Şimdi Ara

VodafoneNet 17 Gündür İnternet Yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar tam 17 gündür internet hizmeti alamıyorum. Her gün arıyorum sorununuzu buradan çözemiyoruz 48 saat içinde ekip gelecek diyor ama ne gelen var ne giden. 5 gün önce net bir bilgi alabildim. Ev telefonlu internetten yalın internete geçtim 2 ay önce. Bundan dolayı bizim portun boşa düştüğünü ve müşteri hizmetlerini arayıp aynı tarifeden devam etmek ve yalın sunusu ekletmek istiyorum deyin dediler. Yaptık yine olmadı sürekli aradığım için bir üst bölüme aktarılıyorum sürekli port sorununuz var Türk Telekom ekipleri gelip onarım yapacaklar diyor ama artık sabrım kalmadı 17 gündür internet kullanamıyorum işlerim aksadı nasıl hızlı bir şekilde sonuç alabilirim?

• Şikayetvar a yaz, bimere şikayet et.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mu5tafa kullanıcısına yanıt
    Şikayetvar'a yazdım hiç takmadılar bile 7 gündür duruyor yazı. Bimer'e şikayet ediyorum şimdi teşekkür ederim.
  • Arkadaşlar hala bir sonuç yok. Karşı apartmandaki bir binada da Türk Telekom’da benzer sorunu yaşamış binadan dairelere gelen bağlantıda sorun var elektrikçi çağırıp hatları kontrol ettirin demişler. Cimer’e şikayet de ettim. Benzer sorunu yaşayan oldu mu acaba? İşlemi hızlandırmak için daha ne yapmalıyım bilmiyorum.
  • Hem Vodafone hem Türk Telekom binada boş port olmadığını ve bu yüzden internet bağlantısı alamadığımı söylüyor. Türk Telekom'un binasına gittim yeni port tahsisi için yatırım planı yapılacak, onaylanacak ve ondan sonra işlem yapılır ne kadar sürer belli değil diyor. Vodafone'a soruyorum portumu niye boşa düşürttünüz diye, tarifenizi yalına çevirirken görevli arkadaşımızın gerekl işlemleri yapması gerekiyordu yapmamış. 2 ay ev telefonunuz üzerinden internet kullanmışsınız 2 ay sonra portunuz boşa düşmüş dedi. Şimdi Türk Telekom'un keyfini bekliyoruz. Çıldırmış durumdayım.
  • Açık adresinizi özelden yazarsaniz yardımcı olabilirim. Vodafone fibermax calisaniyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.