|
Volvo, tersine mühendislik amacıyla bir Model Y ithal etmiş olabilir

-
-
Bu adamlar pazarlama reklam uzmanı, lansmanda araç camını kırdıran şirket rahatça bu tiyatrolarıda ayarlayabilir
-
Gayet normal bir şey. Teslanın böyle bir kaygısı yok zaten sektörün öncülüğünü yapıyor ama aldığı bir çok patenti de sektörün gelişimi için halka açıyor.
-
Ne şişirildi be Apple'dan daha agrasif gizli PR konusunda.
-
tesla amerikan elektrikli araba pazarına bile yetecek arabayı üretmesi mümkün görünmüyor. Maliyet, ham madde ihtiyacı ve temini araç teslimini 1 yıla yakın zamana ötelettirmekte. Kağıt üzerinde değeri ford u geçtiği söylense de icraatta üretimi kısıtlı prada bir marka
-
Volvoyu çinliler almıştı dimi
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Cidden merak ediyorum sevgili Dh editörleri. Yanıtlarsanız çok sevineceğim. Her gün Tesla haberi yapma motivasyonu nerden geliyor ? Ya da amaç nedir ? Yakında Tesla ile ilgili haberler kuş pisledi, cam çatladı seviyesine inecek...
Bu verdiğiniz haber o kadar rutin olan birşey ki, yıllardır pek haberini yapmadığınız içten yanmalı motor üreticileri de bu tarz yöntemlere başvuruyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
musk'in aldigi patentler ucretsiz biliyorum. yanlismi hatirliyorum :/
-
Volvo diyince aklıma hep basının önünde tira çarpan s60 geliyor
Bu bir sır değil, hemen tüm büyük oto üreticileri incelemek için rakip marka araçlardan daha çıktığı gibi satın alır. Tabi prestij kaybı olmaması için bunu el altından, şahıs adına alım şeklinde yaparlar.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-EFAE9B29C
Volvo diyince aklıma hep basının önünde tira çarpan s60 geliyorbenim de vw deyince aklıma kapısı kopan arabalar far kumandasında vurulan kafalar geliyor
Sen neden icten ice yaniyorsun 😊. Birak millet ne istiyorsa onu haber yapsin.
Sanane kardeşim bu da benim yorumum. İstediğim gibi eleştirim.Seni ne ilgilendiriyor. Katılırsın katılmazsin. Yanıyorsun falan.. Asker arkadaşım mısın. Üsluba bak.
quote:
Orijinalden alıntı: en1gmabenim de vw deyince aklıma kapısı kopan arabalar far kumandasında vurulan kafalar geliyor
Alıntıları GösterKapı denince aklıma geldi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
E sende donanim haber calisanlarini gizli reklam yapmak ile sucluyorsun . Ustelik Diger otomotiv firmalarininda haberlerini yapmalarina ragmen. Senin söylediklerin ne kadar etik ise benim söylediklerimde okadar etiktir!!!!
quote:
Aşağıda kayıt evraklarının görüldüğü araç
Eklesendiniz görebilirdik evrakları
-
-
Bu sadece dh ile alakali bir durum degil ki teknoloji dunyasi tesla ile cok yakindan ilgili bir cok haber sitesinde surekli tesla haberi var zaten cunku tesla bir devrimdir tipki hergun dandroid haberi degil de iphone da oldugu gibi
Başta teslaya karşı antipatim vardı ancak şimdi daha fazla sempati duyuyorum. Beğenirsiniz beğenmezsiniz ancak 84938493 yıldır ufak ufak değişikliklerle gelişen otomotiv piyasasına resmen ayar verdi. Izgara yönlendirmesi olmadan havayı yönlendirebilen kliması, e-sigorta kullanılmasıyla eski tip sigorta attı değiştir derdini bitirmesi v.s. daha bir çok şeyi hızlıca uyguladılar. Vw, toyota, bmw , merso v.s. oturup düşünsünler bence biz senelerdir ne kadar ilerledik adamlar bir kaç senede ne hale geldi diye. Bizim otomobil markaları nasıl maliyeti kısarım derdinde boğulup kaldılar.
Ne şişirildi be Apple'dan daha agrasif gizli PR konusunda.
|
Bu adamlar pazarlama reklam uzmanı, lansmanda araç camını kırdıran şirket rahatça bu tiyatrolarıda ayarlayabilir
|
Cidden merak ediyorum sevgili Dh editörleri. Yanıtlarsanız çok sevineceğim. Her gün Tesla haberi yapma motivasyonu nerden geliyor ? Ya da amaç nedir ? Yakında Tesla ile ilgili haberler kuş pisledi, cam çatladı seviyesine inecek...
Bu verdiğiniz haber o kadar rutin olan birşey ki, yıllardır pek haberini yapmadığınız içten yanmalı motor üreticileri de bu tarz yöntemlere başvuruyor. |
Volvo diyince aklıma hep basının önünde tira çarpan s60 geliyor
![]() ![]() |
Gayet normal bir şey. Teslanın böyle bir kaygısı yok zaten sektörün öncülüğünü yapıyor ama aldığı bir çok patenti de sektörün gelişimi için halka açıyor.
|
Sanane kardeşim bu da benim yorumum. İstediğim gibi eleştirim.Seni ne ilgilendiriyor. Katılırsın katılmazsin. Yanıyorsun falan.. Asker arkadaşım mısın. Üsluba bak.
|
Benzer içerikler
- reddit video indir
- uygulama indirmeden karekod okutma
- spotify ne kadar internet yer
- biyografi sözleri
- en iyi emülatör
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X