Arkadaşlar, 2008 model volvo s40 aracımın bi-xenon farı arıza yaptı. oem olarak üzerinde hangi model xenon mevcut biliyormusunuz.
birde bagajdaki plaka aydınlatma lambası ve iç aydınlatma sistemi ve ayak aydınlatma sistemindeki ampüllerin modeli nedir. beyaz ledli olan hangi model uyar aceba. bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımlarını bekliyorum..
bagajdaki plaka aydınlatma lambası ve iç aydınlatma sistemi ve ayak aydınlatma sistemindeki ampüllerin modeli c5w imiş fakat boyu kaç mm lik onu bulamadım. xenon konusunda halen yardım gerekiyor ?
Sorunun nedeni farın alt kısmındaki balast (far beyni ) yada ampuldur. Ampulse kolay d2s ampul var hatırladığım kadarıyla int. Rahatlika temin edebilirsiniz. Yok beyinse is biraz daha zor temin konusunda ama oda Ankara'da yada istanbuldan temin edilebilir.
tam olarak aradğım bunların marka ve modelleri neler aceba. herhangi bir balast uyar mı?
Herhangi bir Balast uymaz.
marka olarak kastetmiştim. bu konudan pek anlayan yok gibi forumda..
Bu konuda anlamayacak birşey yok. far Valeo xenon kit phılps. Başkada balast uymaz.
teşekkür ediyorum yardımlarınız için fakat philipsin hangi modeli onu soruyorum. marka model link verebilirseniz sevinirim..
bu arada farı söküp xenon ampülüne baktım. D2S değil D1S imiş. buna uygun ampül buldum fakat d1s uygun balast bulamadım. nerden temin edebilirim aceba?
İnternette çıkmaları bir mevcut.bir araştırın derim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme