volvo s60 ecoboost motor
-
-
93binse nasıl motor yedir
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Blokta hasar mı var ki olmuyor. En kötü çıkma bakardım.
-
Benimde bir önceki aracım 2.0 240 Hp'lik ecoboost Mondeo'ydu. Motor yerseniz rektefiye zor. 93 bin de motor yenir mi, yenir. Biraz sorunlu bir motor, ek olarak LPG'de takıp mahvediyorlar iyice. 40 bin fiyat verilmiş, normal.Hatta uygun öyle söyliyeyim.
-
Hararet nedeniyle mi ? Neden motor yediniz
-
Bas bas bagirdik Ford'un bu turbo beslemeli motoru kronik sorunluYok ilk çıkan partide yok çözüldü.Yuksrk ihtimal genleşme kabı,Soğutma sistemi veya aracın susuz çalıştırılması vs gibi de sebepten Yapacak bişi yok 40 bin verilecek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defiant82 -- 9 Ekim 2020; 14:26:25 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: LanciaDeltacıBenimde bir önceki aracım 2.0 240 Hp'lik ecoboost Mondeo'ydu. Motor yerseniz rektefiye zor. 93 bin de motor yenir mi, yenir. Biraz sorunlu bir motor, ek olarak LPG'de takıp mahvediyorlar iyice. 40 bin fiyat verilmiş, normal.Hatta uygun öyle söyliyeyim.
Bence de uygun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
S60 değilde passat olsaydı yıkılırdı buralar pufd volvoymuş sıkıcı ben kaçtım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Motor kronik sorunlu, şanzıman da pek parlak değil. Sicili kabarık bir araç.
40 bin dedilerse fiyat çok uygun.
-
VALLAHİ YEDİ
-
quote:
Orijinalden alıntı: idemoBlokta hasar mı var ki olmuyor. En kötü çıkma bakardım.
BLOK % 10 EĞİLMİŞ TORNA TUTMUYORMUŞ
-
quote:
Orijinalden alıntı: idemoBlokta hasar mı var ki olmuyor. En kötü çıkma bakardım.
ÇIKMA FİYATI 40000 TL
-
quote:
Orijinalden alıntı: LanciaDeltacıBenimde bir önceki aracım 2.0 240 Hp'lik ecoboost Mondeo'ydu. Motor yerseniz rektefiye zor. 93 bin de motor yenir mi, yenir. Biraz sorunlu bir motor, ek olarak LPG'de takıp mahvediyorlar iyice. 40 bin fiyat verilmiş, normal.Hatta uygun öyle söyliyeyim.
ÇIKMA FİYAT 40000
-
quote:
Orijinalden alıntı: CaptainSkyWalkerHararet nedeniyle mi ? Neden motor yediniz
BUNLARDA HARARET GÖSTERGESİ YOK HARARET YAPINCA IŞIK YANIYOR O ZAMANDA İŞ İŞTEN GEÇMİŞ OLUYOR.
-
quote:
Orijinalden alıntı: defiant82Bas bas bagirdik Ford'un bu turbo beslemeli motoru kronik sorunluYok ilk çıkan partide yok çözüldü.Yuksrk ihtimal genleşme kabı,Soğutma sistemi veya aracın susuz çalıştırılması vs gibi de sebepten Yapacak bişi yok 40 bin verilecek
YANİ ŞEMSİYE AÇILMAZ HESABI :))
-
rektefiye neden imkansız
-
‘11’de v60 alacakken son anda bayinin ilgisizliği nedeniyle variant almıştım tsi+dsg kombinasyonlu. 6 sene kullandım garantiden bir kavrama değişikliği yaparak satışa çıkardığım ilk gün satmıştım. Direkten dönmüşüm demek ki!
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ford motorları volvo'ya atılan büyük bir kazık oldu. Kendini ispatlamış 350-400 bini çok rahat gören 5 silindir whiteblock'lar varken gidip ecoboost kullanmaları hiç yakışmadı volvoya.
-
ismail ustaya danışın
-
Ecoboost 1.6 motorlar 2014 sonrası sorunsuz. Öncesinde üretilenler için soğutma kabı sıkıntılıydı cidden. Kuga 2013'leri geri çağırmışlardı.
Zaten sonra 2015'de 1.5'e geçti.
Hele LPG'li ise sakın almayın. Benzinli alacaksanız soğutma sistemini komple makyajlı motorda ki parçalar ile değiştirmek gerek.
Geçmiş olsun 40k gidecek başka seçenek yok. Servis bakımlı olsa volvo belki bir kıyak geçerdi ama zor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- qashqai paket sıralaması
- radyatöre saf su konur mu
- 1.5 dci marş basıyor çalışmıyor
- kargoya araç kiralama yorumlar
- fsi motor nasıl
- bmw ix2 2024 fiyat
- volkswagen direksiyon tuşları ne ise yarar
- agrotech araba
- togg sipariş
- byd seal sedan
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X