Şimdi Ara

VOLVO MOTORLARI GÜNCELLİYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Volvo, 2016 model yılı ile İngiltere'de yeni 1.5 benzinli motoru sunuyor. 122 hp ve 152 hp iki farklı güç çıkışı var. Bizde 1.6 dizel olan D2 ise oradan 120 hp'lik 2.0 dizel. D3 ; 150 hp, D4 ise 190 hp. Bu motorlar V40 ve S60'da kullanılıyor.

http://www.ototeknikveri.com/haber/4560/volvoda-motor-guncellemesi

• Ikinci eli olmadikca bizim ulkemizde malesef birsey ifade etmiyor adamlar gidiyor ruhsuz arabalari aliyor ayni paraya hemde premium olmayan

Agzinla kus tutsa yaranamaz yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benzinli motor ford motoru galiba

• Motorları güncellemek yerine 2.eli güncellemeliler
  • quote:

Orijinalden alıntı: fa229

Benzinli motor ford motoru galiba

Ford'un motorunun çap x strokdeğerleri; 79 x 81,4
    volvo'nun motorunun çap x strokdeğerleri ise;82 x 70,9

yani aynı motor değil
  • E daha 181 Beygirlik D4 Volvo sahibinden de yok neredeyse bir de motor güncellenecek 2-3 ay önce alanlar iyice zarar edecek yazık olmuş .
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

E daha 181 Beygirlik D4 Volvo sahibinden de yok neredeyse bir de motor güncellenecek 2-3 ay önce alanlar iyice zarar edecek yazık olmuş .

181'lik olanları alan var mı?

• Pek mantıklı güncellemelere benzemiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CarBuyer

quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

E daha 181 Beygirlik D4 Volvo sahibinden de yok neredeyse bir de motor güncellenecek 2-3 ay önce alanlar iyice zarar edecek yazık olmuş .

181'lik olanları alan var mı?

181 hp olan XC60 olarak epey bir var S60'da ise zaten fazla satma ihtimali olmadığından az olması normal. Sonuçta D2 var.

181 ile 190 hp aasında pek bir şey değişeceğini ve alanların zarar edeceğini sanmam. Volvo V40'ta sanırım bu motoru epey önce sunmaya başlamıştı yani Xc60 ve S60'da da bu motorun sunuluyor olması bekleniyordu.

• 190hp ler Turkiyeye geldiginde 181 likleri guncelleme ihtimalleri varmis. 0-100 leri ayni zaten. Bu arada 181 lik s60 sahibiyim. @carbuyer

• 1.6 dizel D2 satışı yazın duracak. Volvo kendi 1.6 dizelini 2017'de çıkaracakmış.

Volvo'nun böyle dizelsiz ülkemizde satması "imkansız"

Benim v40 d2 motorundan dolayı değer düşmesinden öte, değerini parlatacaktır diye düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: BatuDemirci

1.6 dizel D2 satışı yazın duracak. Volvo kendi 1.6 dizelini 2017'de çıkaracakmış.

Volvo'nun böyle dizelsiz ülkemizde satması "imkansız"

Benim v40 d2 motorundan dolayı değer düşmesinden öte, değerini parlatacaktır diye düşünüyorum

Aynen öyle 1.6 dizel V40,V40 Cross Country ve S60'ın değerleri artacak bencede. Volvo'nun yeni motorları 1.5 olacak ve üç silindirli Drive-E serisne ait olacak. Güncel 20 motorların bir silindirinin alınmış hali olacak.

Ancak şimdiki 1.5'i nerden buldular anlayamadım doğrusu.
  • Euro6 normlarına uyacaklar başka çareleri yok... Motorlardaki değişiklikler o yüzden...

• Güncelleme deyince aklıma hep fiyat artışı geliyor...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.