Şimdi Ara

'VOLVO S60 (2011 ve sonrası): Sorular, Cevaplar ve Dostluklar' (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19.647
Cevap
151
Favori
1.432.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Benim için bu güzel arabanın önündeki tek kusur 339 lt bagaj hacmi .
  • Sitesinde 380lt diyor ama burada bir yanlışlık olabilir, yada ölçüm sistemleri farklı. B sınıfı araçlara baktığınızda(Polo, fiesta ve benzeri araçlar) ortalama bagaj hacimleri 280lt civarı. C sınıfı araçlarda ie bu rakam 400 civarı. C sınıfı hatchback araçlarda bile ortalama 380lt . S40'da 404lt..

Tüm bunlara bakınca D sınıfı bir araçta 380lt'lik bir bagaj hacmi gerçekten ilginç.

Aracı görüp inceleyen arkadaşlar herhalde bu konuda en doğru yorumu yapacaktır.
  • Bugün Volvo.tr ye aşağıdaki emaili gönderdim ve aldığım cevap aşağıda..

Sayın .....,

S60 ve V60 1.6 2011 yılının birinci çeyreğinde satışa sunulacaktır.

Arzu ettiğiniz takdirde detaylı bilgi için sizi bir yetkili satıcımıza yönlendirebiliriz.

Saygılarımızla,
    Volvo Line
    444 4 858

>Merhaba,
    >Yıl sonu piyasaya sürülecek olan S60/V60 modelini sabırsızlıkla bekliyorum. Bu modellerde web sitenizde de belirtildiği şekilde 1.6 litre T4 motorlu ve Powershift şanzımanlı modelin tahmini piyasaya sunulma tarihi nedir?
    >Teşekkürler.
  • Selamlar
    İstanbul da zeytinburnu volvo Grup oto ya gittim .orada s60 ın d5 modelini gördüm (yeni kasa).arabaykılıyor en üst modeli imiş fiyatta yıkılyor tabi 160bin lira:)

Ben tabiki direkt sordum 1.6 gdti powershift modeli.arkadaşlar sıkı durun:)
    fiyat 75bin lira ve standart paket:)volvo kafayı yemiş .araba kasım aralık gibi satışa başlıyomuş ya da ön sipariş.ancak fiyat belirlenmiş.Alayınıza hayırlı olsun
    3.20d fiyatına 1.6 benzinli volvo s60 ınız.hayatta o parayı vermem.neden derseniz .bu araç muhtemelen en baz şekli bunu oradaki d5 e benzetmek için en az fiyatın 100 bin olacagını söylediler:)vergi mergi indirimi dinlemiyor volvo turkiye bu paraya ben almam alacaklarınız varsa hepinize hayırlı ugurlu olsun kardeşlerime.....

ben yeniden ford a döneyim haddimi bileyim:)
    belki bir ümit aynı motor mondeo da bari adam gibi olur belki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: certac

Selamlar
    İstanbul da zeytinburnu volvo Grup oto ya gittim .orada s60 ın d5 modelini gördüm (yeni kasa).arabaykılıyor en üst modeli imiş fiyatta yıkılyor tabi 160bin lira:)

Ben tabiki direkt sordum 1.6 gdti powershift modeli.arkadaşlar sıkı durun:)
    fiyat 75bin lira ve standart paket:)volvo kafayı yemiş .araba kasım aralık gibi satışa başlıyomuş ya da ön sipariş.ancak fiyat belirlenmiş.Alayınıza hayırlı olsun
    3.20d fiyatına 1.6 benzinli volvo s60 ınız.hayatta o parayı vermem.neden derseniz .bu araç muhtemelen en baz şekli bunu oradaki d5 e benzetmek için en az fiyatın 100 bin olacagını söylediler:)vergi mergi indirimi dinlemiyor volvo turkiye bu paraya ben almam alacaklarınız varsa hepinize hayırlı ugurlu olsun kardeşlerime.....

ben yeniden ford a döneyim haddimi bileyim:)
    belki bir ümit aynı motor mondeo da bari adam gibi olur belki?

valla, standart donanımla bu araç 75 bin TL ye satılırsa, volvo benim için de -1 desin! o parayı ben de vermem.. yeni kasa passat'ı da listemden çıkarmak üzereyim dsg problemleri yüzünden. tek ümidim benim de aynı motor ve şanzımanın mondeo'da kendine yer bulması. o da olmazsa artık lanet olsun deyip 2.0 tdci powershift Kuga alacağım ve geçececim!

• O paraya S80 alınırmı alınır.
  • akorkmaz 11
    valla ben kuga yı son seçenek olarak söylemedim.ne dediysen aynısına katılıryorum:)
  • Yeni S60 D3 premium paket(ek olarak 17'' çelik alaşım jant) için 86 bin lira teklif aldım. S40 D4 paketten yeni S60 D3 e geçiş yaptım ama gel gör ki arabayı herhalde 5-6 ay sonra anca alabileceğiz. Uzak doğudan dolayı kota bu yıl için dolmuş. 2011 başı geldiğinde bizi ne gibi sürprizler bekliyor bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mordeaur -- 18 Eylül 2010; 21:25:10 >
  • selam d3 dizel 2.0 163 hplik olan dimi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: certac

selam d3 dizel 2.0 163 hplik olan dimi ?

Evet. S40 D4 ile aralarında fiyat olsun performans olsun minimal farklar olduğundan S60 ile birlikte bir üst classa taşımış oldum çıtayı. Bu arada T6 modelini gördüm showroomda tek kelime ile harikulade bir araç. İç olsun, dış olsun eşsiz olmuş.
  • T6 modeli hangi showroom'da gördünüz? Etiler arkasta mı hala?
  • quote:

Orijinalden alıntı: llUlisisll

T6 modeli hangi showroom'da gördünüz? Etiler arkasta mı hala?

Ankara Grup Volvo'da gördüm. 1-2 hafta oldu.
  • Bugün Ankara'da konya yolunda beyaz bir tane gördüm ağzım açık kaldı .Neyse ki 2 yıl alıcak param yok yoksa sıra gelmiyecek diye çatlardım.
  • Bu da R versiyonuymuş.

'VOLVO S60 (2011 ve sonrası): Sorular, Cevaplar ve Dostluklar'
  • Araba zaten o kadar spor görünüyor ki, R Design'a gerek bile yok:)
  • R-Design bir kademe daha yükseltmiş çıtayı, eşsiz bir görüntü çıkmış ortaya.

Heico'nunkiler de güzel. Hatta sanıyorum ki fiyat farkı vererekten Heico imzası altında belirli ülkelerde bazı Volvo modellerini satın alabiliyorsunuz.

• bugün otokoç adana ile konuştum. S60/V60 modelinin yılsonu/yeniyılbaşı gibi 1.6 t motor ve powershift şanzıman ile sunulacağı söylendi. 2.0t araçların 4-5 hafta sonra gelecek ve bana bu araçlar geldiğinde gelin test sürüşü yaptıralım dediler. aracı beğenirseniz 1.6t için istediğiniz renk ve özelliklerde siparişinizi alırız dediler. satış temsilcisinin dediği bu modelin 70 bin liradan başlayacağı ancak aracın epey dolu olduğu.
    bakalım bekleyip göreceğiz...

edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Gato Negro -- 24 Eylül 2010; 16:17:19 >
  • eğer 70 binden s-60 alınabilecekse yok satar,çünkü dizayn gerçekten harika olmuş...

bu araç çığlık ata ata gezer sokaklarda sölim...gözü kapalı 2.0 dizeline 100 lira verilir...
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.