Şimdi Ara

volvo s60 d3 2.0, bmw 3.20d, audi a5 s-line 2.0 dizel

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
3.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu üç araba arasında kaldım. aslında tercihim şu an volvodan yana ancak arabayı test için oturduğumda ön görüş açısı yetersiz geldi bana ya. arbanın sağını solunu doğru dürüst göremiyorum. ön kaput biraz kabarık. hiç test eden veya kullannanınız var mı? ben mi garipsedim yoksa anlamadım... volvo aracın ön tarafı için park kamerası ve radar koymuş. önden yaklaşınca uyarı veriyor...

diğer araşçlarda aklımda ama karar veremedim bir türlü. volvo daha güncel gibi geliyor. bmw 3 kasa değişecekmiş. audi se gereksiz pahalı gibi.. elimde 120.000 lira var. torku iyi, oturaklı bi araba istiyorum. öneriniz nedir???

• quote:

Orijinalden alıntı: dr_chatlack

arkadaşlar bu üç araba arasında kaldım. aslında tercihim şu an volvodan yana ancak arabayı test için oturduğumda ön görüş açısı yetersiz geldi bana ya. arbanın sağını solunu doğru dürüst göremiyorum. ön kaput biraz kabarık. hiç test eden veya kullannanınız var mı? ben mi garipsedim yoksa anlamadım... volvo aracın ön tarafı için park kamerası ve radar koymuş. önden yaklaşınca uyarı veriyor...

diğer araşçlarda aklımda ama karar veremedim bir türlü. volvo daha güncel gibi geliyor. bmw 3 kasa değişecekmiş. audi se gereksiz pahalı gibi.. elimde 120.000 lira var. torku iyi, oturaklı bi araba istiyorum. öneriniz nedir???

Aralarinda en iyisi tartismasiz 2.0 tfsi 211 hp bir a5 sline...

320d sedan guzel degil,coupe nin ise arkasi cok cirkin bence.

Volvo ise a5 in yaninda cok sonuk kaliyor estetik olarak,hem icinde hem disinda bir orantisizlik var gibi.

A5 te hersey olmasi gerektigi gibi sanki.

• 120.000 Tl ye A5 almak çok zor olacağından BMW 3.20d almak en güzeli.
  • 3.20 nin pek bir esprisi kalmadi sokaklarda zibil gibi geziyorlar iç tasarimi da pek hosuma gitmiyor açikçasi ve 3.20 184 luk iken A5 S-Line 211 lik bildigim kadariyla ve daha hos daha yirtici duruyor. İc tasarimda Audinin eline BMW su dokemez. Volvo konusunda hic bir bilgim yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhmt_mhmt

3.20 nin pek bir esprisi kalmadi sokaklarda zibil gibi geziyorlar iç tasarimi da pek hosuma gitmiyor açikçasi ve 3.20 184 luk iken A5 S-Line 211 lik bildigim kadariyla ve daha hos daha yirtici duruyor. İc tasarimda Audinin eline BMW su dokemez. Volvo konusunda hic bir bilgim yok.

Giderde bomboş 3 serisini alırsanız tabi su dökemez.

Bmw ne kadar ekmek o kadar köfte hesabı çalışıyor. Ver parasını doldur içini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: playumb

120.000 Tl ye A5 almak çok zor olacağından BMW 3.20d almak en güzeli.

a5 zaten biraz aşıyor para olarak. 120.000 liram var malesef
  • ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jake LaMotta -- 4 Temmuz 2013; 11:32:13 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Audi a4 1.8 tfsi vs 2.0 dizel
    7 yıl önce açıldı
    2012 A5 2.0 TDI Coupe
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhmt_mhmt

3.20 nin pek bir esprisi kalmadi sokaklarda zibil gibi geziyorlar iç tasarimi da pek hosuma gitmiyor açikçasi ve 3.20 184 luk iken A5 S-Line 211 lik bildigim kadariyla ve daha hos daha yirtici duruyor. İc tasarimda Audinin eline BMW su dokemez. Volvo konusunda hic bir bilgim yok.

a5 2.0 di 143 hp hocam donanım olarak s-line baktım ben...
  • S60 la dar yerlere girerken bir görüş problemi var ama çok sıkıntı yaratmıyor.Alışınca sorun yok
  • volvonun ön görüşü nasıl sizce? bana bi garip geldi.. sanki yola hakim değilmişim gibi geldi. sanki havaya doru bakıyomuşum gibi.. boyum kısa biraz 1.76cm. acaba ondan mı? gönlüm volvodan yana ama karar veremedim.
  • a5 limitiniz yetmiyor ise volvo
  • s60 r siyah krom kaplama dolu birtane görmüştüm,baya etkliyici duruyordu
  • A5 makyajlandı, bmw'nin yeni kasası geliyor.Bunlar arasında en günceli ve uzun süre değişmeyecek olanı Volvo.A5'i hem makyaj hem de 143hp'lik motoru nedeniyle elerdim.Seçimi bmw 320d ve volvo arasında yapardım ben olsam.
  • A5'i rezil etmişler makyajlayıp. Şu an ki makyajsızda büyük bi indirim olabilir yılsonunda. Bence ya yıl sonunda bi A5 alın ya da makyajlı Mercedes C çok güzel olmuş ondan alın.

Bmw kasa değiştiricek, s60 ise çok zamlandı euro arttı diye 90 - 95 liraya full s60 alınabilirdi.
  • quote:

volvonun ön görüşü nasıl sizce? bana bi garip geldi.. sanki yola hakim değilmişim gibi geldi. sanki havaya doru bakıyomuşum gibi.. boyum kısa biraz 1.76cm. acaba ondan mı? gönlüm volvodan yana ama karar veremedim.

Dediğim gibi alışınca sorun yok.Boyunuzla alakalı bir sorun yok yani kısada sayılmazsınız zaten

Bunun haricinde yeni 3 serisi nasıl olur bilmiyorum ama mevcut durumda son tercihim 3 serisi olurdu.Volvo S60 kullanıyorum ve aracımdan çok memnunum.Aynı segment araçlardan BMW-Mercedes-Audi yi incelemiş ve S60'ta karar kılmış biri olarak söylüyorum bunu.

Malzeme kalitesi,işçiliği,motorları,güvenliği,tasarımı,yol tutuşu kısaca arabadan isteyebileceğiniz her türlü özellik S60'ta mevcut.

@frozenFlame

Full S60 T4 için konuşuyorsanız sanırım bu motorlu S60'ın full donanımlısı 140-150 bin bin lira civarıdır hocam.Sunroof-Adaptif Cruise Control,Çarpışma önleme ve yaya algılama,havalandırmalı koltuklar,Adaptif şasi,şeritten çıkma uyarıcısı,anahtarsız kullanım,temiz bölge iç paketi vs.Full deyince benim aklıma bunlar geliyor.Arabada park sensörü olupta full demek galericilerden çıkma bir laftır ki bizim Türk milletininde araba satarken acımasızca kullandığı bir taktiktir.

Siz sanırım Advance paketli fiyata sitede bakıp fullü 95 diyorsunuz ama yanılıyorsunuz

Premium+Advance paketli S60 opak renkli 16 jantla 101 bin liraya geliyor.Premium+Advance paket ise S60'da alabileceğiniz opsiyonların 3'te 1'ni kapsıyor.Buna full diyip insanların kafası karışmasın diye düzeltiyorum.Sizde doğrusunu öğrenmiş olursunuz.

Volvo forumundada S60'ın ederi en fazla 95'tir demişsiniz ama gönlünüzden geçeni söylemişsiniz anlaşılan.Vergiler,kur böyleyken bu araç o fiyatlarda satılmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolbert -- 12 Ağustos 2011; 11:58:12 >

• volvo için karar verdim. otokoça gitme vakti geldi.... teşekkürler....
  • quote:

volvo için karar verdim. otokoça gitme vakti geldi.... teşekkürler....

Şimdiden hayırlı uğurlu olsun kesinlikle pişman olmayacağınız bir tercih yaptınız gelişmeleri buradan bizlerede aktarin
  • Bence biraz daha bekleyin yıl sonuna kadar.Çünkü A5 makyajlandı,3 serisi ise kasa değiştirdi.Yıl sonuna kadar iki araçta gelir sanırım.
    A5 Sportback

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.