Şimdi Ara

'VOLVO S60 (2011 ve sonrası): Sorular, Cevaplar ve Dostluklar' (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
19.647
Cevap
151
Favori
1.432.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • güzel bilgiler,güzel fiyatlar.bu fiyatlara yok satacağı kesin...şimdiden kuyruğa girmek lazım...
  • Beklediğim araç olan V60 T4 ve Powershift şanzıman bu hesaplar doğru çıkarsa 68-70 bin TL den başlar gibi geliyor.. Bakalım Ocak gibi gelecek deniyor. Yine beklediğim bir araç olan yeni kasa Passat 1.4 tsi (122 hp) DSG nin 60 bin TL olacağı tahmin ediliyor. Eğer hesaplar böyle olursa alınabilir gibi duruyor bana göre..
  • v 60 güzel bi sw olmuş...tercih edilebilir,pasatı henüz görmedim...ama 70 bine v60 alabilmek güzel olur...

'VOLVO S60 (2011 ve sonrası): Sorular, Cevaplar ve Dostluklar'
  • konsept modele baya yakın gerçek kasası...

• Belki alisamadigimdandir daha neden bilmiyorum ama ben yeni s60'i cok begenmedim.
  • Normaldir. Yeni modeller alışılana kadar başlangıçta genellikle pek beğenilmez ondan sonra da vazgeçilmez olurlar :)
  • siz ne düşünüyorsunuz bilmiyorum ama aracın gerçeği fotograflardan kat kat daha çekici duruyor.

Hem çok sportif hem de çok asil bir hali var. 2.0 diesel motorlar sanırım ocakta teslime başlıyor. Çok çok sıkı bir alternatif.

Açıkçası gerçeğini gördükten sonra fotolar tat vermiyor bana..
  • D3 motorlu S/V60 ve diğer modeller güncel fiyat listesine eklenmiş. S60 D3 89 bin TL!
  • akorkmaz11 benden çok yaşıyacaksın :) Tam ben yazacaktım.

Fakat! D3(163bg) yerine D4(177Bg) i koysalardı satış rakamları çok daha iyi olurdu...
  • Yeni S60 2000cc 163 bg D3 dizel motorlusunun fiyatı 89bin tl
    Eski S60 2400cc 185bg D5 dizel motorlusunun fiyatı ise donanımına göre 42-50 bin Avro arasındaydı. Üstelik bu fiyatın yarısından fazlası vergi idi. Yenisinin ise vergi avantajı var; yarısı bile vergi değil. O zaman fark neden? Yenisi daha sağlam malzemeden mi üretilmiş? Eğer Volvoyu biraz tanıyorsam durumun bu olmadığını biliyorum.
  • arkadaşlar yeni s60 ın motor hacmi eskisine göre küçük olabilir, + artık yüksek vergi diliminde de deyil, ancak s60 ın rakiplerinin fiyatları ortadayken bu aracın onlardan çok daha ucuza satılmasını beklemek ancak hayal olur, daha doğrusu gönülister ancak boyle olmiyacağını sizlerde biliyorsunuz, + yeni s60 ın eskiye nazaran daha çok dikkat çektiği açık ,şuan da rakiplerinden bir adım önde olduğunu düşünüyorum;kaldıkı rakiplerine bakmak lazım hepsinin baz fiyatları bu civarda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ylçntş -- 23 Ekim 2010; 1:16:17 >
  • Selamlar
    Bakalım d3 geldi.1.6t de sanırım fuarda tanıtacaklar.Şu an ingiltere ve birçok avrupa ülkesinde satış listesinde.Üstelik powershift şanzuman ile beraber.
    D3 dizel e nedense powershift değilde geartronic kullanılmış.Fazla bilgim yok ama sanırım bu şanzuman ve motor kombinasyonu zaten vardı volvo da?

umarım bu vergi diliminde ki avantajı volvo turkiye kendine çevirip de o avantajı da bize dezavantaja cevirmez.
  • Ben Volvoyu kendi kategorisi içinde değerlendiririm. Mersedes, Audi ve BMW ile kalite olarak karşılaştırabilirsiniz, ki bu karşılaştırmanın da model bazında olması gerek, ama ülkemizdeki fiyatları açısından karşılaştırmaya hiç gerek yok. Zira bu markaların piyasa değeri Volvo'dan yüksek. Alıcı kitlesi bambaşka. Benim bildiğim Türk D3 motorlu S60'a o parayı vermektense 1600 cc motorlu C serisi alır. Olmadı 1400 cc motorlu Passat alır. Zaten öyle de yapıyor.
  • Alan alsın hesheit bundan öncede alıyorlardı bundan sonrada alsınlar;ülkemizdeki bakış acısı değişmediği sürecede bu böyle olacak üstad;ayrıca yeni s40 ta yakaladıgı satıs rakamları ve iyi ikinci el degerini yeni s60 tada yakalayacagını dusunuyorum, çünkü bana göre bu yeni d3 motor tam türkiyeye göre ve araçta çok iddialı.
    Geçenlerde adana volvoya uğradıgımda certac arkadasın sordugu soruyu bende satıcıya yoneltmıstım hatta s40 ta daha fazla guc oldugunu belırtmıstım satıcıda s60 takı d3 motorun geatronıc sanzumanla çok uyumlu çalıştıgını bunedenle eşdeger bır guc ve konfor sagladıgını soylemıstı tabıı bunlar satıcının bana soyledıklerı zamanla gorecegız arkadaslar.
    Valla araç tutarsakı tutacak gibi bence Volvo vergi dilimi flan dinlemez bunu kendi lehine avantaj a çevirir gibi geliyor bana.
  • donanımı yüksek bi s 60 2.0 dizel 100 milyona alınabiliyorsa eder derim.

türk milletinin volvo ya karşı bilgi ve ilgisizliği ise bizler için hep avantaj olacaktır...

her köşebaşında arabamın aynısından görmek beni rahatsız eder,az satsın daha iyi.ikinci elde dizel olduktan sonra her zaman değerini buluyor.volvoyu bilen alsın...bilmeyen bmw merco alsın... üstünede %20 fazla ödesin...
  • Elbette Volvo'nun Türkiye'deki marka imajının düşüklüğünden yararlanıyoruz.
    Jetta, Focus, Golf mü, S40 mı diyenlere S40 değil diğerlerinden biri demekten hoşlanıyorum. Hele Passat mı S80 mi diye soranlara en güçlü ses tonumla Passat demek acayip hoşuma gidiyor. XC60'ı da rakipleri ile yeterince karşılaştırdım. Onun yerine GLK veya Q5'i seçip bunlar daha iyi diyenleri duyunca espri duymuş gibi oluyorum
  • volvonun sitesine girdim s60 ı inceledim,hayran kaldım.yalnız donanım listesini göremedim.indirdiğim broşürde de tam olarak bilgi sahibi olamadım.standart olanlar,opsiyonlar nelerdir?bunu nerden öğrenebilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hesheit

Elbette Volvo'nun Türkiye'deki marka imajının düşüklüğünden yararlanıyoruz.
    Jetta, Focus, Golf mü, S40 mı diyenlere S40 değil diğerlerinden biri demekten hoşlanıyorum. Hele Passat mı S80 mi diye soranlara en güçlü ses tonumla Passat demek acayip hoşuma gidiyor. XC60'ı da rakipleri ile yeterince karşılaştırdım. Onun yerine GLK veya Q5'i seçip bunlar daha iyi diyenleri duyunca espri duymuş gibi oluyorum

Millet çok cahil maalesef

• quote:

Orijinalden alıntı: hesheit

Elbette Volvo'nun Türkiye'deki marka imajının düşüklüğünden yararlanıyoruz.

Selamlar herkese,
    Dün Volvo'nun davetlisi olarak IstanbulPark'daki 'Çılgın S60' ın tanıtım organizasyonuna gittim.
    Performans testinde toplam 6 tur Formula 1 pistinde döndüm, emin olun anlatmaya kelimeler yetmez, yetse bile buraya yazamam.
    Kullandığım araç D5 AWD R-design idi, pit alanında durduğumda balatalardan dumanlar çıkıyordu, araca acımadım dersem yalan olur.
    Bridgestone Potenza Adrenalinler 30-40 turda bir değişiyordu.
    Diğer test alanları, Otomatik frenli yaya algılama sistemi, Ön kamera & şehirde güvenlik ve adaptif hız sabitleyici parkurlarıydı.
    Volvo'nun güvenlik algısı daha önceleri belki daha çok sağlamlık olarak düşünülürdü ama şu anda 'önleyici güvenlik' sistemlerinde dünya lideri konumda, icat ve yenilikleriyle gurur duyulacak bir şekilde yoluna devam ediyor. Bunu dün yaptığım testler ve daha önce hiç yaşamadığım deneyimler sayesinde gördüm ve öğrendim.
    Ben 2 sene önce sıfır bir s40 1.6D almıştım, hala severek ve özenle kullanıyorum ama 2 seneden sonra ilk defa dün akşam rüyama bir araç daha girdi.
    Yeni Volvo S60
    Bu arada araçlara o kadar çok yoğunlaştım ki resim çekmeye fırsat bulamadım,sadece birkaç resim çekebildim, daha çok pistteki turları arkada oturan arkadaşım sağolsun videoya kaydetti. Bu arada şunu da söyleyeyim, 90binTL den başlayan fiyatlara ve 100bin TL ye çok dolu bir S60 alabilecekken gidip C180komp. gibi bir araç alan varsa
    gerçekten kazıklanıyor demektir.
    Müsayit bir zamanımda daha çok yazacağım ama şu kararım kesin ve iddaa ediyorum, Yeni S60'ı görüp test edecek MB C serisi, BMW 3 serisi, ve Audi A4 sahipleri
    nelere sahip olduklarını ve olmadıklarını görünce eminim çok üzüleceklerdir.
    Sevgiler.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.