Şimdi Ara

Volvo S40 T4 mü Mitsubishi Lancer mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • S40 ın hangi motoru en iyidir? Lpg ve performans açısından en uygunu hangisi ve hangi araç daha sorunsuz olur. Fiyatları genelde aynı 23-24 civarı. Örnek ilanlar,
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mitsubishi-2006-mitsubichi-lanzer-lpg-li-abs-li-kimali-dort-cam-elektrikli-236096305/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-s-40-volvo-2.0-t4-206227839/detay

Kesinlikle manuel düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Lancer iyidir az yakar performans konusunda volvonun az gerisinde kalsada sorun çıkarmaz artı olarak 5 yaş daha genç

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xmen64

Lancer iyidir az yakar performans konusunda volvonun az gerisinde kalsada sorun çıkarmaz artı olarak 5 yaş daha genç

az gerisinde derken? t4 200hp
  • xmen64 kullanıcısına yanıt
    az gerisinde derken???
  • jimhendrix kullanıcısına yanıt
    senin cevabı okumadan yazmışım
  • jimhendrix kullanıcısına yanıt
    136 hp
    Edit 200 hp imis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xmen64 -- 11 Ekim 2015; 17:16:57 >
  • quote:

136 hp

2.0 atmosferikler 136 ve 140 olarak var, t4 ler 200hp
    yanlışım varsa düzeltsin volvocular
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VW Polo MK3'mü Opel Corsa B'mi?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Merhaba.
    Parçası pahalı arabayı Volvo olsa bile tercih etmem.

• quote:

136 hp

Teknik detaylara bakıp 136 hp yazmak da neyin nesi Fikir sahibi olmaya çalıştığınız motor düz 2.0 olup 136 beygir güç üretmektedir.
    T4 modeli turbo beslemeli 1.9 200 beygir motora sahip, 300nm tork üretmekte.Kısacası lancerın içinden geçebilecek araç.Düzgün araştıralım,bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayalım lütfen.İyi forumlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BirDHayranı

quote:

136 hp

Teknik detaylara bakıp 136 hp yazmak da neyin nesi Fikir sahibi olmaya çalıştığınız motor düz 2.0 olup 136 beygir güç üretmektedir.
    T4 modeli turbo beslemeli 1.9 200 beygir motora sahip, 300nm tork üretmekte.Kısacası lancerın içinden geçebilecek araç.Düzgün araştıralım,bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayalım lütfen.İyi forumlar.

Alıntıları Göster
    T4 vazgeçilmez.Bir ara S70 T5 düşünüyordum ciddi ciddi.

Ben T4 derim.Bakımlı,düzgününü bulursanız üzmez sizi.

• Sonradan düştü kusura bakmayin editliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: BirDHayranı

quote:

136 hp

Alıntıları Göster
    kısıtlı bütçe ile yürütecekseniz lancer.

ama arabaya fazla para vermek istemeyenlerdenseniz t4 motorla beraber çok keyifli bir araba

• Hayrına up

• quote:

Orijinalden alıntı: CyberBot

Hayrına up
    Marka olarak tabi arada çok fark var ama Mitsubishi de kötü araba sayılmaz. Volvo'nun parçası biraz daha pahalı olur ama daha sağlam arabadır. Hız arıyorsan Mitsubishi, sağlamlık arıyorsan Volvo seçmeni öneririm bu noktada. Volvo'nun otomatik vites olmasını da göz önünde bulundur, en azından benim için olmazsa olmazdır.

Düzeltme: Manuel istediğini sonradan gördüm, sorunun cevabını kendin vermişsin zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre_1881 -- 11 Ekim 2015; 23:41:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre_1881

Marka olarak tabi arada çok fark var ama Mitsubishi de kötü araba sayılmaz. Volvo'nun parçası biraz daha pahalı olur ama daha sağlam arabadır. Hız arıyorsan Mitsubishi, sağlamlık arıyorsan Volvo seçmeni öneririm bu noktada. Volvo'nun otomatik vites olmasını da göz önünde bulundur, en azından benim için olmazsa olmazdır.

Düzeltme: Manuel istediğini sonradan gördüm, sorunun cevabını kendin vermişsin zaten.

Alıntıları Göster
    T4 !
  • quote:

Orijinalden alıntı: HazzaR

T4 !

Alıntıları Göster
    Çok farklı alanlarda araçlar
  • Volvo bu km.ye kadar benzinli kullanılmışsa ne ala. Ama ben hiç sanmıyorum. 5 sene kullanıcısı olduğum araç ama benzini içer. Bakımları zamanında yapılmışsa diri bir araçsa, performansıda seviyorsanız T4'ü tavsiye ederim. Lpg konusuna gelince, 100.000 km ile lpg ile kullandıktan sonra neredeyse bir motor yaptıracak kadar masraf yapmıştım. Şu an s60 kullanıyorum ama hala T4'üm tadı damağımda.

• Hiz istiyorsan mitsu diyen arkadas neyin kafasindasin , bahsi gecen t4 makyaj gormustur
    1.9 degil 2.0 turbodur 200 beygir 300 tork verir makyajda ic kisim degisti kronik alt takim hatalri duzeltildi sips donanimina kadar doludur ve acayip zevklidir 2 yil t4 kullandim 320 520 vs vs birsuru araca şaka yapmanin verecegi zevk tartisilmaz lpgde suan ortalama 12 litre yakar mitsuya kiyasla alinir hem tank hemde mermisi gibidir

• quote:

Orijinalden alıntı: NamSalanAdam

S40 ın hangi motoru en iyidir? Lpg ve performans açısından en uygunu hangisi ve hangi araç daha sorunsuz olur. Fiyatları genelde aynı 23-24 civarı. Örnek ilanlar,
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mitsubishi-2006-mitsubichi-lanzer-lpg-li-abs-li-kimali-dort-cam-elektrikli-236096305/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-s-40-volvo-2.0-t4-206227839/detay

Kesinlikle manuel düşünüyorum

Aslinda 2 mitsubishi arasinda karar vermeye calisiyorsunuz eski kasa s40 lar mitsubishi carisma ile platform kardesidir ve ayni fabrikada uretilmislerdir.

• Bu kasa lancerlar hakkında bilgisi olan varmı nasıl araçtır kendileri tavsiye eder misiniz

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.