ben vodafona modem kulanıcısıyım sizinle yaptığım bir testi paylaşacağım iskenderundayın ve kulandığım yerde 3g cekmiyor ama sorun degil edge baglanabiliyorum çekim gücü mükemmel yani 5 çizgi ve ben gazete bile okurken zorlanıyorum en basit gazete bile zar zor açılıyor goruntuler ise felaket biraz önce 1.5 dk goruntuyu 6.5 dk dona dona izledim arkadaşımdan turkcell vinn vardı olayı anlatım inanmadı oda edge baglanıyor bende ondan vınnı aldım evde bilgisayara bagladım gene edge hız fakat gazeteyi rahat rahat okudum 1.5 dk goruntuyu rahat rahat actı eger bu forumda vodafona yetkilisi varsa bi açıklama bi zahmet
türkcellinin gücü türkcellin çekim gücü
quote:
Orijinalden alıntı: fbonurcan
türkcellinin gücü türkcellin çekim gücü
Turkcell'in gücü Turkcell'liden çekim gücü
arkadaşım vınn kullanıyor ve şuan çok memnun hızda veya başka birşeyde hiçbir problem yok. fakat ben kendim vodafone almayı düşünüyorum. vodafonenin 21mbps çeken modemi var ve istanbulun bazı bölgelerinde bu hizmeti sunuyorlar. ayrıca fatura stop özelliği de cabası. hem şimdi alınca ilk 3 ay bedava dolayısıyla 21mbps lik modeme verilen ilk baştaki 100 lira geri ödeniyor gibi. ben istanbulda olduğum için sıkıntı çekeceğimi sanmıyorum. fakat ilçede bulunan bi arkadaşımın da söylediğine göre turkcell artık ilçelerde de 3g çekiyormuş. bu koşullarda vodafone daha avantajlı ve daha güzel gibi görünüyor. forumda okuduğum bazı yorumlarda da vodafone'un hızının son derece stabil olduğu yazılmış. be bakımdan ben vodafone derim. (istanbul için) fakat iskenderun için bilemiycem.