Şimdi Ara

Volvo S40 - 2008- 1.6D - 50.000km - 42.000TL almalı mı? [ACİL YARDIM]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Aydın
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2.el Volvo - S40 1.6D ------------------------ 2008 model , gümüş renk, 50.000km 42.000TL, sunroof,deri koltuk,çelik jant dahil.. bir de satıcı 2 paketi de var demiş ama tam bişy anlamadık.

Sizce bu araç alınır mı? Veya ne kadara alınır??

Bir de yeni kasa S40 ne zaman çıkar, bilgisi olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UNiCoDE -- 14 Ocak 2011; 15:57:04 >

• birileri bişy deseydi yaaww...
  • alınabilr ama ben volvo yerine başka bir araç alırdım
  • o kadar para vereceksen git sıfır al , sıfırı 50 bin zaten.
  • volvo sağlam araçtır ancak

motor focus, C4 1.6b109 ps ile aynı ve bu araçlar kasa ve motorlarını tamamen değiştiriyor özellikle focus.

volvo dada böyle bir değişiklik olabilir. motor konusunda iyi araştırma yapın derim.

hatta focusun yeni motoru şu an c max 1.6 TDCI araçlarında mevcut.
  • ilani simdi gördüm; görüslerimi belirteyim

Volvo s40, tasarimi, konforu ve güvenligiyle öne cikan bir arac.

2008 de cikan modelleri pek bilmiyorum ama 2010da cikanlarda Volvo'nun "R Design" S 40 lari sundugu donanim özellikleriyle gercekten cok iyi. Yeni S 40 larda 1.6 Dizel Start / Stop modeller icin baslangic fiyati 50.910 TL olmasi lazm. Bahsettiginiz aracin özellikleri neler, bos bir arac mi, yoksa diyelim, hiz sabitleme, yokus kalkis destegi, kör nokta yardimcisi, direksiyondan kumandali yol BS gibi özellikleri var mi? Eger dolu bir aracsa sifir bir S40'i dolu alirsaniz fiyati 60 bini buluyo hatta gecebiliyor. Hal böyle olunca 50 bin km.de buldugunuz bu arac alinabilir bence. Ama yok fazla özelligi olmayan boz bir S40'sa buldugunuz araba, o zaman ben de sifirlarina bakin derim. Cünkü bu isin ödenme kismi da var. Arabayi bayiiden alirsaniz size cesitli ödeme alternetifleri sunarlar. Oysa ikinci el satan kisi muhtemelen pesin para ariyodur. Bunlari da unutmayin.

Ne alirsaniz alin, alacaginiz arac simdiden hayirli olsun, kazasiz belasiz yolculuklar dilerim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.