Şimdi Ara

Volkswagen Beetle ve Scirocco üretimini durdurabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Alman otomotiv devi Volkswagen’ın düşük satış performansı nedeniyle Beetle ve Scirocco modellerinin üretimine son vermeyi düşündüğü iddia edildi. Beetle Türkiye'de de geçen sene 468 adet satmıştı.

http://m.haberturk.com/ekonomi/otomobil/haber/1490334-volkswagen-beetle-ve-scirocco-uretimini-durdurabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gecen bir yeşil scirocco gordum kullanan kisi de yesil fosforlu adidas esofman giymis

Bu adami Almanya uydudan gorup VW ye yollamis olmasin ????

Zaten ikisinin de satma nedeni efsaneler uzerinden devam etmeleri ayrica bizim gibi vergi kazigi olan ulkelerdeki apacileri tatmin etme

Almanya da 2.0 Scirocco dizel falan var mesela onlari da uygun fiyata alabilseydik eger baya tutulurdu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rockabye -- 10 Mayıs 2017; 20:22:57 >
  • pek sevilmedi galiba veya isimlerini değştirecektir
  • Passat,Polo ya gelse tadından yenmez.

• Scirocconun yüüz çok eskidi ,iç malzemeer mk 5 golf zamanlardan kalma hem tekdüze, hem kalite olarak güncel modellere göre sırıtıyor. Beetle deseniz meksika üretimi iç mekan kalitesi en düşük modellerdne biri, polo bile net daha kaliteli iç mekana sahip. Sırf isminin ekmeğini yemeğe çalışıyor 100bin liralara satılmak isteniyor. Kusura bakmasın vw'de bu kafayla heralde satamazlar.
  • Yeni bir vosWos efsanesi olarak kalır beetle ve değerlenir Türkiyede, 30 yıl sonra bile alıcısı çıkar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apaçiler rczye saldırcak desenize :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Albert-Einstein kullanıcısına yanıt
    Hemen bir tane almak lazım 80-90 bin liraları bulur artık.
  • Tüh be..ne yapacak şimdi 2.eli süper abiiii ciler
  • Zengin çocukları bunu beğenmedi.

• 1 sene sonra Trde tek scirocco hatasız 150.000TL
  • Bunlar konsept veya hobi arabalar. Piyasada yüksek satış hedeflemez zaten. Fiat'in 500 serisi de böyledir. Bu arada CC'nin üretimi de durduruluyor, jetta dizel zaten yok. Böyle giderse vw, polo ve passat ile devam edecek

• grezcar G kullanıcısına yanıt
    Sciroccoyu anlarim ancak beetle ve 500 volum araclaridir.

Olcek ekonomisi yapilarak uretilir.Volumlu olarak uretilmesi gereken araclardir.

• Rocco tam apaçi arabası da. Yeni nesil tosbağalara yazık olmuş. Yıllardır kasa değiştirmedi zaten 2012 de üretilmeye başladı 5 yılda ne çabuk vazgeçti 2016 da kasayı makyajladılar başkada bir şey yapmadılar. Resmi olarak ya 2018 de kasa değişecek yada üretim duracak. Bekleyip göreceğiz.

Beetle ın yeteri kadar satmaması normal. Rocco daha konforlu. Eksik yönleri var. Ayrıca fiyatı da pahalı.

Şahsi düşüncem üretimi durdurup iki modelinde kasasını değiştirip farklı bir isimle piyasaya sürebilir. Yoksa coupe araç kalmıyor yani. İlla coupe olsun dersen 300 bin liraya Golf R line yada GTI alacaksın. Bir o kadar da pahalı Polo GTI var.

Kendi bacağına sıkıp alternatifleri azaltacak anlayacağınız.

• Avrupada satmiyorki.. sadece trde aliyorlar

• İsabet olur.
  • Güncel kasa bettle'i her halükarda beğeniyorum.. Görünüşü duruşu çok özel ve güzel bi otomobil.. Bence sadece Bettle için söylüyorum bi kaç ufak dokunuşla albenisini arttırıp ve fiyatında güzel bi ayarlama yapılırsa vw satışa devam etmeli.. Bu fiyatla tercih edilmez.. Scirocco için aynısını söyleyemem.. Piyasaya çıktığı günden beridir hiç haz etmedim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat. -- 12 Mayıs 2017; 10:32:52 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beetle B segment Coupe araç. Fiyatı Polo'dan 2-3000TL pahalı ayarlasa Doğuş bu araç ciddi satardı.

Scirocco da 20000TL pahalı. Onu da ucuzlatmaları lazım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • internet de ilanlarda son üretim beetle ve scirocco ilanları paylaşışır yakında sıra beklemeye son üretimden son gelen parti ürünü başka yok
  • beetle bitmese güzel olurdu vw bu araçla yola cıktı günümüze geldi.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.