Şimdi Ara

Volvo C70 2.0 T hakkında bilgi lazım arkadaşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    biraz forumu kurcalayınca olumlu olumsuz yorumlar ile karşılatım. fakat üzerinden baya zaman geçmiş konuların. tekrardan konu açma ihtiyacı hissettim.

düşündüğüm araç budurhttps://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-yuksek-performans-c70-445595439/detay

yakın konusunda lpg olmasına rağmen beni çok üzer mi. ikinci eldeki pazarı çok düşük o yüzden alınca satmak sıkıntı olacak. onu çok dert etmiyorum açıkcası.
    sizce ne yapmalıyım :) yorumlarınız benim için çok değerlidir

• Güzel araçmış karizma duruyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araba güzel hoşta.

Satıcı 38li Amaaaaan.Bayisi de tamirciside satıcısıda...

Anladınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maşallah , uçan tank. Çok adam üzer bu otobanda. Audiler, bmw ler falan kale almaz bunu tipten ötürü, fakat canlarını fena yakar . Yalnız sizin cebinizi de yakar 16 litre fabrika verisi şehiriçi benzinde.
  • bu araca bu para verileceğine s40 1.9 T4 alır geçerim
  • Bende kayseriliyim :) kayseri hakkinda duyduklariniza cok itibar etmeyin hocam. Her memlekette olan duzenbazlardan burdada mevcut :) Allah kotulere denk getirmesin

• quote:

Orijinalden alıntı: blade_black

Bende kayseriliyim :) kayseri hakkinda duyduklariniza cok itibar etmeyin hocam. Her memlekette olan duzenbazlardan burdada mevcut :) Allah kotulere denk getirmesin

Amin Cümlemize.

• msansertekin kullanıcısına yanıt
    Biraz arastirinca s. ici 30 krs yaktigini ogrendim hocam. Lpg ile tabi. Bu gosterisede makul bir rakam gibi geldi

• M_aTRa_X kullanıcısına yanıt
    Bunu arastirayim lakin bu aracin durusu asaleti cok hosuma gitti

• Arkadaşımda vardı,parça fiyatları,bakımı çok yüksek değil,ortalamanın biraz üstü.Sağlam bir araç,kolay arıza çıkartmıyor.Tek sorun yakıtı,12-13 lt benzin altına düşmek biraz zor,basınca 20 lt görüyorsunuz.Ama tabi ben tın tın giderim derseniz 60-70km ile o zaman düşer sanırım 10 lt altına.Ama araç basmaya teşvik ediyor,motor şanzıman uyumu iyi.LPG yoktu onda ama bildiğim kadarı ile LPG'li olarakta sorun çıkartmıyor motor.

İlandaki fiyat eskiye göre biraz pahalı,yeni fiyatlara göre normal.27 bin civarına alınabilirse eğer bu fiyat segmentinde bu ayarda başka araç yok.
  • Bende s40 2.0 t var 2001 model çok memnunum . Gayet konforlu atak bir araç oldu..ama mutlaka bir volvo ustasıyla beraber gidip aracı tepeden tırnağa kontrol ettirin..ben ettirmedim 22000 e aldığım araç 30000 e mal oldu.allahtan ustam iyiydi.. yoksa çok daha fazlaya mal olurdu

Volvo C70 2.0 T hakkında bilgi lazım arkadaşlar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.