Şimdi Ara

Volte Artık Tüm Operatörlerde Ortak mı oldu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
2.895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türk Telekom kullanıyorum. Son zamanlarda Vodafone kullanan tanıdıkları arayınca HD ibaresi çıkıyor aramalarda ve ses çok net. Yani Volte çalışıyor.

Benim bildiğim Volte sadece şebeke içiydi. Sizde durum nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Geçen gün birisi daha demişti bunu

• Vodafone ve tt anlasdi diye duyumlar vardi.

• Umarım doğrudur. Olması gereken de bu çünkü.

• Hattım yeni olmasına rağmen VoLTE için aktivasyon mesajı attım hattınız uygun değildir dedi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Büyük ihtimalle doğru hocam yarın detaylı bir video çekerim ben, iPhone’dan iPhone’a TT arayan Vodafone aranan şekilde arama sonucunda sesi HD olarak aldım ben de

• Eşim vf kullanıyor ben tt .
    Her arayışımda HD logosu çıkıyor.
    Tt'dan Tcell deneyenlerde durum nedir acaba.?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GENERALCELL -- 14 Aralık 2019; 13:7:37 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Turkcelden tt ye, tt den turkcele denedim HD çıkmadı Vodafone da tek var herhalde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • c34 kullanıcısına yanıt
    iPhone’da HD yazmadığını için sesi duyunca belli olur

Lte üzerinden görüşme oluyor lte yazıyor yine

• Aynen Vodafone'da volte var, Türk Telekom kullanıyor iken Volte için mesaj atmıştım olumlu dönmüşlerdi mesaja, ancak volte olmamıştı. Şuan Turkcell kullanıyorum gene volte mesajı attım bunda'da cihazınız uyumlu değil diye döndüler ama Vodafone kullanıyor iken sıkıntısız bir şekilde volte kullanabiliyor idim. Özetle; şuan Türkiye'deki en iyi volte sistemi Vodafone'da olmalı...

• Sony telefona root atmadan volteyi nasıl açabilirim ? Eğer yapabilirsem tt-tr arası volteyi test ederim.

• oz4a O kullanıcısına yanıt
    Eğer ki telefonunuz da volte özelliği var ancak operatörünüz telefonunuz da volte'yi desteklemiyorsa şöyle yapabilirsiniz; Sim kartınızı çıkartıp operatör tarafından volte desteği verilen bir cihaza sim kartınızı takıp o telefon da volte'yi aktif edip sonra sim kartını sony cihazınıza taktığınız da muhtemelen volte aktif olacaktır, ancak sony cihazınız da volte özelliği yoksa hiç bir türlü kullanamazsınız.
  • c34 kullanıcısına yanıt
    Peki tam tersi durumda da kullanılabiliyor mu VOLTE ? Vodafone arayan TT aranan şekilnde ? Çünkü tek yönlü olursa saçma olur. :D
  • RmznKvcr R kullanıcısına yanıt
    Türk telekom için diyorsanız benim bildiğim yalnızca faturalı müşteriler için aktif olarak kullanılabiliyor volte. Onun harici cihazınızı desteklemiyor olabilir operatör.
    telefonda volte var ancak ilgili ayar yok. *#*#4636#*#* dan açıyorum hemen geri kapanıyor. Telefonda açabilsem turkcellde de açabilirim sim kartı iphone'a takıp
  • Şöyle bir şey var Türk Telekom dan Vodafone u arayınca HD görüşme başlıyor. Vodafone kullanan biri arayınca HD olarak çağrı başlamıyor.

• SYLAS S kullanıcısına yanıt
    Bununla ilgili haberler vardı 1-1,5 sene önce.

Hatta ilk denemeleri Zonguldak'ta yapıyorlardı.

Google'da aratırsanız çıkar.
  • Yaklaşık 1-1,5 sene önce Vodafone ve TT ortak altyapıyı kullanacaklarına daire haber çıkmıştı.

Hatta ilk denemeler Zonguldak'ta yapılıyordu.

Google'da aratırsanız çıkar.
  • mutalvarol M kullanıcısına yanıt
    Yaklaşık 1-1,5 sene önce Vodafone ve TT ortak altyapıyı kullanmaya başladılar. Yani TT kendisindeki fiber altyapıyı Vodafone'a kullandıracak, bunun karşılığında da TT'nin kapsama alanı problemlerinin yaşandığı yerlerde de Vodafone baz istasyonları kullanılacak.

Bununla ilgili ilk denemeler Zonguldak'ta yapılıyordu.

Google'da aratırsanız haberler çıkar.
    Sony firması yazılım güncellemesi gönderirse kullanabilirsiniz.

Şöyle bir şey anlatayım;

Bende paralel ithalat olan Samsung Galaxy S9+ var. Bu cihaz Qualcomm Snapdragon 845 işlemciye sahip ancak Türkiye'ye resmi olarak Samsung tarafından resmi olarak getirilen cihazlar Exynos işlemcili.

Exynos işlemcili cihaz bütün operatörler tarafından hemen tanınırken Snapdragon işlemcili cihaz 'VoLTE uyumlu değil' şeklinde gözüküyor. Hemde Samsung kendi cihazına VoLTE için güncelleme göndermesine rağmen.

Bu arada bendeki paralel ithalatlı cihaz root'lanmamış.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.