Şimdi Ara

VolksWagen JETTA'sı olan varmı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, geçtiğimiz gün aracımla feci şekilde kaza yaptım. Her ne kadar aracı toplatmak üzere servise göndermiş olsamda psikolojikman artık o araca binmem pek mümkün olmayacak. Bu yüzden yeni bir araç almak istiyorum. Aklımdan geçen Volkswagen JETTA. Jetta'sı olan ve banan bu konuda bilgi verebilecek arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum. Bu arada Yeni CIVIC önerisi yapacak olan arkadaşlarada baştan belirtmek isterim, eşimin arabası 2004 CIVIC, yeni CIVIC'e yazıldık gelmesini bekliyoruz. Şimdiden teşekkür ederim.

• geçmiş olsun .....vw jetta hakkında olumlu şeyler söyleyebilirim tutulan bi araba oldu piyasada malum sıfır alacaksınızdır yol tutuşu güzel dış yapısı oldukca ağır bir araba gayet memnun kalırsınız benim fikrim
  • Jetta'yı Focus C-max alırken çok araştırdım.
    Geniş,orta lüks ve konforlu araba.
    Tek sorun 1,6 8 valv motor ile 1,6 FSİ motor arasında 15 beygir fark görünmesine rağmen pratikte anlamlı fark olmadığıydı.FSİ modeller 2-3 milyar daha pahalıydı.Bir de çok yakacağını düşündüğüm için vazgeçmiştim.
    Vaktin varsa şu topic'i incele bence:

http://forum.donanimhaber.com/m_5674253/mpage_5/key_/tm.htm

Kaza için geçmiş olsun.
    Hangi arabayı alacaksan al,şimdiden hayırlı olsun.
  • fikirleriniz için teşekkür ederim. Alırsam en donanımlı versiyonunu almak istiyorum. aslında 150 km kadar bir mesafe kullanmışlığım oldu Jettayı ancak tabi bu mesafe bir takım sorunları anlayabilmek için yeterli bir kriter olmadığından Jettası olupta artı ve eksi yönlerini paylaşacak arkadaşların fikirlerine danışmak istedim.
  • ben kaza yaptığınız aracı merak ettim onun marka we modeli neydi
  • toyota corolla yada avensis, jettadan daha iyi bir karar olur bence çünkü jettanın arka tarafın görünümü hiç hoş değil ayrıca daha performanslı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi profuzman -- 1 Temmuz 2006; 12:26:10 >
  • jetta iyi ama kesinlikle fsi al ya da tdi 1.6 102 hp alırsan honda dan inmiş birisi olarak memnun olmassın
  • Ben yeni Golf FSI aldım. Almadan Jetta ile de test sürüşü yaptım. 102 hp'lik Jetta (manueldi) şu an bendeki tiptronik FSI Golfden daha hantal geldi bana (spor modda kullanımda). Zaten ön yarısı aynı iki arabanın. 300 km sonunda bayağı memnunum diyebilirim. İç malzeme kalitesi çok iyi geldi bana. Ses çıkmıyor ön konsoldan, izolasyondan da memnunum. Bir otomatiğe göre performansı beklediğim kadar iyi. Daha oturmuş bir model alayım diye Jetta'dan Golfe döndüm ben ama, bence Jetta da (sedan takıntım olsa idi) alabilirdim. 102 hp VW bayinin (tanıdık olan) satıcıları da önermiyor yalnız. Alacaksanız comfortline alın, otomatik vitesi de tavsiye ederim. 1.6 Passat'ı da hiç önermediler satıcılar, onu da not edeyim. Vectra da alabilirsiniz o fiyat civarına...
    Sürücü paketli bulabilsem tercih edebilirdim bende. Bir üst segment tabii. Yalnız biraz hantal oluğunu söylüyor (1.6) kullanan arkadaşım. Test sürüşü öneririm mutlaka almadan. İnsanın fikirlerini çok değiştirebiliyor bence... Şimdiden hayırlı olsun alırsanız.

• passat'a 1,6 motor tabiki ağır gelir bu cok normal bence ama onun adı passat kim ne derse desin kalitesi yeter
  • Jetta alacağınıza passat alın en düşük versiyonunu alsanız dahi yol tutuşu, konforu ve güvenliği jettadan daha iyi olacaktır...
  • passat trendline al
    41 000 ytl sanırsam, yol tutuşu güvenliği görünüşü hepsi bir farklı, en fazla bi 5000 ytl daha verirsin ama ömrün boyunca rahat edersin...
  • jetta daha iyidir passattan boyut olarak daha küçük park sorunu olmaz passatı nereye koyacağını bilemezsin.1.6 passat ne kadar mantıklı bilmiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ugrvw

jetta daha iyidir passattan boyut olarak daha küçük park sorunu olmaz passatı nereye koyacağını bilemezsin.1.6 passat ne kadar mantıklı bilmiyorum.

Evet sadece boyutu açısından daha iyidir... Zaten passat'ın segmenti farklı belki biliyorsundur hani
  • Jetta sınıfındaki en kaliteli ve sağlam araçlardan biridir. Uzun yıllar güvenle binebilirsiniz. Jetta Comfortline 2,0 TDI DSG ile Passat Trendline 2,0 TDI fiyatları aynı, yani 63-64 bin YTL kadar. Eğer bütçe olarak bu rakamları düşünüyorsan bu iki seçenek var. Ama 35 bin YTL'ye de 1,6 8V 102 ps Jetta da alınabilir.

Ben dizel hastası olduğum için TDI fiyatlarını verdim Benzinli seçenekler daha ucuza gelecektir
  • 1998 Mercedes S500 , Resim linki aşağıda. Bizim Arabalarımız başlıklı konuda tesadüfen bir arkadaşla Jetta hakkında mesajlaşmıştık. Nasip meselesi tabi.
    http://forum.donanimhaber.com/m_4030762/mpage_9/key_//tm.htm#6634500
    quote:

Orjinalden alıntı: miraz.miraz

ben kaza yaptığınız aracı merak ettim onun marka we modeli neydi

• dershane arastirmaktan bunaldik çok da kafa karıştırmaya gerek yok bence hersey bizde bitiyor ben kuzey Akademiye yazılırim memleketten dönüşte

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.