aslında zaten internetimim çoğunu Twitter'da kullandığım için ama 35 TL altı 10 GB civarı faturalılara özel paket varsa geçebilirim ben de

• Türk telekomdan vodafone geçmeyi düşünüyorum önerebileceğiniz 30 lira bandında bir öneri var mıdır?
    4-5 gb internet yeterli.
  • Sadece dklı mümkünse 750 dk ve üzeri
    22 tl ve altı tarife var mıdır?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Vodafonedan Gizli Tarifeler! (İlle de Vodafone kullanacağım diyenlere.) Vodafonedan Gizli Tarifeler! (İlle de Vodafone kullanacağım diyenlere.)

Sizce teklif güzel mi arkadaşlar ? Daha uygun paket var mı bildiğiniz?

• emre1397 E kullanıcısına yanıt
    Güzel teklif bana gelse direkt geçerdim. Aylardır 7 gb internetli tarifeyi 40 liradan kakalamaya çalışıyorlar kabul etmedim. Turkcelle geçeceğim sanıyorum sözleşme bitiminde.
  • m-99 M kullanıcısına yanıt
    Geçiyim o zaman hemen hocam, teşekkür ederim.Turkcell de biraz pahalı Türk telekom un tarifeleri daha uygun gibi.

• 
Sayfa: önceki 158159160161162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.