Şimdi Ara

Volkswagen JETTA 1.6 Garanti Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Volkswagen Jetta 1.6 Primeline alacağım. LPG Taktırmak istiyorum ve LGP takılınca araç garanti kapsamından çıkıyor.
    Bu şekilde JETTA alıpta LPG taktıran ve herhangi bir sorun yaşayan varmı arkadaşlar ?

Teşekkürler...

• 1.6 102 beygir olan motor zannediyorum öyle ise o motor uyumludur lpg ye bir sorun olmaz ama aracın doğuş ile arasındaki garanti olayı ile ilgili bir malumatım yok

yinede lpg dönüşüm olayını işini bilen bir ustaya yaptırın lpg hataları daha çok işçilik hatasından kaynaklanıyor
  • Yorumunuz için teşekkür ederim,
    LPG takılarak tamamen garantiden çıkma olayı çok büyük maliyetlere sorun yaratırmı, kafamda soru işareti çok.
  • Benim bildiğim sadece motoru garanti dışı kalıyor. O yüzden bence sorun olmaz, mantıklı bir seçim. Passat daha uygun olabilir ama. Hem daha donanımlı hem de 43bin tl.
  • Bütçemiz Jetta'ya yetmekte. Bende ilk olarak Motor aksamı garanti dışı kalıyor zannediyordum ancak öğrendim tamamen garanti kapsamından çıkmakta araç.

Tabiki gönül isterki passat almak ama şimdilik JETTA ile yetineceğiz gibi geliyor, tabi şu garanti sorunu ortadan kalksa :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurcugum

Benim bildiğim sadece motoru garanti dışı kalıyor. O yüzden bence sorun olmaz, mantıklı bir seçim. Passat daha uygun olabilir ama. Hem daha donanımlı hem de 43bin tl.

jetta lar 35.000 den başlıyo bütçeleride jetta ya yetiyomuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n201 -- 23 Eylül 2010; 13:53:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -TaneR-

Bütçemiz Jetta'ya yetmekte. Bende ilk olarak Motor aksamı garanti dışı kalıyor zannediyordum ancak öğrendim tamamen garanti kapsamından çıkmakta araç.

Tabiki gönül isterki passat almak ama şimdilik JETTA ile yetineceğiz gibi geliyor, tabi şu garanti sorunu ortadan kalksa :/

jetta da gayet güzel bir araç kasmaya gerek yok lpg olayına gelince benim tavsiyem aracı aldıktan sonra fazla kasmadan (benzinciye ortak olmadan )olabildikçe süre kullanın mesela 5000 km yapın bir sorun olursa zaten ortaya çıkar 5000-10000 arası araç iyice açılmış olur lpg dönüşümünü yaptırırsınız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    honda accord 2.4 şanzıman sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: -TaneR-

Bütçemiz Jetta'ya yetmekte. Bende ilk olarak Motor aksamı garanti dışı kalıyor zannediyordum ancak öğrendim tamamen garanti kapsamından çıkmakta araç.

Wv yi bilmiyorum ama çoğu markada sadece motor garanti dışı kalıyor. Lpg taktıracaksanız bu sınıfta istemediğiniz kadar araç bulabilirsiniz bence. Focus corolla civic astra cruze fluence. Jettadan da muhtemelen az yakarlar. Garanti dışı kalıyorsa ben olsam almazdım. Garantisi olmayacaksa sıfır araç almanın mantığı kalmıyor.
  • Yorumlarınız için teşekkürler...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.