Şimdi Ara

Volkswagenin + 2 yıl garantisi herşeyi kapsamıyor (fabrika garantisi gibi değil)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
1
Favori
15.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Önemli bir konuya değinmek istiyorum malum vw kullanıcıları araçlarını alınca belirli bir ücret ödüyüpte FULL LİFE adı adında artı 2 yıl yada 150.000 km ek garanti satın alıyor

ama doğuş oto bunu tam kapsamlı müşterilere sunmuyor yani 2 yıllık sınırsız fabrika garantisi gibi değil bilginiz olsun eğer aracınızın 2 yılı dolmadıysa bir vw servisinden randevu alıp komple aracınıza baktırın

buda konuyla ilgili bir şikayet

http://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/1132785/dogus-oto-full-life-adli-sigorta-hicbir-arizayi-gara/gjpk9

• Doğuş Otomotiv ile müşterileri arasına girmek istemem ama 6 ay içinde VW'in tüm rezilliklerini görmen isabet oldu Cihan. En azından çok çok daha tatsız yaşayabilirdin. Gerçi sonu yine pek hayırlı olmadı da, canınıza birşey olmadı, cebinizden çıkan olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Coşkun

Doğuş Otomotiv ile müşterileri arasına girmek istemem ama 6 ay içinde VW'in tüm rezilliklerini görmen isabet oldu Cihan. En azından çok çok daha tatsız yaşayabilirdin. Gerçi sonu yine pek hayırlı olmadı da, canınıza birşey olmadı, cebinizden çıkan olmadı.

Coskun ben vag gurubunun araclarini seviyorum sadece seat haric ::)))

Vw audi skoda yada seat babamin degil dogusla ilgili uzaktan yakindan bir akrabaligim yok

Gordugum yanlis varsa degil vw mercedes olsa yine paylasirim

Vw diye herseyi gormezden gelemem alirmiyim orasi ayri ::)))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • + garantilerin hepsi öyle değil mi zaten abi
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

Doğuş Otomotiv ile müşterileri arasına girmek istemem ama 6 ay içinde VW'in tüm rezilliklerini görmen isabet oldu Cihan. En azından çok çok daha tatsız yaşayabilirdin. Gerçi sonu yine pek hayırlı olmadı da, canınıza birşey olmadı, cebinizden çıkan olmadı.

Coskun ben vag gurubunun araclarini seviyorum sadece seat haric ::)))

Vw audi skoda yada seat babamin degil dogusla ilgili uzaktan yakindan bir akrabaligim yok

Gordugum yanlis varsa degil vw mercedes olsa yine paylasirim

Vw diye herseyi gormezden gelemem alirmiyim orasi ayri ::)))

Ya işte ben de kötü yanlarını gördün diyorum başka birşey demiyorum ki. Ben de severim VW Grubu araçlarını da, eksiği artısından fazla bu arabaların onu demek istiyorum. Ben Seat'ı da severim. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Arif

+ garantilerin hepsi öyle değil mi zaten abi

reno uygulamıyor 3 yıl 100.000 km düşürdü zaten eskiden 150.000 km diye biliyorum

honda zaten 6 yıl (araç kaza yapsa bile honda servisinde yaptırman lazım)

audi zaten aynı şekilde

mercedes 2 yıl sınırsız bu iki yıl içinde herşeyi mercdes servisinde yaptırırsan 1 yıl daha garanti veriyor

ford 2 yıldı ticaride tabi

diğerlerini bilmiyorum
  • quote:

Her ne kadar konu sahibi pek hazzetmediğim bir forum üyesi olsa da cevap yazmadan duramadım. Bırakın uzatılmış garantiyi, standart garantide bile üretici firma bir yolunu bulup ortaya çıkan arızayı, allem edip kallem edip kullanıcı hatasına bağlamaya çalışır. Bu yazdıklarım otomobil değil satın alınan her şey için geçerli.
    Bu sebeple uzatılmış garantiye, hatta garantiye karşıyım. Ne de olsa üretici firma bir kulp bulup, ortaya çıkan arızanın kullanıcı hatası sonucu olduğunu söyler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • son zamanlarda vw kullanıcıları gerek dsg problemi gerek diğer şikayetleri hat safaya ulaştı

şikayetvar.com gerçekten bu yönde öncü oldu çok yararlı bir site
  • quote:

Orijinalden alıntı: xprtg

quote:

Her ne kadar konu sahibi pek hazzetmediğim bir forum üyesi olsa da cevap yazmadan duramadım. Bırakın uzatılmış garantiyi, standart garantide bile üretici firma bir yolunu bulup ortaya çıkan arızayı, allem edip kallem edip kullanıcı hatasına bağlamaya çalışır. Bu yazdıklarım otomobil değil satın alınan her şey için geçerli.
    Bu sebeple uzatılmış garantiye, hatta garantiye karşıyım. Ne de olsa üretici firma bir kulp bulup, ortaya çıkan arızanın kullanıcı hatası sonucu olduğunu söyler.

benimle ilgili bir sıkıntın derdin varsa yorum yazmazsın olur biter

kimse kimseyi her konuya yorum yapıcaksın diye zorlamıyor

• Çoğu firmada bu tür uygulamaların olabileceği yönünde Arif'in yazdıklarına katılıyorum.

Burada önemli olan nokta ise uzatılmış garanti ile ilgili ek sözleşmeye imza atarken bu garantinin neleri kapsadığını iyice okuyup anlamak.

Yoksa böyle durumlar yaşanabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: haluk 23

Çoğu firmada bu tür uygulamaların olabileceği yönünde Arif'in yazdıklarına katılıyorum.

Burada önemli olan nokta ise uzatılmış garanti ile ilgili ek sözleşmeye imza atarken bu garantinin neleri kapsadığını iyice okuyup anlamak.

Yoksa böyle durumlar yaşanabiliyor.

hemen okuyorum abi hatta paylaşıyorum
  • ama önce faturayı öde, sonra uygun görürlerse iade al mantığı çok saçmaymış... öyle garanti mi olur?

ilk başta verilen garanti, zaten sanayi ve ticaret bakanlığının tarafından zorunlu olarak verilen garanti... arkasında devlet var, herhangi bir aykırılıkta devlet arkasında...

ama uzatılmış garantide böyle bir durum yok, ekstra bir durum oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arif -- 18 Mart 2012; 23:35:35 >
  • Kişisel husumetlerle forum zaman enerji kaybetti kaybediyor. Ben arkadaşı her ne kadar bir çok tartışmada haklı bulmasam da bu konudan ötürü tebrik ediyorum.

Diyelim benim gibi vw grubu bir araç alma arifesinde üyeler var, bu durumda bizlerin bu frumda yer alan bazı bilgilerin doğruluğunu teyit etme ihtiyacımız var. forumda daha önce de konusu geçtiği üzere, +2 esktra garantiyi bir kenara bırakalım ilk 2 senelik zaruri garanti kapsamında dahi dsg vb. kronik sorunlardan ötürü kullanıcı hatası adı altında servis faturası ödemek zorunda kalmış araç sahibi var mıdır, yoksa bunlar gerçek dışı mıdır? birileri çıkıp olumlu olumsuz teyit ederse bundan şu anki vw araç sahipleri zarar görmez çünkü yarın kontağı çevirdiğiniz de siz de büyük bir sorunla karşılaşabilir ve objektif değerlendirmek sorunda kalabilirsiniz meseleleri.
  • Devlet devlet olsa adam gibi yaptırım uygular bunlara göz açtırmaz. En ufak hatada el ayak öperler.

Kanun maddelerimizde sıkıntı var

Ülkemizde maalesef adam kazıklama okadar kolayki

Bu ülkede saglık bakanlıgından açıklanan zararlı yan etkileri olan bir ilac dahi tv de reklamı yapılıp halen satılıyorsa sizin yazdıklarınız ne ki ?
  • quote:

quote:

d s g şanzımanınız varsa bunlari biraz zor söylersiniz

ben aldıgımda full life garanti almadim ( 10 yıl konut kredisi çekmişim 300 bin tl kredi borcum var kendime bile hayat sigortasi yapmamişlim ) arabayami yapacam

sonra yazılanlari okudukca kafam karişti
    kendimi tesseli ettim 18 ayda uzatirim diye

sonra süpriz oldu araci sattim

D S G severim ciddi sorunlari oldugunua hala inanmiyorum

vw dsg arizasi yüzünden kimseyi ortada birakacagini sanmiyorum

dedigim gibi bir dayanagim yok sadece sanmiyorum

şimdi param olsa 60 bin liralik dsg li scirocco alirim . hiç korkmadan neyseki param yok

• Valla TV de altyazı bile okumaya üşenen bir halk olarak altına imza attığımız garanti uzatma sözleşmesinin maddelerini de bir okumalıyız artık diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

quote:

benimle ilgili bir sıkıntın derdin varsa yorum yazmazsın olur biter

kimse kimseyi her konuya yorum yapıcaksın diye zorlamıyor

Öncelikle dikkat ederseniz siz ( SEN DEĞİL. NEDEN? SİZİ TANIMIYORUM+ARKADAŞIM DEĞİLSİNİZ)inle ilgili bir sıkıntım olsa direkt siz ( SEN DEĞİL; SEBEBİNİ YAZDIM )inle iletişim kurarım. Yazdıklarımı mantıklı bir şekilde okursanız, ( EĞER OKUMANIZ DA YAZMANIZ GİBİ İMLA ÖZÜRLÜ İSE BİLEMEM ) yorumumun konu sahibi ile değil konu başlığı ile alakalı olduğu sonucuna varırdınız. VAG hayranı olan size selamlarımı sunuyorum...

•  Volkswagenin + 2 yıl garantisi herşeyi kapsamıyor (fabrika garantisi gibi değil)
     Volkswagenin + 2 yıl garantisi herşeyi kapsamıyor (fabrika garantisi gibi değil)

• Hondanin 6 yil garantisinde motor , sanziman oldugunu biliyorum ama detaylarindan emin degilim.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.