Şimdi Ara

Volkswagen'den Türkiye açıklaması: “İnsanlar öldürüldüğü müddetçe, bir harp meydanının yanına temel atmayacağız.” (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
378
Cevap
1
Favori
29.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
113 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • atarsanız ekime atmazsanız dikime kadar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanayi vw den gecilmiyor zirt pirt ariza veriyor gelmesin zaten ulkeye bike sokmayin su curuk araclari

• kısaca demiş ki gelmiyoruz bir de bahane lazımdı.
  • WuLKaS kullanıcısına yanıt
    En güzel arabalarda onlarda maalesef Bentley,Porsche,Audi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lazona53 -- 23 Kasım 2019; 14:29:34 >
  • Amerika emisyon skandalı sonrası cezanın kralını kesti bunlara bunlar akıllanmadı amerikaya yalakalık olsun diye bizim üzerimizden ticari siyaset mi yapıyorlar şimdi Peh, lan oğlum gelin sizin golflere pololara neler yapıyorlar burada bir görün ondan sonra konuşun. seat ateca zaten toplam satış adedi 1000 adet değil. ww tiguanıda belli bir kesim aldı dahada almıyor. arabalar boktan passat eski passat kalitesinde değil. anlayacagınız bizim pazarıda kaybederseniz, meksika falan paklar sizi siz gidip onları kandırır baboo
  • bu arada bi hatirlatma yapiyim wolkswagen kurucusu 30 milyon insanin ölümünden sorumlu olan adolf hitler..

• quote:

Orijinalden alıntı: ScriptKidie

Git mesajlarımı oku faceden takip at kim hüloğ gör. İnsanları markalamaktan vazgeçin artık. İnsanları şöyle böyle demeyin. Hepimiz bu ülkenin insanıyız bir yerde ve bu ülkeye yapılan hepimize yapılmıştır şuradan çıkıp adamların kapısına gitsen sen hüloğsun sen şusun demez türksün der ama sizin zihniyet baştan yanlış.

Tarafınız olur olmaz beni de alakadar etmez Türk olun ya da Türkiyeli olun biraz. Sözde Değil gerçek milliyetçi olun da ülke menfaatini güdün.

• Binmeyin arabalarına almayın.
  • Avrupalı kafasına göre terörist öldürmek suç, teröristlerin vandallıkları ifade özgürlüğü... Askerimizin yakalanan teröristlere ne kadar insani muamele gösterdiğini bir bilseler böyle skandal açıklamaları bırak, insan içine çıkamazlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hadouken06

imza güzelmiş , audi yi aldığınızda alman olduğunu bilmiyordunuz herhalde

Alıntıları Göster
    ben boykot yapalım diye bir cümle kurmadım hocam, bu ülkeler insanlık öğretecek ülkeler değil onu belirtmek istiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İsrail filistinde birsürü insan öldürüyor o zaman israil ürünleri almayın aynı şey

• Bu o.cocuklarina ragmen halen ulkemizde wv denen marka satiliyorsa . Yazik bize , bu assagiliklara kizmiyorum artik.

Ulkemizde siyasilerin vazgecilmez arabasidir . Filo larin vazgecilmezidir. Aslinda onlar tepki vermezken bizim tepki vermemiz enteresan .

Benim tepkim , turk halkinin guvenligini onemsemeyen bu adi serefsiz ww ceo ve yonetiminedir.

Umarim en kotu teror ve saldirilar basini yer ulkesi yerle bir olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi classlord -- 23 Kasım 2019; 16:51:59 >
  • Boykot etmek için alabileceğimiz yerli bir markamız bile yok. En fazla buna vereceğimiz parayı Fransıza veriyoruz, yine ithal araç alıyoruz. Çok yazık.

• Whole Lotta Rosie kullanıcısına yanıt
    yerli üretilen araçlar var. toyota chr mesela. deri koltuk ısıtmasından araç takip ine kadar özelliği var. fiyatıda golften ucuz.

• nazi ürünlerine meraklı değiliz bizde.
  • bence artık vw kullanmayalım gerekirse hiç araba kullanmayalım ama bunlar kazanmasın yani
  • Sorun yok bizim siyasal islamcı omurgasız iktidarımız sizin yaramaz arabalarınızı almaya devam eder.
  • Keşke söylediklerinizde samimi olsanız.
    Keşke müslümanları ötekileştirmeseniz.
    Keşke pkkya pydye mayın vermeseniz
    Keşke pkkya pydy silah vermeseniz
    Keşke insanlar ölmese ...

• Clio dan golf7 ye geçmeyi düşünuyordum bu saatten sonra alırsam kanım kurusun megan ile yola devam edicem o halde renault en azından istihdam sağlıyor birçok konuda kullanıcı dostu

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.