< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANTHYPATHY -- 7 Nisan 2016; 14:21:39 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANTHYPATHY -- 7 Nisan 2016; 14:21:39 > |
Anladığım kadarıyla dil ve döviz konusunda sıkıntınız var. Araçlarla da aranız pek yok. Türkiyede satışa sunulan V40 lar belçika menşeyli. Wikipedia da da bakarsanız malezyada yapılan aracın sağdan direksiyonlu olduğunun açıklaması mevcut. Çin sohbetinde de Fiatı örnek vermişsiniz. Bilirsiniz fiat düşük kalite ekonomik sınıf araç üreten bir firma. O zaman sahibi olduğu ferraride çöp. Hani ikiside aynı guruba ait yani fiat grubu ya. Üstadım öle bi mantık yok malesef. Hala ısrarlar kör topal bilgilerinizle cevap yazıyor kendi verdiğiniz linklerden rezil oluyorsunuz. İngiltereden link verdiğinin ve para biriminin Pound olduğunun ve puondun kurundan haberinin olmadığının farkında mısın peki. Aradaki 3 bin pound fiyat farkı 10 bin lira ediyor rahat. Google bilginliği yaparkjen kaynaklarınızı biraz inceleyin. Yaptığınız gerçekten ayıp artık. Cehaletiniz boyunuzdan büyük. Ben V40 mükemmel araba demedim hiçbir zaman. Benim tercihim bu olabilir hatta olur dedim ve olumlu olumsuz yönlerini sizlere aksettirmeye çalıştım. İncelemem de zaten aracın genelini kapsamıyor yeni nesil şanzıman ve motorun performansı konusunda merakı olanlar içindi. Bu arada Audi a1 C segmenti değil listenizde yer almış C segmenti olan A3, Mercedes ile 3 kez teste çıktım gerçekten gösterişi tasarımı özelikle AMG paketin göz dolduruyor ama malesef diyorum araç inanılmaz gürültülü bir araç. Ve yakıt tüketimi sizi emin olun üzer. (CLA ile 1000 km ye yakın yol yaptım ki a serisinin sport sedanı olur kendisi) BMW ile bir sürüşüm olmadı ama zaten fiyat olarka ço0k yüksek kalıyor ve arada 20 hp gibi bir fark var 0-100 hızlanmalarada bakarsanız farkı zaten göreceksiniz. Bunlar genelleme değil benim düşüncelerim. Ben yazımda karşılaştırma zaten yapmadım. Ancak elbette ikinci el değerini düşünerek araç alacaksanız Audi yada BMW yu öneririm sizlere. Bu bir örnek ama malesef hiç kimse öneri istemeden konuya daldı. Lütfen konuyu dağıtmayalım arkadaşlar. tekrar ediyorum konu karşılaştırma değil sadece v40 ın özellikle motor ve şanzımanı hakkında merak edilen bilgiler için yazılmıştır. |
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senersongur -- 10 Mart 2016; 9:46:14 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi areels -- 10 Mart 2016; 12:06:35 > |
|