Şimdi Ara

'VOLVO S60 (2011 ve sonrası): Sorular, Cevaplar ve Dostluklar' (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
19.647
Cevap
151
Favori
1.432.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu arada zeytinburnu grupta siyah içi kiremit bi s-60 var.gerçekten çok uyumlu ve siyah renk çok yakışmış,bir xc 60 kullanıcısı olarak gözüm biraz s-60 ta kaldı desem yalan olmaz...
  • yok mu pariste tanıtımı yapılan V60 hakkında fuardan elde edilen bilgi ve resim sahibi birileri?
  • yeni s-60 yavaş yavaş caddelerde akmaya başladı,dün gördüm bi tane,o kadar araba içinde bütün gözler ona yönelmişti...vatandaş kazasız evine varabildimi bilmiyorum artık...

maaşallah...
  • an itibariyle ntv de volvo s60 reklamı dönüyor....yeni reklamlar hayırlı olsun...
  • Siz böyle anlattıkça iyice sabırsızlanıyorum. Benim D3 15 aralıkta gelecek, kim bilir nasıl dayanacağız. 24 Ekim'de İstanbul'a test sürüşü ve çeşitli organizasyonlar için davet aldım. Deneyimlerimi sizinle paylaşmaya çalışacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mordeaur -- 11 Ekim 2010; 7:59:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mordeaur

Yeni S60 D3 premium paket(ek olarak 17'' çelik alaşım jant) için 86 bin lira teklif aldım. S40 D4 paketten yeni S60 D3 e geçiş yaptım ama gel gör ki arabayı herhalde 5-6 ay sonra anca alabileceğiz. Uzak doğudan dolayı kota bu yıl için dolmuş. 2011 başı geldiğinde bizi ne gibi sürprizler bekliyor bakalım.

size ekstra bir indirim mi yapıldı? listesinde standart donanım araç zaten 89.000 lira gözüküyordu bayide? siz premium paketli 17 jantlısını 86.000 lira diyorsunuz?

bu fiyata gerçekten alınıyorsa a5 sportbackten s60 a kaymayı düşünüyorum arada 30.000 civarı fark oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onuruno99

quote:

Orijinalden alıntı: Mordeaur

Yeni S60 D3 premium paket(ek olarak 17'' çelik alaşım jant) için 86 bin lira teklif aldım. S40 D4 paketten yeni S60 D3 e geçiş yaptım ama gel gör ki arabayı herhalde 5-6 ay sonra anca alabileceğiz. Uzak doğudan dolayı kota bu yıl için dolmuş. 2011 başı geldiğinde bizi ne gibi sürprizler bekliyor bakalım.

size ekstra bir indirim mi yapıldı? listesinde standart donanım araç zaten 89.000 lira gözüküyordu bayide? siz premium paketli 17 jantlısını 86.000 lira diyorsunuz?

bu fiyata gerçekten alınıyorsa a5 sportbackten s60 a kaymayı düşünüyorum arada 30.000 civarı fark oluyor.

Filo indirimi ile aldım ben.

• Merakımı gidermek için Bugün Zeytinburnu'nda ki Volvo bayisine gittim. İçerde bir tane gri ile krem rengi arası bir s60 duruyordu. Tam da hatırlayamıyorum d4 veya d5 diye geçen dizel bir model. Ayrıca AWD özelliği de var. Etiket fiyatı 152 bin TL.

5-10 dakkalık kısa süreli izlenemilerim şöyle: Önden yeni s60 gerçekten göz dolduran bir yapıya sahip. Arka koltuk diz mesafesi önceki s60 ile yani benim kullandığımla hemen hemen aynı. Eğer ön koltukta oturan kişiler biraz rahat oturmak isterlerse arkadakilerin rahatsız olacağı kesin.

Bagaj uzunluk olarak önceki s60'a göre biraz daha kısa geldi. Ama Arka yapısının daha yüksek olması nedeniyle derinliği biraz daha fazla gibi. Sanırım artılar eksiler birbirini götürünce birbirine yakın bir bagaj hacmi çıkar ortaya.

Ön konsol güzel ama etkileyici değil gibi geldi bana. Diğer bir anlatımla eski s60 ın konsolunda yeni nesil malzemeler kullanılmış olsa benim açımdan yeni s60'dan daha güzel olabilir...

Direksiyonu da beğenmedim.

Ön koltuklar ise eski nesile göre biraz küçülmüş gibi geldi. Sırt bölgesindeki yanal destekler fena değilse de oturulan minder kısmı kısa ve yanal destekler açısından zayıf. Minder kısmı yani poponun konduğu yerin kısa olması vücut ağırlığının popo çevresinde toplanmasına yol açtığından uzun yolculuklarda yorucu olabiliyor. Yani diz altı desteğinin olması bu fiyatla satılan bir araçta olması uygun olurdu diye düşünüyorum.

Not: Fotoğraftaki ben değilim...
     'VOLVO S60 (2011 ve sonrası): Sorular, Cevaplar ve Dostluklar'

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HiGHWAYMOUSE -- 11 Ekim 2010; 18:08:11 >

• Şu arabanın iç dizaynını eski kasaya monte edeceksin, bineceksin
    Ben kasayı beğenmedim.
  • ben önünü yeni e serisine benzettim
    arkayı da bişeye benzetcem ama du bakalım

• buda merco

• arkayıda lagunaya benzeteceksin kesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreee85

arkayıda lagunaya benzeteceksin kesin

valla çıkaramıyorum ya sabaha kadar uyku yok bana
    maserati diyodum butun modellere baktım yok, lancia ile mazereti karışımı gibi ama eminim bulacam
  • bu arada şöyle fotolara bakınca e serisi yenis60ın yanında sönük kalmış gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ylçntş -- 12 Ekim 2010; 17:06:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hesheit

Bu da R versiyonuymuş.

• ŞU VOLVONUN SERVİSİ PAHALI SORUNLU DİYEN ARKADAŞLARA Bİ DAHA DÜŞÜNÜN DERİM...

DÜN GOLF 1.4 TSI BAKIMINA 400 LİRA ÖDEDİM,SERVİSTE OTURCAK YER BULAMADIM,

GEÇEN HAFTA VOLVODA PASTA BÖREK YİYE YİYE 480 LİRAYA SERVİS YAPTIRDIM...İLGİ ALAKADA GAYET GÜZEL,SIRA YOK,ADAM GİBİ DE MUAMELE VAR...
  • arkadaşlar 1.6 dizel ve benzinliler ne zaman gelecek...
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenkli

arkadaşlar 1.6 dizel ve benzinliler ne zaman gelecek...

dizeli bilemem ama 1.6 benzinli modellerin yılbaşı gibi burada olacağı otokoç-adana tarafından bana söylendi....
  • 1.6 dizel veya benzinli motorlar ve ürün gamı hakkında bilgisi olan arkadaşlar motor, donanım, fiyat, tarih gibi konuları bir zahmet aydınlatabilir mi
  • T3,T4 motorlar İngiltere'de satılmaya başlamış. Volvo Fransa sitesinde teknik veriler var.

T3 = 1596 cc , 150 hp , 240 tork ( 1600-4000 devir) 0-100 km = 9,5 sn Yakıt Tüketimi = 8,6- 6,6-5,3 son hız = 210

T4 = 1596 cc , 180 hp , 240 tork ( 1600-4000 devir) 0-100 km = 8,3/9.0 sn Yakıt Tüketimi = 8,6(10,1)-6,6(7,4)-5,3(5,9) son hız= 225

Arkadaşlar yurtdışı siteleri takip edenler bilir. Almanya ve Fransa'da motor hacmi 1.6 lt ye kadar olan araba fiyatları ile ülkemizdeki fiyatlar hemen hemen aynı. Örnek olarak Volvo S40 D2 nin baz donanım fiyatları Almanya ve Fransa'da yaklaşık 48-50 bin TL. Bizdeki fiyatta 50 bin tl civarında. bu karşılaştırmayı diğer marka ve modellerde yapınca da benzer sonuçlar çıkıyor. Volvo S60 da kullanılacak T3 ve T4 motorda 1.6 lt olduğu için benzer fiyatlarla Türkiye'de satılması gerekir. Fransa da Volvo S60 T3 baz donanım fiyatı= 28900 euro (57500 TL) diğer donanım paket fiyatları ise 31000-33700-33950(R Design)-38580 euro. Bu verilere göre S60 T3 baz donanımın ülkemizde yaklaşık 60000 TL civarına satılması gerekir.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.