Şimdi Ara

Volkswagen JETTA 1.6 FSİ Comfortline?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1.vw bu modeline lpg takılabiliyormu takılamaz ise yakıtı nasıl?
    2. 2006 modeli 61 binde 30.000 lira nasıl sizce?
    teşekkürler...

• ????
  • yokmu arkadaşlar yorum...
  • artık FSİ motorlara LPG takılabilmekte ve sorunsuz olduğu söylenmekte. Fiyat hakkında bilgim yok.
  • takılmıyo diye biliyorum ama yanlışım mı var
  • Yıllardır fsi/tsi lara lpg uygulandığı söyleniyor ama şuraya gelip yazan kimse yok Çevremde de ne kullanan gördüm ne yorumlayan Son zamanlarda farklı isimlerle bahsettikleri sistemler ise 4500 tl den başlayan fiyatlarla sunuluyor Lpg li araca binmek istiyorsanız 1,6 102bg olan motoru tercih edin ya da fsi/tsi alıp benzin ile binmeyi göze alın Aracınızı lpg firmalarına kobay olarak vermeyin
  • FSI ve TSI motorlu araçlara LPG taktığını ve sorunsuzca çalıştığını idda eden işletme sahipleri olsada, bu motorlar sağlıklı bir şekilde LPG ile çalışmamaktadır. Halen bu motorlara uygulanabilecek sağlıklı bir LPG sistemi üretilmemiş yada ülkemize gelmemiştir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Seat Ibiza 1.2 TSI DSG
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • araç fiyat olarak nasıl benzini çokmu yakar
  • quote:

Orijinalden alıntı: piribeyli26

araç fiyat olarak nasıl benzini çokmu yakar

Fiyat olarak gayet iyi. Ama benim size tavsiyem 1.4 TSI Comfortlıne almanız olur. 2 yıl kullandım şehir dışı 4,5 ortalamaya kadar düştüğüm oldu. Benzinli bir araca göre fazlasıyla ekonomiktir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gökhan Özdemir

quote:

Fiyat olarak gayet iyi. Ama benim size tavsiyem 1.4 TSI Comfortlıne almanız olur. 2 yıl kullandım şehir dışı 4,5 ortalamaya kadar düştüğüm oldu. Benzinli bir araca göre fazlasıyla ekonomiktir.

anladım çok teşekkürler tsi denk gelmiyor bu da denk geldi bakalım karar verermedim?
  • quote:

quote:

quote:

anladım çok teşekkürler tsi denk gelmiyor bu da denk geldi bakalım karar verermedim?

Bence şartları biraz zorlayıp TSI almakta yarar var ancak 1.4 TSI 122 hp olmasına önem gösterilmeli. 140-160-170 hp TSI motorlardan uzak durun ve en sağlam, en ekonomik ve TSI ödülünü kazanan 122 hp yi tercih edin. Servise gitmeyi unutursunuz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bence şartları biraz zorlayıp TSI almakta yarar var ancak 1.4 TSI 122 hp olmasına önem gösterilmeli. 140-160-170 hp TSI motorlardan uzak durun ve en sağlam, en ekonomik ve TSI ödülünü kazanan 122 hp yi tercih edin. Servise gitmeyi unutursunuz.

çok teşekkürler hocam değerli bilgileriniz için

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.