Şimdi Ara

volvo s60 ecoboost motor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2011 model 93000 de volvo s60 aracım motor yedi rektefiye olmuyor muş yeni motor takılması lazımmış ve fiyatı 40000 tl bana herhangi bi tavsiyeniz varmı ?

• 93binse nasıl motor yedir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Blokta hasar mı var ki olmuyor. En kötü çıkma bakardım.

• Benimde bir önceki aracım 2.0 240 Hp'lik ecoboost Mondeo'ydu. Motor yerseniz rektefiye zor. 93 bin de motor yenir mi, yenir. Biraz sorunlu bir motor, ek olarak LPG'de takıp mahvediyorlar iyice. 40 bin fiyat verilmiş, normal.Hatta uygun öyle söyliyeyim.

• Hararet nedeniyle mi ? Neden motor yediniz

• Bas bas bagirdik Ford'un bu turbo beslemeli motoru kronik sorunluYok ilk çıkan partide yok çözüldü.Yuksrk ihtimal genleşme kabı,Soğutma sistemi veya aracın susuz çalıştırılması vs gibi de sebepten Yapacak bişi yok 40 bin verilecek 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defiant82 -- 9 Ekim 2020; 14:26:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LanciaDeltacı

Benimde bir önceki aracım 2.0 240 Hp'lik ecoboost Mondeo'ydu. Motor yerseniz rektefiye zor. 93 bin de motor yenir mi, yenir. Biraz sorunlu bir motor, ek olarak LPG'de takıp mahvediyorlar iyice. 40 bin fiyat verilmiş, normal.Hatta uygun öyle söyliyeyim.

Bence de uygun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BMW 116i vs VW Golf
    7 yıl önce açıldı
    dci-hdi-tdi-ctdi-bu dizel motorlar
    19 yıl önce açıldı
    Ford Kuga seat ateca honda crv
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • S60 değilde passat olsaydı yıkılırdı buralar pufd volvoymuş sıkıcı ben kaçtım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Motor kronik sorunlu, şanzıman da pek parlak değil. Sicili kabarık bir araç.

40 bin dedilerse fiyat çok uygun.

• gaisensei kullanıcısına yanıt

VALLAHİ YEDİ

• quote:

Orijinalden alıntı: idemo

Blokta hasar mı var ki olmuyor. En kötü çıkma bakardım.

BLOK % 10 EĞİLMİŞ TORNA TUTMUYORMUŞ

• quote:

Orijinalden alıntı: idemo

Blokta hasar mı var ki olmuyor. En kötü çıkma bakardım.

ÇIKMA FİYATI 40000 TL

• quote:

Orijinalden alıntı: LanciaDeltacı

Benimde bir önceki aracım 2.0 240 Hp'lik ecoboost Mondeo'ydu. Motor yerseniz rektefiye zor. 93 bin de motor yenir mi, yenir. Biraz sorunlu bir motor, ek olarak LPG'de takıp mahvediyorlar iyice. 40 bin fiyat verilmiş, normal.Hatta uygun öyle söyliyeyim.

ÇIKMA FİYAT 40000

• quote:

Orijinalden alıntı: CaptainSkyWalker

Hararet nedeniyle mi ? Neden motor yediniz

BUNLARDA HARARET GÖSTERGESİ YOK HARARET YAPINCA IŞIK YANIYOR O ZAMANDA İŞ İŞTEN GEÇMİŞ OLUYOR.

• quote:

Orijinalden alıntı: defiant82

Bas bas bagirdik Ford'un bu turbo beslemeli motoru kronik sorunluYok ilk çıkan partide yok çözüldü.Yuksrk ihtimal genleşme kabı,Soğutma sistemi veya aracın susuz çalıştırılması vs gibi de sebepten Yapacak bişi yok 40 bin verilecek 

YANİ ŞEMSİYE AÇILMAZ HESABI :))

• eczserdar E kullanıcısına yanıt

rektefiye neden imkansız

• ‘11’de v60 alacakken son anda bayinin ilgisizliği nedeniyle variant almıştım tsi+dsg kombinasyonlu. 6 sene kullandım garantiden bir kavrama değişikliği yaparak satışa çıkardığım ilk gün satmıştım. Direkten dönmüşüm demek ki!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • CapriceClassic kullanıcısına yanıt

Ford motorları volvo'ya atılan büyük bir kazık oldu. Kendini ispatlamış 350-400 bini çok rahat gören 5 silindir whiteblock'lar varken gidip ecoboost kullanmaları hiç yakışmadı volvoya.

• ismail ustaya danışın

• defiant82 kullanıcısına yanıt

Ecoboost 1.6 motorlar 2014 sonrası sorunsuz. Öncesinde üretilenler için soğutma kabı sıkıntılıydı cidden. Kuga 2013'leri geri çağırmışlardı.

Zaten sonra 2015'de 1.5'e geçti.

Hele LPG'li ise sakın almayın. Benzinli alacaksanız soğutma sistemini komple makyajlı motorda ki parçalar ile değiştirmek gerek.

Geçmiş olsun 40k gidecek başka seçenek yok. Servis bakımlı olsa volvo belki bir kıyak geçerdi ama zor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.