Şimdi Ara

Volkswagen'den Türkiye açıklaması: “İnsanlar öldürüldüğü müddetçe, bir harp meydanının yanına temel atmayacağız.” (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
378
Cevap
1
Favori
29.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
113 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çokta çükümde vosvos yıllardır burda üretim yapan fiat'da egea alırım daha iyi
  • Tüm milliyetçi Volkswagen sahiplerini Cemal Enginyurt gibi uluyup ülkücü işareti yaparak arabalarına benzin döküp yakmaya davet ediyorum. Sıfır almayı düşünenleri de VW-Audi-Seat-Skoda markalarından uzaklaşmaya davet ediyorum. Başka markalara yönelebilirsiniz. Mesela yerli ve milli Fiat ve Renaultlar olabilir. Ya da iyisi mi siz yerli arabayı bekleyin. Hani her seçim öncesi prototipi yollara çıkan yerli ve milli araba var ya hah ondan işte. Böylelikle bizde VAG grubu araçlarını hakettiği fiyattan alırız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: routemaster

Bu mesaj silindi.
    Öyle de karaktersizler
    Almanya iyi bile davraniyor bizimkilere,karin tokluğuna bile işçi calistirsa burdan aya kadar gurbetçi sirasi olur...
    2372638 yilinda zaten yerli aracimiza binecez strese gerek yok

• suç vatandaşın kimse ona buna bck atmasın. almasanız bi sene sürünürler alıyorsunuz adamlar pkk yı destekliyorlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hahahahah.Amerika'ya İsrail'e tek laf etmeyen,edemeyen adamlar onun sopasını görünce bize laf yapıyor.İnsanlar öldükçeymiş.
  • geçen ay vosvos için kötü bir şey deseydik kim bilir kaç kişi hakaret ederdi ,şimdi ise sıkıyorsa iyi bir şey deyin :)
    bu kadar çok fikir değiştiren ülke insanı acaba başka yerde var mıdır :)
  • KK dinlemişler. Gecen söylüyordu ne benim nede yabanci yatırımcının can güvenliği yok diye.
    Biri turk biri yabanci hangisi hakli acaba

• Vw Türk müşterisini her zaman aşağılıyordu
    Satın alana kadar kuyrukta aldıktan sonra bakan sanıyordu sahipleri
  • Sahtekarlık, dolandırıcılık ve benzeri şerefsizce hareketlerde çıtayı arşa çıkarmış bir firmanın yöneticisi mi söylüyor bunu ? İnsanların gözünün içine baka baka yıllarca yalan söyldiler, en üst kademesinden en alt kademesine kadar hepsi haberdardı bu işten. Şeref yoksunları.
    Doğaya salınan co2 den dolayı her yıl onbinlerce insan ölüyor, evet direkt olarak bu gaz salınıma bağlı ölümler. Bu şerefsizler olması gerekenden 40-50 kat fazla gaz salınımı yaptılar doğaya, yetmedi insan denek üzerinde denemek istemişler gazın etkilerini. Ataları ne ki kendileri farklı bir şey olsunlar.
    Amk çocukları

• Ama tok kapı sesi var

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • vw böyle mi dedi anında vw araçlarına uygulanan vergiyi arttır, diğer markalardan vergiyi azalt millet de diğer markalara yönelir. Türkiye'de vw nin satışı iyi, azalmasını istemezler elbet. Paşa paşa tükürdüğü yeri yalarlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: c-ronaldo42

vw böyle mi dedi anında vw araçlarına uygulanan vergiyi arttır, diğer markalardan vergiyi azalt millet de diğer markalara yönelir. Türkiye'de vw nin satışı iyi, azalmasını istemezler elbet. Paşa paşa tükürdüğü yeri yalarlar.
    peki, imzaladığın uluslararası anlaşmalara aykırı düşmeden bunun nasıl yapılacağını da yazar mısın?
  • Üstte bir arkadaşın dediği gibi koysun fazla vergiyi ww araçlarına. Bizim halkımız ww aşığı zaten alan gene alır ama bu nedir abi gelen geçen posta koyuyor bize ya. Adamlar resmen naz yapıyor ayıptır artık

• quote:

Orijinalden alıntı: WuLKaS

şu açıklamadan sonra vw group dan araç alan kişi ben Türküm demesin
    kılıçdaroğlundan farklı bir açıklama yapmamış.
  • Vw bu saatten sonra gelmiyorum derse kendisi kaybeder. Siyaset yapacaklarına işlerine odaklan salar çok daha iyi ederler. Kendi ülkesinde işçi yurtdışına da terrorist ihrac eden zihniyet gelip burnunu bizim iç işlerimize sokuyor.

• Bunlar emisyon sahtekarlığını da dünya barışı için yapmışlardır kesin.
    Koyu bir ülkücü olarak hemen leonumun kaputuna türk bayrağı yapıştırayım kudursular kıskançlıklarından.

• quote:

Orijinalden alıntı: Moueson

Cok açık ve net söylüyorum DEFOLUP GİTSİNLER!
    3 yaşındaki çocuk bile bu kadar naz yapmaz. Bende zaten ülkemde sahtekar alman markasının fabrikasını istemiyordum . İyi oldu ..
    Bu tepkiyi, en çok satılan yabancı araç olan vw nin olmayan fabrikasına değil, araç alımına vermek gerek diye düşünüyorum..

Passat, golf olsun taştan olsun diyen yuzbinlerin fikrini nasıl değiştireceğiz?

Ayrıca bu aciklamalar fabrikayı yapmamak için değil (çalışmalar devam ediyor merak etmeyin) hükumet ten daha ekstra nasıl teşvikler alırız çabaları.

Daireyi beğenmemis gibi yapıp kirayı düşürmeye çalışmak gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acquiles -- 24 Kasım 2019; 13:34:45 >

• Kimsenin , kimin nerede öldüğüyle, hakla hukukla bir derdi yok.
    Tıpkı Suriyelilerle kafayı bozup , adamların liderine hakaret eden... Ama Yemen'i kana bulayan , kendi ülkesinde orta çağı yaşatan Arabistan'a gıkını çıkarmayan bizimkiler gibi...

Ama senin gücün yoksa ; ülke politikan , bir kişinin keyfine bağlıysa; gülünecek halinle " Bizi gısganiyürler" deyip , üç kuruşluk yatırıma muhtaçsan;" İskandinav ülkeleri batık" gibi vecizeler diyorsan orada burada...
    Böyle yaparlar adama.

Uzmanın biri çıkıp ne diyor :" ABD'deki tek dostumuz Trump. Durum bu kadar vahim"
    Peki yeni Hereke halısıyla övünen adamı izlediniz mi?

• Habeein üslubuna bak. Çok sert açıklamalarda bulunmuşmuş. Sen kim köpeksin ki Türkiye Cumhuriyeti'ne ayar çekeceksin? Allah'ın üçkâgıtçı Alman bozuntuları.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.