Şimdi Ara

Volkswagen Passat mı Hyundai Sonata mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba,başlığın detayını vereyim şimdi:
    -Öncelikle arkadaşlar bütçem 50.000 TL çok zorlarsam 55.000 TL'na kadar çıkabilirim.
    -Hyundai-Sonata 2.0 CRDİ 2010-11 ler 45-50 bin bandında genellikle.Bundan birkaç yıl önce bizde 2.4 motor olanı vardı ve ben o araca aşıktım.Ancak 2. eli ölü bir araç olduğu için satarken çok düşük bir fiyata satmıştım.Ancak bu sefer arabayı satmak için değil binmek için alacağız.
    -Passat alırsam 1.8 TSİ 2010-12 55 bin çok rahat bulunuyor.Ancak 1.8 motor olması biraz beni çekindiriyor malum Passat 2.el piyasası sağlam olan bir araba bu aracı satmam gerekirse eğer zarar etmek istemiyorum açıkçası Sonata'dan zarar etsem koymaz ancak bu araçtan zarar edersem üzülürüm.
    Şimdi arkadaşlar siz hangi aracı tavsiye edersiniz alacak olsanız hangisini alırdınız vesselam

• Superb

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • furkan657 F kullanıcısına yanıt
    1.8 tsi motor b6 kasa passat en az tutulan passat modelidir. lpg uyumu sıkıntılı olan, vergisi yüksek, lpg olmazsa yakıt tüketimi fazla olan bir araç. kullanması zevklidir.
  • Premium Passat ile hiç dandirik kore malı Hyundayi aunı eşleştire içine konur mu yaw.
    Esefle kınıyor ve saygı duymuyorum
  • budak_1903 kullanıcısına yanıt
    1.6 da olabilir ama işte onun çekişinden korkmuyor değilim o kadar para verdikten sonra birazda basınca gitsin istiyor insan
  • Uzun yıllar binmek içinse Sonata alınır.Ama kısa sürede satarım derseniz passat alın.İki araçta her yönden başarılı araçlardır.Aynı model aynı kombinasyonda aynı fiyat olsalardı passat derdim.Ama sonata aynı kombinasyonda belirgin daha düşük ilk maliyeti sunar.Sonata alın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkan657

1.6 da olabilir ama işte onun çekişinden korkmuyor değilim o kadar para verdikten sonra birazda basınca gitsin istiyor insan

arkadaşımda 1.6 passat vardı yokuşta klimayı kapatıyordu.
  • quote:

2.4 hyundai sonata beni çok şaşırtmıştı. yüksek hızlardaki konforu ve stabilitesi bile farklı idi. o bütçe alınabilecek mantıklı araçlardan biri 2.0 cdti insignia cosmo donanımdır. 160 hp motor, bolca konfor donanımı ve kaliteli bir sürüş. 1.8 tsi passat ekonomik olmayan bir araç. ayrıca 2.el performansı diğer passatlar gibi değildir.
  • Passatin İkinci eli saglam diyerek sonatadan bahseden konuya yorum atmayi zulum görüyor ve csb diyorum,sevgiler.

• shadowgeist kullanıcısına yanıt
    Neden öyle düşündün anlamıyorum ancak saygı duyuyorum

• O dediğin passatın ikinci eli sonatayla aynıdır o yüzden ikinci eli iyi diye düşünme

• quote:

1.6 8V motordan bahsediyorsanız aynı motor octavia var. Tamam arabanın çekişi iyi değil (200 d/dk) kadar. Ama klima kapatacak kadar değil. Zaten klima kapatmanın hiçbir faydasını görmedim defalarca denedim sert rampalarda.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.