Şimdi Ara

vodafonenet internetimi kesmiyor. Abone olurken dikkat!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
99
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnternetimi kapatmak için yaklaşık 1,5 ay önce prosedür gereği faks çekerek internetimin fatura kesim tarihinden önce kapatılmasını talep ettim. Bana dönüş yaptılar ve telefonda müşteri temsilcisi internetimin kapatıldığını söyledi.(o ayın faturasını ödedim) Aradan 1 ay geçti bana fatura geldi. Arayıp sorduğumda internetimi kapatmadıklarını öğrendim. Hiç kullanmadığım ve kapatıldığı söylenen internetimin faturasının iptalini istedim. Bu da yetmezmiş gibi sonraki ay içine girildiğinden 1 fatura daha geleceği söylendi. Yani bana internetimi kapattıklarını söyledikten sonra 2 fatura kesilmiş olacak. Tekrar internetimi kapattıklarını söylediler. Ama dün bilgisayarıma takılı olmayan modemimde yine internet ışığı yanmaya başladı.

2009 yılında biriadsl abonesi (ki biri adsl den çook memnundum) oldum, sonra koçnete sattılar sonra vodafone a sattılar. 2009dan beri internetimi ödeme talimatı ile düzenli ödüyordum.

bu yapılan gerçekten şerefsizliktir. kullanmadığım internetim nedeniyle sürekli fatura kesiliyor. kapatmıyorlar. müşteri temsilcisi talebinizle ilgileniyoruz diyor sadece.Şikayet var sitesine yazdım. Bimer e mi şikayet edeyim, tüketici haklarına mı gideyim ne yapayım? 3 haftadır dönüş yapmadılar, sürekli ben arıyorum ama sonuç yok.

ne yapabilirim?

• İptal faksı çektikten sonra 48 saat içinde sinyali kesip faturalandırmayı durdurmak, 7 gün içinde de abonelik sözleşmenizi feshetmek zorundalar. İptalden sonra son bir fatura gelmesi normal çünkü faturaları 1 ay geriden ödüyorsunuz. Sizdeki sorun fesih işlemini yapmamaları. Öncehttps://sikayet.btk.gov.tr sonuç alamazsanız da tüketici hakem heyetine başvurmanız gerekecek. e-devlet üzerinden aboneliğiniz aktif mi değil mi ne zaman kapatılmış mutlaka takip edin.
  • Dr. Boone kullanıcısına yanıt
    bilgi için teşekkürler
  • İsminin büyük olması sizi yanıltmasın merdiven altı firmalardan bile kötü 1 aylık internet kullanımı için 500 tl fatura ödemiştim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.